Vine barza? (31)
Raspunsuri - Pagina 24
ancadragoman spune:
Alina bine ai venit printre noi si vezi ca iti intra mesajele aiurea.
La 7 zile de la intarziere nu se vede nimic la eco,mai bine faci un test de sange si ala este sigur.
Dar 2 teste poz inseamna ceva,asa ca FELICITARI ...
anca
poze nunta
Incercari bb
juliada spune:
la multi ani,...fetele
va doresc sanatate si vise inplinite
Oana ,Biby si Toma sa fie cu 2 liniute
juliada spune:
Binisor,..:) ma uitam la tv la parada ,imi place asa mult,...in rest e bine, nu ma mai doare deloc burtica si se pare ca se opreste azi,as vrea sa fac niste teste de ovulatie ca nu am facut niciodata,
Luna asta sangerarea a fost tare ciudata, mi-a curs ceva care samana a firisoare cu o piele inchisa care nu se rupea asa usor, ma gandesc ca poate am eliminat ceva care nu era bine,trebuie sa gandesc pozitiv ca asa o sa ma simnt bine la toate.
pupici mici
ancadragoman spune:
Poate ai avut un avort spontan
Ca si eu am avut la fel cand am patit asta
Ma durea burta rau si cheaguri mari
anca
poze nunta
Incercari bb
juliada spune:
Poate Anca, dar ce sa fac,daca am fost, ceva a respins pe bb si am ceva, si corpul si-a facut datoria si a eliminat tot, in sensul asta e bun, hehe,ma gandesc ca daca eram imi iesea testul macar cu o liniuta slaba macar,daca nu am fost sigur am ceva pe la uter,asta o sa vad la hsg,daca nu raman pana atunci,hehe.
Am inceput sa beau crecisoara si BU ,amandoua tinturi,le-am inceput de ieri si ma simnt bine vad, :),vreau sa iau mai multe picaturi cat sunt pe sangerare.
cam atat....:)
numai bine
oana_2006 spune:
multumesc pentru incurajari fetelor! ce dragute sunteti
mi-am luat testul si am fost la toaleta si am uitat complet ca trebuie sa fac testul si.....l-am ratat.mai astept un pic.
bibyrox spune:
Hai ma Oanaaaaaaa! Tot stau aici si te astept... nici nu m-am apucat de curatenie in casa.. acum vine sotul si ma ia la 13-14!
Bea si tu apa la greu si fugi la baie!
Hai ca te astept!!!!! Da Doamne sa fie!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele