Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu m-am mai uitat pe tabelul cu greutati si am observat cu satisfactie ca si Angelo e "manechin" pe langa Alexandre si Razvan de Ioana. Deci nu doar Dianele si Sabinutza,care sunt manechine de manechine

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

BOMBO pune-ne poze cu Jasmine si Mosul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

MARAKI e CTP pe PROCINEMA acum ca tot esti singura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

In legatura cu aplecatul in fatza de pe hinta am doua metode 100% bune.(am vazut ca ai probleme Moni)
1. pe care o folosesc eu: am doua gantere de 1.5 kg fiecare care se agatza de mana. Alea le-am agatzat la Dani la hinta in spate si in acest fel nu are cum sa cada in fatza, dar nici in spate.
2. Cand pui hinta sus, sfoara aia o sucesti de 5-6-7 ori si asha agheti hinta sus. Nici in acest fel copilul nu are cum sa cada de pe hinta.(asta e testata de 2 cunostintze alea mele )
Prima metoda e mai buna, deoarece din cauza greutatii hinta se balanseaza singura vreo 5-10 minute fara sa trebuiasca sa impingi tu. La a doua metoda hinta nu merge atat de mult...
Amandoua metodele sunt garantate 100 % ca nu cade copilul in fatza..
Daca nu ai gantere pune ceva greutati cu atza de cel putin 2 kg sa fie la spate..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Incepe in curand pe PROCINEMA "APOCALIPSA ACUM" film cu razboiul din Vietnam,e lung si bun zice Ghitza,credc a am uit si eu,daca tot bate vantul pe aici...daca nu-mi place ma pun sa citesc o carte.

Mergi la inceput

BIANCA mersi mult de idei,am doua gantere de 1.5 kg,dar cum le prind,ca n-au maner,sunt in forma de haltere....? O sa incerc sa vad si a doua metoda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetelor
radeti de efectul meu,aiiii?bine bine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ANASOL pana aacum BAU BAU era doar MARAKi,acum cred ca o intrecusi...adevarat BOHOTZ (iti zice Bioanca ce-i aia ca incepe filmul,revvin eu pe aici,cel putin la publicitate )

Mergi la inceput

Moni, leaga-le cu o sfoara acolo...
Incearca si metoda 2 dar o sa vezi ca prima e mai buna..
Dani se hinta singur si nu trebuie sa stau langa el ca se balanseaza de ...ametesc eu de cap L-eam incercat pe amandoua si stiu eu ce zic...
Si sotul meu zice ca e fain filmul Apocalipsa...mie nu imi plac filmele cu razboi, deci pt mine sunt...naspha

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Anasol..efectul tau de "glow" e ca o boare.. Noroc ca stiu cum te cheama si vad bine ca altfel ar trebui sa ma chiorasc sa iti vad numele Mai baga mesaje si ti-l schimbi rapid...

Albumul nostru

Mergi la inceput