Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 26
bibyrox spune:
Juli saru'mana!
Oana n-ai mai intrat... Ce ai facut cu testul??? Eu cred ca e de bine si acum sarbatoresti! Sa dea Dzeu!!!!
Noi am fost la o mica plimbarica si abia acum am ajuns acasa! Ne bagam la un film... maine am musafiri.. nu stiu daca mai apuc sa intru pe net!
Va doresc un weekend minunat si plin de !
Va pup!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
irlandeza spune:
Si mie mi-a spus medicul sa ma mai ingras vreo 5-6 kg, ca-mi v-a fi mai usor sa raman graviduta. La 1,65 cm si 32 ani am 50 kg. Nici nu vreau sa aud de ingrasat.
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
buna seara la fetize:
daca aveti curiozitatea de a va calcula indicele de masa corporala iote www.consultantnutritie.ro/indice_de_masa_corporala.html" target="_blank">aici
tuturor
bibyrox spune:
Irlandeza ce bine de tine ca esti slaba! Te invidiez!
Noela multumim pentru site! Mi-am calculat si rezultatul a fost: greutate normala! Cu toate astea simt ca m-am ingrasat rauuu!!! Asa ca in ianuarie sunt hotarata sa merg la un nutritionist!
Am uitat sa-mi iau temperaturaaa azi!!!
Z25 dar se pare ca durerile de sani au incetat asa..usurel. Deci semn ca se apropie uratzii!
Biby
amameda spune:
Alina.z, bine ai venit. Daca ai deja 2 teste pozitive mai mult ca sigur ca ai reusit. Este foarte devreme pentru ecografie si dupa cum t-a raspuns si Anca doar dozarea beta-HCG in sange( hormon de sarcina ) te poate lamuri pentru moment. Daca testul de sange este pozitiv mergi la medic chiar daca bebe nu se vede inca la ecografie. Iti va recomanda analize, calculati impreuna data posibila a nasterii si stabiliti un program pe viitor. Iti doresc sa fie bebe.
MEDA 6 +
ancadragoman spune:
Hello,
Meda bine ca esti ca am si eu o intrebare(normal)
Azi z21 mi-a scazut temp de la 37 la 36.4.
Ce se intampla?
Pupici la toate fetele
anca
poze nunta
Incercari bb
amameda spune:
Mey, Anca noi suntem defazate rau. TU intebi la barza in timp ce eu iti raspundeam la endometru.Asteapta pana maine. dimineata ia-ti TB-ul si vedem. Ai facut ceva mai special ieri (petrecere pana la 3 de noapte, sport, munca fizica)? Poate ca e implantare ( daca iti creste iarasi) poate sunt rushii( de nu ar mai veni). Cam devreme pt rushi -z8 DPO, dar eu zic sa nu ne pripim. Maine...
MEDA 6 +
irlandeza spune:
Bun link-ul Noela, cica sunt subponderala.Avea dreptate doctorul cand a spus sa ma mai ingras cateva kg.
Noi 2 singurei
bibyrox spune:
Ancutza mea draga te rog eu sa te linistesti! Hai sa vedem cum iese astazi temperatura desi.. nu stiu de ce dar eu nu prea am incredere in chestia asta cu temperatura... E adevarat ca azi am uitat sa mi-o iau ca m-a trezit sotu' cu chef de dar zilele trecute am avut 37.2 si mai mult ca sigur la mine vor veni uratzii asa ca... nu stiu ce sa mai cred.
Meda pe burtik!!!
Irlandeza
Pupici la toate
Biby
oana_2006 spune:
buna fetelor! imi cer scuze pt ca v-am lasat sa asteptati! am facut testul vineri mai tarziu..dar a iesti negativ.am fost ffff suparata...iar urmatoarea zi a fost ziua mea si toata ziua cu pregatiri si invitati nu am mai avut timp sa intru pe net. ieri peste zi si pana seara am avut niste pete maronii, dar uratii nu au venit, iar sanii ma dor in continoare si ii simt mai tari si putin mariti. poate nu mai vin deloc.....mai sper si eu... zstazi sunt deja z44.