Iasule, mandra cetate (46)
Raspunsuri - Pagina 12
adi69 spune:
quote:
Originally posted by arianna
Buna fetelor,referitor la mancare si alte produse din Romania ,senzatia mea cand am fost in Roamnia in septembrie e ca sunt de foarte proasta calitate si foarte scumpe.
parerea mea e ca pt piata din est ul europei se aduc produse foarte proaste.
Nu mai la hartia igienica cea mai scumpa care este ,e de proasta calitate si foarte scumpa.
Alt exemplu e sampon pt copii de la J&J miroase a detegent de vase,asa l am gasit eu.
Pt tarile bogate calitatea e net superioara ,la tot ce vine facut in China,ma refer si la haine de copii.
Si mancarea in romania e plina de prea multi coloranti si aditivi.
Nu sunt critica la adresa tarii,dar pacat ca aduc tot ce e mai prost si mai vand si scump,suntem ca o tara saraca.
O zi buna ,
Lily
Lily,tu ai fost in toamna in Iasi si ma cautai?
Adriana si-atat...
GabrielaG spune:
Multumesc Maria...mi s-a infundat capul..sunt inca la birou. Da las'ca ajung eu acasa
Pupici,
si aveti grija sa nu va imbolnaviti,
gabriela cea bolnava si baietii sanatosi
adi69 spune:
Gabrielaaa,cum mai e?
Carmen,asa e foarte grea meseria de mama si nimeni nu face un manual de utilizare sa ne ajute..
Adriana si-atat...
arianna spune:
Adriana ,da eu te am cautat,doream sa ti dau niste reviste de bucatarie,ca stiu ca esti pasionata ,ca si mine si sa mai schimbam idei.
dar nu a fost sa fie.
daca esti interesata de reviste sa mi spui,ca sunt la sora mea.
O zi buna
Lily
GabrielaG spune:
Pai adi, mi-am facut un fel de ceai cu ceapa cu toto cu coajja si cu nuci cu coaja si cu mult zahar si miere si am pus lamaie de la mine...dar cand tusesc pur si simplu obosesc, dupa aia parca imi vine sa lesin...asa ca am pus de un antibiotic...pt siguranta...ca trebuie sa fiu f repede valida, ca n-am timp sa ma imbolnavesc, stii tu.
ortocale o sa iau maine sper...daca ajung prin vreun magazin, deocamdata dau cu antibiotic, ceaiul asta, ceva pt tuse de prin america...si sa vedeti voi joi ce fresh voi fi eu.
Pupici si noapte buna, sper sa nu fie ca noaptea trecuta...
Gabriela si baietii
elbi spune:
gabriela, insanatosire grabnica!!!!
ar trebui de fapt sa stai vreo 2 zile acasa, desi stiu cum e
cu serviciul...
adi, multumesc,dar n-a ajuns...mai incearca o data, te rog!
maria si baietii
Adriana_78 spune:
Fetelor, multumesc pt. incurajari. Stiu ca aveti dreptate, insa stiti cum e :“ cioco multa sau cola nu sunt bune si tot le consumam, sau tigari sau mai stiu eu ce”. Apropo cioco, poate d-aia o fi asa agitata, ca am mancat multa cand eram gravida cu ea. Sau poate o fi de cand o cazut de pe canapea la 7 luni si din scaun . Acum in Iasi (de-abia ne mutasem) mi-a cazut din pat direct in cap, de am fost cu ea la Sf. Maria (ca a treia zi i se invinetise ochiul). Dupa fiecare cazatura, a plans putin apoi insa a inceput iar sa rada, sa alerge si sa se tina de prostii. Deci, clar ca nu si-a scrantit nimic
Si sotul mereu imi zice, ca prea ma plang, ca lte mamici au cate 2 plus serviciu etc, iar eu mereu sunt nemultumita. Asa e, numai eu sunt sigur de vina, cu firea mea (vad numai partile rele mereu), insa nu ma pot schimba asa usor, ce sa fac?!
Dana36 ar fi super daca as putea veni cu ea dim. (intre 10 si 13). Am crezut ca esti numai miercurea acolo, insa daca e vorba de fiecare zi a sapt. e perfect. E adevarat ca la varsta asta nu se prea joaca intre ei, insa ii place sa vada copii sa-i urmareasca si sa fie printre ei (plus ca jucariile de la altii sunt cele mai interesante).
Aime, cred ca se mai cheama si pojarel, febra asta de 3 zile. Bubitle alea i-au trecut repede, fara mancarimi sau altceva. E o boala a copilariei, prima pana acum, la noi.
noapte linistita!
Adriana si Lara
Aaa ... cum se pot pune poze in mesaj, ca eu nu ma pricep
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Dana36 ar fi super daca as putea veni cu ea dim. (intre 10 si 13). Am crezut ca esti numai miercurea acolo, insa daca e vorba de fiecare zi a sapt. e perfect. E adevarat ca la varsta asta nu se prea joaca intre ei, insa ii place sa vada copii sa-i urmareasca si sa fie printre ei (plus ca jucariile de la altii sunt cele mai interesante).
noapte linistita!
Adriana si Lara
Pe mine nu ma gasesti in fiecare zi, nici macar miercurea nu e o regula, dar e deschis de la 10, e mereu cineva acolo, mai putin sambata si duminica cand sunt mai mult petreceri si doar la cerere kids'parking. La inceput trebuie sa stai si tu cu ea, pana se obisnuieste cat de cat cu locu si cu noi, dar chiar si asa, tot va fi o schimbare in bine pentru tine
Cat despre poze, nu poti pune asa pur si simplu, trebuie sa ascunzi linkul sub un cuvant, cum ai vazut mai sus, cand am scris "ia uitati aici ce oras frumos avem". Sub cuvantul "aici" era poza respecriva si intrai dand clik pe el.
Scrii asa:
[url= "link"] aici [/url], fara spatii intre semne, exact asa cum am scris eu, dar in loc de cuvantul link dai paste la linkul pozei pe care vrei sa o vedem. Pui si ghilimelele, exact cum am scris eu, doar ca nu scrii cu rosu. Incearca. Mai intai mergi la poza, acolo unde o ai, dar sa fie pe net, nu in calculatorul tau, dai clik dreapta si copy pe linkul ei (adresa care apare in bara alba de sus) si apoi intri pe forum, scrii mesajulsi cand ii vine randul, dai "paste" la linkul retinut mai devreme si termini de scris sirul de semne de mai sus. Nu stiu cat e de clar, incearca si nu te speria daca nu iese din prima, s-a intamplat si la altii...
Noapte buna
alexz spune:
'Neatza, fetelor! Missed me? ;)
Vad ca ati "lucrat" intens in ultima vreme pe forum, cat am lipsit eu si ati si aranjat de o noua cuconiada. Logic, la o ora imposibila
In alta ordine de idei: am vazut scris ceva de niste bani, dar n'am avut rabdare sa caut inceputul thread-ului. Despre ce e vorba?
Danna_36 spune:
Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor!
Alexz, iar ai fost plecat pe coclauri? (a se citi peste granita)
Da, se pune de o intalneala, nu e prea larga participarea, de unde lumea se entuziasma peste poate le inceput, in final au confirmat doar cateva persoane... Se pare ca va fi ceva foarte imtim ...
Despre bani: probabil te referi la actiunea pentru Craciun. Se vor strange niste banuti la intalneala si se va discuta cum ii folosim cat mai eficient si pentru cine (copii institutionalizati, batrani de la un azil, copiii din ghetou - daca am inteles eu bine - copii internati in spital, etc) in ideea de a le face un mic cadou de Sarbatori.
Idei, ceva?
Adi, spuneai ca vorbesti cu al tau sot de o sponsorizare, cum merge?
Si cine strange banii pana la urma? Sa nu ne trezim ca ii adunam, dar nu vrea sa ii gestioneze nimeni.
Aaa, si cateva fete s-au oferit sa "munceasca" dulciuri pt aceasta actiune, ingerasi, fuursecuri, etc. Fetele, faceti o listuta cu ce ingrediente sunt necesare si cantitatile pt 50 de persoane, de exemplu, (mai ajustam ulterior) ca sa avem maine o baza de discutie, sa aproximam niste bani, etc...
Abia astept sa punem tara la cale maine!
Cam asa: