Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 25
juliada spune:
Mucumec,anca ....:)
Oana sa nu bei apa ca asa iese mai mult apa,daca te duci pe wc si dai drumu la apa iti vine sa faci si o sa faci f.putin, i-a incearca, sau mai bine astepata pana maine mai bine.
iti doresc sa fie cu bb
ancadragoman spune:
Mai fetelo mi-e f somn,am ameteli cand ma ridic de pe scaun si ma cam doare burta un pic.
M-am anemiat rau de tot.......
Dau din una in alta...
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Anca ia vezi tu sa nu fie si de la cura aia de slabire pe care o tii!
Oanaaaaaaaaa hai!!!!!!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
ancadragoman spune:
Biby si eu ma gandeam la fel ,dar nu ma infometez,mananc bine si sanatos.
Nu stiu
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Eu zic... parerea mea (sa nu te superi) sa o lasi mai moale cu, curele de slabire daca tot incerci sa faci BB. Eventual uite poate mergem amandoua la un nutritionist in ianuarie! Lasa acum cura si hraneste-te sanatos!
OANAAAAAAAAAAAAA???????????
Biby
ancadragoman spune:
Pai dr mi-a spus sa mai slabesc ca si din cauza asta apar dereglari hormonale.
anca
poze nunta
Incercari bb
juliada spune:
Stiam si eu ceva cu greutatea,am dat cautare si am gasit cate ceva
Pastreza-ti greutatea in limitele normalului
Femeile se nasc cu un numar limitat de ovule si, daca acestea sunt distruse, se reduc sansele de a ramane insarcinate.
Daca faci parte din coplesitoarea majoritate a femeilor din lumea asta, consideri si tu grasimea inamicul nr. 1. Daca nu, noi, celelalte, te invidiem. Dar sa revin... Exista si o latura buna a stratului de grasime. Estrogenul , unul dintre hormonii care fac ciclul reproducator sa functioneze normal este "conservat" in grasime. Asadar, daca nu ai destula grasime - fie pentru ca ciugulesti ca o vrabiuta la masa, fie pentru ca faci gimnastica de parca te-ai antrena pentru mondiale - fertilitatea ta poate fi in pericol. Ideal ar fi ca o femeie sa aiba circa 22-25% din greutate, grasime. Daca procentul scade sub 19%, femeia va avea probabil probleme in a mentine ovulatia.
De mai multe ori, este suficient ca femeile care sufera de infertilitate (din cauza lipsei de grasime) sa se ingrase un pic si nu vor mai avea probleme in a ramane insarcinate. Dar, daca ai ajuns mai slaba decat Ally McBeal, daca faci in continuare prea multa gimnastica sau daca nu mai ai menstruatie deloc, atunci situatia poate ramane aceeasi chiar daca te ingrasi.
Poate ca te bucuri de avantajele unei siluete mai plinute, dar nu uita ca si ce-i mult strica. Daca depasesti greutatea ideala cu mai mult de 20%, corpul tau va produce prea mult estrogen si prea multi hormoni masculini, ceea ce va duce la infertilitate. E drept ca procesul este pe de-a intregul reversibil, dar stim prea bine cat de greu e sa slabesti. Asadar, daca vrei sa devii mamica intr-o buna zi si esti fie prea slaba, fie prea grasa, lucreaza la silueta!
mai caut daca vreti
ancadragoman spune:
Juli multumesc si mie mi-a spus dr la fel.
Asa ca trebuie sa slabesc......
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Juli pai si cum imi dau eu seama daca e mai mult cu 25%???
Biby
juliada spune:
hehe nu stiu Biby,ca am citit si lui sotul meu si nu am dat nici un raspuns amandoi,in orice caz daca incercam poate reusim,dar eu zic ca trebuie luat incet,incet ca sa se obisnuiasca corpul