neglijenta totala!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
aghent spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
eu m-am dus odata dupa Robert la gradi (cica una dintre cele mai bune din oras) si copiii se jucau cu niste butelii de oxigen si acetilena uitate de niste muncitori la soare in curte. Am facut scandal, i-am dat in ziar, sa vedeti, eu eram oaia neagra a gradinitei.... La gradinita aia pateam tot timpul ca-i scoteau in curte, cucoanele stateau la taclale si copiii... program de voie! L-am si mutat de acolo si nu am regretat nici o clipa.
ex- gabibarta
sunt si eu din Oradea...
multumesc.
aghent
miruta spune:
Nu , nu e normal , in clasa trebuie sa fie mereu cineva , copiii nu pot fi lasati singuri , dar ( din nefericire) nu toata lumea are simtul raspunderii iar , daca educatoarea era in concediu medical , obligatoriu ar trebui sa fie cineva in locul ei .De multe ori , ingrijitoarele nu vin nici sa stearga mesele dupa ce pictam sau nu-i ajuta pe cei mici la baie in conditiile in care o educatoare nu poate sa ajute 30 de copii odata .Dar .....timpul trece , leafa merge .Asa-i in Romania .Vorbeste mai intai cu directoarea daca este o femeie intelegatoare si poate iti rezolva problema .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
miruta spune:
Si inca ceva ..din pacate cealalta educatoare nu este platita in cazul in care trebuie sa faca ore suplimentare .Cica doar dupa 2 saptamani are voie directia sa ceara suplinire ( chiar daca este vorba de educatoarea de la aceeasi grupa ).Va spun eu ca sunt patita . Si munca patriotica ......cine mai face ??????????
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
Claudia_28 spune:
Ma ingrozesc cand citesc ce scrieti voi aici. Inseamna ca eu sunt norocoasa ca am gasit o gradinita de care sunt foarte multumita.In primul rand educatoarele. Eu o duc pe fetita mea de aproape 3 ani pe la 7.30 dimineata. Vreau sa va spun ca intotdeauna este educatoarea cand o las. Cand merg sa o iau intotdeauna este educatoarea, chiar daca ajung pe la 5 dupa-amiaza. I-am spus administratoarei ca nu sunt de acord sa manance margarina, cremvusti sau pate pentru ca face alergie, si bineinteles ca a doua zi fetita mea a primit unt in loc de margarina . Nu exista fondul clasei, am avut o lista de rechizite pe care le-am cumparat noi parintii, si care nu au costat mai mult de 400.000 lei. Acum vrem sa strangem bani ca sa schimbam saltelutzele de la patuturi. E drept ca paturile sunt mai vechi, dar ce conteaza cu adevarat pentru mine este ca educatoarele sunt extradordinare si chiar ii iubesc pe copii. Perioada de acomodare a fost foarte scurta, in jurul a maxim 2 saptamani iar acum cand merg sa o iau nu vrea sa plece, ca mai are ceva de facut.
Dar daca situatia nu ar fi asa, nu as ezita nici o secunda sa schimb gradinita.
Sanatate la puiuti si nervi tari la parinti.
Claudia
Alexandrei, 10.12.2003
carmen76 spune:
am fost sa vorbesc cu administratora si in birou erau si directoarea si asistenata medicala. m-am bucurat, pt. ca aveam sa le spun multe!!!
am adoptat o mina vesela si volubila si...cu zambetul pe buze le-am spus tot ce ma nemultumea.
am tinut sa le precizez ca nu sunt "vesnic nemultumita"(inca) pt. ca nu am comentat cand s-au cerut bani pt. diverse lucruri,activitati...
am comentat doar cand am aflat ca beau copiii din aceleasi cani( nu fiecare di sticla lui) si am sesizat educatoarei acest incident, pt. ca sunt preocupata de siguranta fiului meu.
directoarea a tinut sa-mi spuna ca nu stie cum s-a intamplat ca au fost singuri copiii, ca poate era ingrijitoarea la baie sau sa aranjeze vreun patut in cealalta camera si....i-am spus si eu ca: sunt sigura ca a fost un caz izolat si ca nu cred ca se intampla asa ceva de obicei!!!![]()
i-am spus ca am mare incredere in experienta dinsei si in spiritul organizatoric pt. o buna desfasurare a activitatii in gradi., chiar daca sunt cadre didactice insuficiente, bla bla, bla![]()
in privinta mancarii, m-a asigurat ca e de calitate
si ca servesc si fructe si iaurt..., dar nu a specificat cat
asta ramane sa descopar eu!!!
ce sa va spun? per ansamblu, am fost multumita cum a decurs discutia, dar...nu am fost convinsa pe deplin.
oricum, au vazut ele ca nu tine "vrajeala" cu mine.
sa auzim de bine
va pupam
paula2003 spune:
Eu as fi mers la directoare si as fi facut scandal.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)