Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
A fost de ajuns doar o simpla intrebare si "baiatul nostru" aparu. Cam scump la vedere!
Miha
GabrielaG spune:
Uau Dana ce bine arata iconurile...deci vom avea cremvursti prajiti, metalisti, bere si copii...suuper.
Azi noapte am dormit foarte bine pot zice, doar cu doua treziri si fara accese de tuse importante...isi fac efectele medicamentele, ca doar trebuie sa fiu fresh maine, nu?
O zi frumoasa tuturor,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Gabi, da, fa tot posibilul sa te faci bine, desi... la intrare eu tot te controlez in gat, iti pun termometrul, zi merci daca nu fac rost si de un stetoscop, etc si in final te dotez cu o banderola dintr-aia cu elastic peste gurita si nasuc, cum au chirurgii, sa nu imprastii virusi. Crezi ca te va incomoda la mancat si baut? (icon cu una nevinovata ce da ochii pe ste cap)...
alexz spune:
quote:
Alexz, iar ai fost plecat pe coclauri? (a se citi peste granita)
Niet. Fusei tot timpul in Iasi, dar ocupat pana peste plete...
quote:
Despre bani: probabil te referi la actiunea pentru Craciun. Se vor strange niste banuti la intalneala si se va discuta cum ii folosim cat mai eficient si pentru cine (copii institutionalizati, batrani de la un azil, copiii din ghetou - daca am inteles eu bine - copii internati in spital, etc) in ideea de a le face un mic cadou de Sarbatori.
...numai sa ziceti exact cand si cum si cat. nu ca m-ar da afar? banii din cas?, dar niste bani de cari s? m? pot dispensa cre' ca as g?si. Personal as merge pe varianta batrani "din ghetou" (pt copii sunt multe ong-uri cari strang bani de cadouri, basca institutiile publice cari se inghesuie de sarbatori pe tema.) Pt batrani insa... mai ales pt cei neinstitutionalizati n'am prea vazut multe actiuni...
adi69 spune:
quote:
Originally posted by arianna
Adriana ,da eu te am cautat,doream sa ti dau niste reviste de bucatarie,ca stiu ca esti pasionata ,ca si mine si sa mai schimbam idei.
dar nu a fost sa fie.
daca esti interesata de reviste sa mi spui,ca sunt la sora mea.
O zi buna
Lily
Pai sigur ca ma intereseaza....
Imi pare tare rau ca nu ne-am putut intalni,eu am fost atunci plecata in concediu(singurul pe an si mult asteptat)si am citit cand am revenit mesajul tau..
Unde vad poze de ale tale adica cu rezultatele pasiunii tale :) ?
Adriana si-atat...
adi69 spune:
quote:
Originally posted by elbi
gabriela, insanatosire grabnica!!!!
ar trebui de fapt sa stai vreo 2 zile acasa, desi stiu cum e
cu serviciul...
adi, multumesc,dar n-a ajuns...mai incearca o data, te rog!
maria si baietii
N-a ajuns atasamentul sau n-a ajuns mailul?
Adriana si-atat...
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by alexz
...numai sa ziceti exact cand si cum si cat.
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Pai...asta se va discuta maine, de aceea ar fi bine sa participe cat mai multa lume. Timpul e scurt, daca ne intindem mult pana hotaram "pentru cine, cum si cat" ne apuca Anul Nou...Ma gandesc totusi ca fiecare are o parere, in sensul ca ar dori ca banii sa mearga intr-o anume directie. De asta ar fi bine sa stam de vorba. Ideea e sa luam o hotarare cu care toti donatorii sa fie de acord.
ralnied1 spune:
'Neata!
http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
kisstherain999 spune:
Salutari!!!
Imi sugerati si mie unde imi pot trimite sotul sa faca un curs de limba engleza pt nivel mediu? A facut cineva cursuri la FEG? Sunt seriosi?
kiss
21+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...