neglijenta totala!!!!!!
fetelor, voi v-ati lovit ede astfel de probleme?
sa va povestesc:
am inceput gradinita de la inceputul lui Noiembrie si cu chiu cu vai am reusit sa ne acomodam cat de cat...asta insemnand ca nu mai plangem asa mult.
pana acum eram cat de cat multumita, dar....totul s-a dat peste cap ieri, cand s-a dus sotul meu sa-l ia de la gradi, pe la ora 3.30 si... ce sa vada? usa de la intrare era deschisa(cea care da in curtea interioara), iar usa clasei lor era inchisa si copii erau in clasa singuri, nesupravegheati!!!!
gradinita are 2 corpuri de cladiri: intr-o cladire sunt grupele pregatitoare, iar in cealalta(unde e si baietelul meu) sunt grupele mici si mijlocii si mari, la gramada.
pt. ca sunt si cei de la grupa mica in cel de-al doilea corp de cladire, ne-au asigurat ca usa va sta incuiata si se va folosi soneria de catre parintii care vin sa-si ia copiii de la gradi.
si, sa revin la problema care ma macina pe mine:
a asteptat sotul aprox.15 min. pana a venit cineva(ingrijitoarea) in clasa, pt. a-i preda copilul, nu? ca asa mi se pare normal. educatoarea trebuie sa preia copilul si sa-l si predea si raspunde pt. el. nu?
copiii avea la indemana creioane, cu care se puteau accidenta,se puteau bate sau mai stiu eu ce....nu mai zic ca putea sa vina oricine dupa strada, chiar si un nebun si putea sa le faca rau copiilor, ca nu erau supravegheati de nimeni!!!!
abia dupa vreo 20 de min. a aparut ingrijitoarea si s-a dus in spatele clasei sa o imbrace pe o fetita care zacea in patut ce era bolnava.
voi ati intampinat asa ceva? ca eu sunt de-a dreptu' indignata!
cum e posibil sa lasi copiii expusi la atatea pericole? nu mai au nici un pic de jena?
astazi, cand am fost sa-l duc pe alex la gradi, am asteptat-o pe dna educatoare sa ii spun nemultumirea mea. si ce credeti?mi-a spus ca ea nu poate sa stea de dimineata pana seara, pt. ca este in concediu cealalta edu. si ...cu alte cuvinte...ea nu poate face nimic...si eu i-am spus ca o solutie trebuie sa existe. daca tot ramane ingrijitoarea cu copiii dupa o anumita ora, sa-i bage pe toti intr-o clasa sau sa stea pe hol (clasele sunt fata in fata)sa-i supravegheze si pe unii si pe ceilalti. nu? voi ce ziceti? sunt eu exagerata?
hai, am trecut cu vederea ca nu au sticlute de apa, ci beau din canute(probabil, unul dupa celalalt, ca nu mi-au permis sa-i aduc sticluta lui), ca vine cu chilotul murdar, ca nu-al sterge numeni la fund, ca nu mananca nimic si ca le dau dulciuri cu multa ciocolata, ca nu imi spune ce a facut copilul pe ziua respectiva, atunci cand vin sa-l iau, si lista continua....dar, sa ajung sa-mi iau copilul cu vreun ochi scos sau cu capul spart sau mai rau sa-mi spuna ca nu se stie cum "a disparut", asta nu mai pot sa accept.
fetelor, astept un sfat de la voi!
am hotarat ,intre timp, sa il duc doar dimineata, sa nu mai manance acolo deloc si sa doarma acasa.
asa, poate o sa fie si alex mai putin stresat si mai vesel, pt. ca de cand am inceput gradi nu prea ne mai intelegem. este nervos si incapatanat si nu vrea la gradi, merge ca este obligat.
Raspunsuri
eve44 spune:
Eu as schimba imediat gradinita.
Cu fiul meu cel mare am avut o experienta asemanatoare cu a ta.Dar copilul meu fusese trintit de podea de un altul mai mare.Iar educatoarea era la masa.
Vreau sa-ti spun ca am schimbat 3 gradinite si nu mi-a parut rau.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
cgaby spune:
mmmmmmmmm...urat din partea lor! si ce daca schimbul e in co? nu-i tine nimeni locul?
in locul tau as schimba gradinita.
Gabi_K spune:
eu m-am dus odata dupa Robert la gradi (cica una dintre cele mai bune din oras) si copiii se jucau cu niste butelii de oxigen si acetilena uitate de niste muncitori la soare in curte. Am facut scandal, i-am dat in ziar, sa vedeti, eu eram oaia neagra a gradinitei.... La gradinita aia pateam tot timpul ca-i scoteau in curte, cucoanele stateau la taclale si copiii... program de voie! L-am si mutat de acolo si nu am regretat nici o clipa.
ex- gabibarta
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
eu m-am dus odata dupa Robert la gradi (cica una dintre cele mai bune din oras) si copiii se jucau cu niste butelii de oxigen si acetilena uitate de niste muncitori la soare in curte.

- Robert, de ce ai ochii rosii? Iar n-ai dormit la gradi?
- Nu mami. Am sudat.
alexandrueduard spune:
Cred ca ti-ai inchipuit ca singurul sfat pe care-l vei primi este sa schimbi gradinita. Nici n-as mai sta pe ganduri vreo clipa.
Capacaunule: buna de tot faza!!!!!!!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
angy11 spune:
Eu nu inteleg,cum adica cealalta educatoare e in concediu?La mijlocul semestrului?
E gradinita particulara?
Eu nu as schimba gradinita(asta daca esti multumita de procesul educational),as sesiza directiunea,daca nu se iau masuri,Inspectoratul.
Altfel iti muti copilul dar problema nu se rezolva in gradinita.
anda141 spune:
Fa reclamatie si schimba gradinita,Altfel nu se va schimba nimic.Nu pot sa cred asa ceva, mi se face rau cand citesc de neglijenta fata de copiii nostrii. Educatoarele astea chiar nu au nici un pic de responsabilitate pe lumea asta? Niciodata nu am inteles de ce si-au ales aceasta profesie daca nu le face placere sa munceasca.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anemona spune:
Securitatea copiilor si responsabilitatea personalului sunt cele mai importante conditii in functionarea unei gradinite. Fara aceste lucruri nici nu poate fi vorba de a lasa un copil acolo. Daca la restul mai poti incgude ochii din cand in cand, de la asta nu trebuie facut nici un rabat.
Sfatul meu este sa cauti urgent alta gradinita, in mainile unor asemenea persoane nu mi-as mai lasa copilul nici macar un minut.
Iar lucrurile astea trebuiesc facute cunoscute si celorlalti parinti care nu au avut "norocul" sa afle. Este de datoria ta, crede-ma. Mai departe vedeti voi ce e de facut. Dar copiii trebuiesc scosi de sub acest risc imediat.