neglijenta totala!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Nu pot sa cred asa ceva. E inacceptabil!Si ce daca cealalta educatoare este in concediu.Daca o suplineste este platita ptr.orele respective.Eu zic sa schimbi gradinita mai ales daca copilul tau nu e fericit acolo.Daca educatoarea isi permite asa ceva cred ca degeaba faci scandal.Mult succes.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Stii ce as fi facut? As fi luat copilul in masina apoi m-as fi dus la educatoare sa il cer. Sa vedem de unde mi-l dadea si faceam si un mare scandal...tb. sa fi chemat politia..etc. Sa vezi ce se vindecau fetele de lasat copiii singuri. Ptr. ca asa cum sotul tau o putea lua fara sa observe nimeni, asa o putea lua oricine. Nu imi vine sa cred. Si ne mai miram de ce se intampla atatea ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Stii ce as fi facut? As fi luat copilul in masina apoi m-as fi dus la educatoare sa il cer. Sa vedem de unde mi-l dadea
quote:

Grozava idee.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

De acord cu ideea precedenta! Si , de acord cu o idee anterioara , sa spui despre ce gradinita este vorba , ca sa fie atenti si alti parinti care au copiii inscrisi la gradinita respectiva. Ca poate altii nu stiu , si stau linistiti ca ai lor copii sunt supravegheati si in "siguranta".Cu drag , magnolia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boreal_1974 spune:

Am avut acum 2 ani fata la o gradinita particulara, dar din considerente financiare nu am mai putut sa o duc, insa acolo i-a mers extraordinar de bine, iar in prezent am dus-o la o gradinita de stat si sincer va spun ca este o mare bataie de joc ceea ce se intampla acolo, si probabil in majoritatea gradinitelor de stat.
In primul rand ca acesti copii nu sunt supravegheati, si cand le intrebi pe educatoare despre ce se intampla in momentul in care ii vezi alergand unii pe scari, altii la baie s.a. ridica din umeri si spun ca gradinita nu are fonduri suficiente sa mai angajeze o supraveghetoare, iar ele nu au cum sa faca totul singure. Nu va mai spun ca am dat la bani cu nemiluita, pentru ca in aceasta sala, unde stau copii acum, nu erau decat geamurile termopan, si noi, parintii am fost nevoiti sa scoatem din buzunare bani pentru tot: masute, scaune,paturi, perdele, mocheta, jucarii, usa de la intrare in sala etc. Ceea ce m-a revoltat cel mai tare a fost faptul ca la rugamintea parintilor educatoarele au fost rugate ca din banii stransi sa nu se cumpere televizor, insa nesimtirea este mare, si pe langa un tv a aparut si un dvd, asta pentru ca ele sa stea cat mai comod la catedra si copii intr-un semicerc in fata televizorului, sa nu le mai deranjeze. Mai nou, fiica-mea joi s-a mai captusit si cu o gastro-enteocolita de toata frumusetea. Azi nu am avut cum sa ma duc pana la gradinita, sa vad ce anume le-a dat de mancare joi, insa maine dimineata ma postez acolo si am le fac un scandal de toata frumusetea. Nu mai zic ca mancarea este ceva de genul 3 linguri de ciorba sau de felul 2, iar in mod curent au varza calita, ciorba de fasole si tot felul de mancaruri care nu sunt f recomandate pt copii mici. Iar, seara le vezi pe cele de la cantina cum pleaca cu sacosele indestate de manacare de abia pot sa le care. Oare cand anume s-o infiinta un organ de control inopinant la care sa faci o reclamatie si sa se duca pe nepusa masa si sa vada exact realitatea din aceste gradinite, sa le mai ushuiasca pe educatoarele care nu stiu altceva decat sa ridice din umeri si sa spuna ca ele fac tot ce pot? Mai nou vb cu o prietena care deja si-a pregatit cadoul pentru craciun pentru educatoare! Ce credeti ca a cumparat? Doua lantisoare de aur cu medalioane si 2 seturi de cercei. Am ramas interzisa, am mai dus si eu ceva atentii, insa cadouri asa de costisitoare, nu am stiut ca se practica. In felul asta mai bine o duc iar la acea gradinita particulara si am terminat povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

buna fetelor.
ce ma nervozez. am scris o groaza si in loc sa trimit, nu stiu ce-am facut ca s-a sters
sigur ca va spun ce gradi e: gradi nr. 166 "Panseluta", sector 4
sa va povestesc ce s-a mai intamplat intre timp.
azi l-a dus pe alex la gradi mama si educ. i-a zis ca e imposibil sa fi fost singuri copiii in clasa.
mama nici nu contrazis-o , nici nu a aprobat-o. i-a spus doar, ca nu mai conteaza ce a fost, dar pe sa fie mai multa atentie, ca noi ne bazam f. mult pe exterienta dansei...bla, bla, bla
si... ma suna administratora sa ma intrebe cand pot sa vin sa purtam o discutie. i-am spus ca maine dimineata si am intrebat-o despre ce e vorba. ea imi spune ca despre incidentul petrecut saptamana trecuta, ca i-a spus edu. ca sunt mereu nemultumita si ca ea nu crede ca nu erau copiii supravegheati.
am ramas "masca"!!!m-am enervat si i-am zis:dna, credeti ca sotul meu e nebun sau orb?se apuca sa inventeze aiurea? sau poate era invizibila ingrijitoarea, de nu a vazut-o!!si pana la urma de unde pana unde sunt vesnic nemultumita, din moment ce nu am comentat cand s-au cerut bani pentru:fondul clasei, apa,paznic,rechizite(din contra, am dus chiar mai multe),carti....si am cedat chiar si in problema "bautului din aceeasi cana"(in conditiile in care stiu ca la alte gradi, fiecare copil are sticla lui)...si lista poate continua...
si, pana la urma, i-am zis ca nu are rost sa discutam la tel.
asa ca, maine o sa vad ce rezolv. "ori la bal, ori la spital"
sa-mi tineti pumnii.va pup
maine va povestesc ce-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

a...cealalta edu. este in medical
si inca un lucru: la voi le imparte copiilor o banana in 3 sau marul?
la voi le dau iaurt, macar o data pe sapt.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Si fetita mea este tot la o gradinita de stat in sectorul 4(175) si sunt foarte multumita.In ceea ce priveste impartirea marului sau al bananei nu s-a intamplat niciodata.Si fiecare copil are sticluta lui.Mi se pare inadmisibil ca toti copii sa bea din acelasi pahar.Cel mai bine este sa-ti copilul de acolo.Asa cum ti-am mai spus daca educ.cealalta este in CM cea care o suplineste este platita ptr. orele respective.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

carmen ce cunoscut imi suna mesajul tau.dar la noi a fost putin mai altfel .tudor a fugit de la gradinita .tot asa usa era deschisa , copiii erau nesupravegheati si el se plictisea.moama cand m-am trezit cu el langa mine am inlemnit.nu puteam sa cred.afara era frig , iar copilul meu era in papuci de casa si sumar imbracat.l-am intrebat ce s-a intamplat? el sincer : efectiv ma plictiseam si am zis sa vin sa te vad.am luat frumos copilul si m-am dus la gradi .acolo surpriza ; educatoarea nici nu a obeservat ca lipsete tudor[desi trecuse~o ora].m-am dus la directoare i-am expus situatia si ea vai bine ca nu s-a intamplat nimic.in conditiile astea efectiv de a doua zi am mutat copilul la alta gradinita.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Cu o singura educatoare la 37 de copii nici nu te poti astepta la altceva. Cred ca este imposibil sa stie ca a disparut unul singur, chiar si 5-6. Din acest punct de vedere gradinitele de stat sunt o porcarie.
Iar la particulare scapi de Dracu si dai peste ta-su.

Eu am avut de ales intre "la stat" unde nu-l baga nimeni in seama si se dezvolta in legea lui sau la particulari unde este bagat in seama in mod excesiv de persoane care nu au cunostintele necesare educarii prescolarului si tind sa-l transforme la 5 ani intr-un sociopat.
Am ales, dupa multe lacrimi si nopti nedormite (ale mele desigur) jungla de la stat in care poate mai are o sansa, cea oferita de natura.
Suna cinic, nu-i asa ?

Adevarul este ca sistemul gradinitelor e o mizerie si simt ca si scoala generala o sa fie cam lafel. Dar mai sunt 9 ani si intra la liceu. Asa ca, "bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi".

alice simon

Mergi la inceput