Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Hai mey ca si aia cu pioneza fu super!
Si eu spun prezent,dar daca trec mucii.
Miha
mariussimiuc spune:
Cine imi poate da o sugestie de cadou pentru un baietel de 10 ani?
Miha
alipiticot spune:
carmen,te sun saptamana viitoare daca nu am gasit ceva inca.
Acum fetelor am o intrebare si vreau sfatul vostru.
am de ales intre....
frumoasa,piata dacia la 60 mii euro,cat de cat frumusele.
nicolina,pacurari,tatarasi la 70-80 mii euro,la fel cat de cat amenajate.
ce sa fac?
cat de mult conteaza zona?
ca aceasta diferenta de 20 mii ne ar ajuta sa luam o garsoniara surorii mele,altfel ramanem datori la ea cu acesta garsoniera,care probabil in urmatorii ani ne va fi mult mai greu sa o luam deoarece cresc jalnic preturile.
merita doar pt zona sa raman datoare cu atat?
cat de rau e sa stai in frumoasa sau dacia?si de ce?
si intre frumoasa si dacia ce sa aleg?
va rog mult poate ma ajutati...sunt in impas,case nu gasim sunt f scumpe,unele f urate si f scumpe ca sunt in zone bune,bine se fac ele frumoase dar.....cu ce preturi...si cand voi putea sa mai iau eu o garsoniera cu un credit cu rata de 9 mil...cand mai strang?
off...dar parca ma gandesc la copii...vreau ce e mai bun pt ei si parca ceste cartiere nu ofera.asa o fi sau am eu o parere gresita despre ele?nu am pus in discutie alte cartiere ca sunt blocuri vechi si nu aproba banca banii pt ele....si nici nu am gasit cu 4 camere in alte cartiere ....
astept sfaturi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
adi69 spune:
Paula,Dacia nu te sfatuiesc,am stat opt ani in DAcia,si nu-mi mai trebuie,zau.Imi era frica sa ies seara din casa,aveam probleme cu apa calda din cauza datornicilor,plus ca ai copii si pe acolo's multi tigani..si nici scolile din jur nu-s grozave.
Frumoasa unde? Sora mea sta pe langa Siraj,la un bloc la strada,e linist(mai putin zgomote de masini) dar e curat si aer mai curat decat in oras,e mai rau cu magazinele in zona,in rest,bine.
Nicolina pe unde? La fel si Tatarasi si Pacurari,pe unde ,poate sant fete care stau prin zona si-ti pot raspunde..
Adriana si-atat...
Nora__ spune:
Paula....stii cum e...avantaje si dezavantaje...E bine sa tzii cont de zona,dar daca nu ai bani de alta zona...e nashpa tare sa pui in balanta i sa alegi.Deci la piata dacia io nu m-as duce.Ai grija,sa te uiti la bloc ,la lista.Acolo sunt multe cu datorii la apa si caldura si de obicei sunt taiate.Si vei sta in apartament mare,dar rece...si tu,cu doi copii mici...Macar in Alexandru,poate gasesti ceva convenabil.Sau in CUG....decat in capatul Daciei.
Al doilea...da,e importanta zona si pt copii.Am simtit pe pielea mea.
Frumoasa...nu stiu foarte multe despre ea,am fost doar in trecere pe acolo.Sunt apartamente frumoase acolo,dar tare e greu de ajuns in oras din acea zona.Iar lumea...nu stiu cum este.
Stiu ca nu-ti prea vine sa iei un apartament murdar si distrus,dar e mai ieftin,mult mai ieftin.Eu as cauta sa fie bun ca zona si constructie.Dotarile sunt supraevaluate intotdeauna.
Multa bafta!!
Ce fac copilasii?Cum se mai simte cel mic?SI cum l-a primit Raisa?Tu ti-ai revenit?
Carmen...nu te-am vazut de mult!Si parca si tu aveai apart la vanzare,nu?
Ce-o fi cu Cristina (palmirah)?
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Adriana_78 spune:
Multumesc pt. raspunsuri; am intrat si pe linkul dat de Darria – acolo sunt trecuti si cremvursti si danonino – cred ca depinde de parinti si de copil acum. Insa vroiam si eu sa-i dai ce-i mai bun
Adi69 - Ce fel de cereale sunt astea? Din acelea praf la cutie , ce trebuie amestecate cu lapte ? Da-mi si niste nume ceva, sa stiu dupa ce ma uit.
Azi am fost la Billa si am venit de acolo planagnd. Fii-mea, zapacita atat a urlat sa-i dau sa tina un iaurt, ca pana la urma cand stateam la coada la casa, l-a varsat tot pe mine si pe ea (spre disperarea mea). Ce mai! M-a innebunit fiinta asta ... o sa ma bage la nebuni. Peste tot se baga, toate vrea sa le vada ... nu mai am deloc rabdare cu ea, mi se pare totul asa greu si complicat aici ... of of ... cine m-o fi pedepsit?! Dulciurile Adrianei (adi69) mi-ar trebui ca sa mai imi treaca din starea asta proasta
Larei ii dau at. cand e bolnava (curge nasul sau tuseste – f. rar insa)globuli homeopatici. Avem o intrega farmacie cu 21 de flacoane mici, pt. toate tipurile de afectiuni (tuse, febra, diaree, raceala, dureri de dinti, rau de mare si cate si mai cate). La inceput am fost mai sceptica, m-am gandit ca cum pot minusculele alea de bobite sa produca ceva in organism. Pana la urma i-am dat, ca rau nu ii fac si le i-a cu placere in comparatie cu alte siropuri te tuse amare sau mai stiu eu ce. Picaturi de nas avem tot homeo, e un spray de fapt, cam greu de dat insa, ca nu sta deloc linistita.
ghinetz spune:
Paula, eu locuiesc undeva in apropierea zonei Frumoasa. La bulevard, la primele blocuri langa ANL. Merg deseori cu Stefan la plimbare pe langa Biserica Frumoasa si in fiecare primavara constat ca acel cartier devine tot mai cutrat, cu scari de bloc ingijite si chiar cochete, unele. Acum depinde cum va arata blocul unde te vei muta. Conteaza mult cine iti sunt vecinii. Zone de plimbare pentru copilasi sunt. Cetatuia e aproape. Si pe acolo ne plimbam des.
Acum...e drept. E cam departe de centru. Trebuie sa cantaresti f bine avantaje si dezavantaje. Cand eram adolescenta detestam ca stau acolo. Taxi-ul costa mai mult, eram asa departe de "evenimante" (caci din pacate in Iasi totul se petrece intr-o zona foarte restransa, CENTRU).Am ales sa ma mut tot acolo ca sa fiu aproape de ai mei.
Sincer...daca ar fi sa optez pentru a sta in Frumoasa si a ma imprumuta pentru muuulti ani, as alege prima varianta. Sunt sigura ca te vei obisnui in orice zona. Am prietene care stau in dacia care se simt super ok acolo...pentru ca s-au obisnuit.Am prietene care spun ca nu ar da centrul pe Alexandru. Depinde.
Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
elbi spune:
dana, multumesc...chiar m-ai facut sa mai uit
de probleme.
gabriela, fa gargara cu apa cu sare din jumatate de ora in jumatate de ora si ai sa vezi ca-ti trece.si eu luam antibiotice pana cand ni s-a explicat ca acest leac babesc are o explicatie stiintifica (asta in cazul ca e o infectie bacteriana). poti sa mai iei strepsils plus(au si lidocaina, ca sa iti atenueze durerea), hexoral pentru antisepsie.
multa sanatate!
paula, daca as fi in locul tau si numai intr-una din aceste zone, as alege tatarasi. ai si piata, mijloace de transport, gradinite bune, verdeata multa...
adi, mi-ai facut o pofta...si aranjamentul e de nota zece.
aime spune:
Am avut o noapte linistita, dupa ce aseara chiar am zis ca plecam la urgente. Era carpa, carpa, ardea de numa numa, cu toate antitermicele date. M-am speriat rau de tot. Apoi deodata si-a revenit, a colorat, s-a mai jucat, si dupa baie chiar era mai bine. Pe la 1 noaptea cand m-am trezit sa-i dau medicamnetul era fleasca de ud, si slava domnului n-a mai facut febra, m-am trezit la 5 ptr alta doza si apoi la 9 cand inca dormea. S-a trezit la 10 fara 10, a papat un biscuite si un iaurt si apoi mi-a aratat ca are in gurita "pui-pui" (asa zice el de vreo 3-4 zile), m-a lasat sa bag degetul si ce credeti ca am gasit...3 molari, 2 iesiti si unul e pe vine. Wow, asta sa fi fost cauza?! ca eu suspectam maselele, dar parca de acu imi faceam fel de fel de ganduri...Dr ne-a trimis sa facem sumar de urina, ca sa nu-l mai intepam (abia i-am facut la sange) ca sa fim siguri, dupa cum stiti dr nu cred ca temp poate aparea de la dinti. Si antitemice numai la nevoie. Acu de la 9 n-a mai facut deloc, la 1 ar fi trebuit sa-i dau, nu i-am dat ca e bine...da mi-e frica...a papat bine si s-a uitat la Pisicile aristocrate, a cantat, s-a uitat si la Thomas. Doamne ce greu mai e...Acu l-am culcat si nu i-am mai dat doza de Nurofen, ca nu avea febra, si daca dr asa a spus, doar la nevoie...am zis sa nu-i mai dau stomacelului de lucru ca si asa a aluat o gramada de siropele. L-am controlat si e bine, sper sa nu mai faca. Oare de ce desi sunt numeroase cazuri de febra de la dinti/masele, dr spun si chiar cartile, ca nu se poate ...
Ufff....deci sunt acasa ptr 2 zile cat nu avem bona, dar daca imi capat concediu medical, cred ca voi sta toata saptamana (ca prind si 1 dec)...si abia am inceput serviciul si chiar incepusem lucrul la o tema interesanta...deh, copilu' e mai important...asa ca cercetarea va astepta.
Adriana si la noi dureaza de 3 zile febra asta, am citit mesajele tale, sper sa se oreasca odata.
revin, acu is pe la bucatarie
aime si Vladimir