Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
Bombonicaaaa spune:
Eu sunt Moni . Citesc ce scrietzi voi ca nu prea am inspiratzie sa scriu
Chiar vorbeam azi cu Ady de Diana ta ca nu sta locului o clipa si cata energie are
. Si eu am mai facut recapitulare cu ce stie Jasy sa faca dar evident ca face doar daca are chef
Are si ea o atractie aparte pentru prize si mai ales cabluri le trage , smulge si e in stare sa le inghita cu totul daca ma duc sa o iau din locul in care este ... asa si le indeasa in gura
Cu degetul arata dar numai daca vrea dansa , in rest daca o intreb de obiectul respectiv doar i-si atinteste privirea intr-acolo , becul il considera cel mai fascinant si podoaba mea capilara (care apropo mai am par de-o baie) cum o intreb unde-i parul?! hatz cu mainile amandoua la mine in cap
, se baga prin toate coltzurile posibile din casa care practic par inaccesibile , dar nu si pt ea , si cu greu reusesc sa o trag afara de picioare , nu pot sa o las nici 1 minut fara sa stau cu ochii pe ea ca e jale .
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
T_Ioana spune:
Moni si eu citesc ce "aberezi" tu cu gratie.......eu navighez prin cap de la odisee, de cand am nascut
Ce efect glow de kkt miam gasit si eu.......of, am crezut ca daca aleg intensitate 1 o sa fie un movuliu deschis si can colo....daca alegea intensitate 20?
Ioana si
Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Tibi a fost cuminte azi. Da. Pana a inceput sa se crizeze pe la ora 17 ca ii e somn. Si s-a crizat. Da. Pana la ora 18juma, cand a adormit. Si a dormit. Da. Juma de ora. Acum doarme. Sper sa nu-l aud pana maine la 7juma.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
anasol spune:
ioana e k efectul tau,uita-te la al meu sa vezi ala kkt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
BOMBO incep sa ma simt mai bine
,cand ma enervam ca imprastia mancarea,imi aduceam aminte de suvitzele Jasminei - din ou erau nu?
Si Diana de ciuda ca n-am lasat-o sub patutz (comoda,nu pe DIANA
),s-a bagat intre el si coomoda aia alaturata,sunt cca 15 cm intre ele - a intrat cumva lateral
,rera gata sa pice,abia am prins-o.Acum am lipit-o de patutz. Sper doar sa nu ii vina ideea sa se urce din patutz pe ea,ca asta e in stare,de fapt trebuia sa o departez 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Anasol....la tine chiar e nasol.
De abia daca se mai intelege ce scrie.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
IOANA acum esti movuliu-anorexica 
De ANASOL
nu mai zic,ca ma umfla rasul instant
ANA numai o ora jumate a facut show? 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
quote:
Originally posted by monica70IOANA acum esti movyliu-anorexica

Da mai, doar o ora si juma. Nici nu ma doare capul, si nu am tensiune. Sunt bine.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Pe unde o fi ALI,INGRID,JANINA etc.?
Cu URSULINA am mai vorbit,vrea si ea sa ii ia Raisei leagan cum are Diana,sa o mai calmeze ...
ANA de SPANIA pauza...
E tare liniste pe aici,mai ales in WE 
MONI
de
Bombonicaaaa spune:
Na ca pleca mesajul meu neterminat 
Am fost aseara la mall si e super frumos , ornamente , lumini multe , colinde , si o scena mareee unde era mos craciun si astepta copii sa faca poze cu el .
Si am pus-o si eu pe mandrutza mea la mosul in brate sa imortalizam momentul , credetzi ca s-a speriat?! Neah... a inceput sa rada la mosulica si si-a infipt degetele fix in barba dansului
de nu mai stia saracul mos cum sa-i descleste degetele de acolo barba fiindu-i naturala
Am avut ceva de lucru cu ea pana sa facem si pozele ca era fata mea total interesata de barba omului... deh ca nu mai vazuse de astea ... si a primit drept recompensa ca nu l-a epilat de tot pe mos
o cutie cu creioane si o carticica de care a scapat la fel de repede pe cat le capatase , creioanele le-a rontzait pana sa o vad eu ,care impingeam la carutz, iar cartea a facut-o bucatzi mici mici pe care le-a aruncat pe jos .
Asa m-am vazut si eu ieri strangand hartii de pe jos prin mall 
Asta seara mergem la o petrecere si sunt curioasa ce ispravi mai face si pe acolo , sper sa putem sta macar 2-3 ore cu domnisoara dupa noi , noroc ca nu se fumeaza acolo 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL