Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi, mersi pt retetele de ceaiuri, sucuri si infuzii.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mai, mie imi mergea bine martea si in general in toate zilele saptamanii... insa azi... Am un bot kilometric.

In fine, m-am saturat de meseriasi, nici pana azi nu au aparut cica maine vin sa termine... In rest? Mai am de spus insa...

Adriana, eu in general nu ma plang de Alex. Azi am vrut sa il bat cand a deschis in mers portiera masinii, cand nu a vrut sa coboare din masina... cand i-am spus sa mearga si a inceput sa urle pe strada desi eram cu 0.5 m in fata lui, cum ca il doare...; ce sa ii fac? de cate ori ii spun ceva face, dar cu inertie... e copil si il ibesc oricum ar fi. Suparat a adormit mai devreme spunandu-mi ca nu ma mai iubeste! Ca s-a suparat pe mine si ca o sa ma parasca lui tata-sau. Ei si? Intainte de a adormi suspina si dupa ce a adormit, i-am privit chipul de ingeras si mi-a trecut supararea a ramas doar ingrijorarea, ce ma fac eu cu el daca e asa de energic si smecher si nu asculta decat ce vrea?
Lasa, e grea meseria de mama, dar nimeni nu s-a nascut invatat si nici nu o face bine din prima.

Pentru celelalte motive de suparare trag o linie si il astept pe sotul meu sa ma plang lui ca numai el poate sa ma consoleze. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu cred ca problema e la noi, nu la copilasi. Ei incearca, testeaza. NE incearca, NE testeaza. Ideea e ca simt nervozitatea noastra. Eu cu Stefan am asa o comunicare nonverbala! Simte ori de cate ori sunt suparata sau agitata. Si parca ii transmit si lui agitatia mea. Cum altfel de explica ca de obicei cel de-al doilea bb e mi cuminte, ba chiar n-are nici colici... Eu cred ca mamele sunt - tot de obicei, o sa vad cum voi fi eu - mai calme, mai relaxate. Iar bb simte asta de mititel.
Adriana, e normal daca stai in casa numai cu Lara sa te simti putin frustrata(cred ca e cuvantul bun) Nu e vorba ca te-ai fi plictisit, dar avem cu totii nevoie si de altceva, de o seara numai a noastra. Incearca si vezi ca va fi apoi altfel Si cand spun seara numai a noastra, numai pentru noi, chiar asta inseamna. Adica in seara aia chiar nu te gandi la Lara, ci numai la tine. Mergi la un concert, undeva unde sa uiti de toate si de tot. Te asigur ca nu va pati puiutul nimic in timpul asta. Si nici mama ta/soacra/bona.

Azi aflu daca joi e petrecere la Andreiul pe care il am. Daca se amana pe sambata semnez si eu condica la Dana. E cu copilasi cu tot, nu? Si la ce ora?

Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pai Miha, hai arata-ne sufrageria ce mai sta?
Adriana, hai ca sariram toate pe tine , asa zic si eu ca fetele, cateodata abia asteptam sa se faca ora de pranz sa-l culc sa ma adun, asa era de irascibil si de energic, dar ma straduiam din rasputeri sa ma fac sa inteleg ca e mic si nu stie inca ce e bine si ce nu, ce ma irita si ce ma bucura...palmutele nu au efect, si in plus iti creaza si un soi de remuscare dupa ce trece momentul . Si eu am stat 2 ani acasa cu el (fara nici un ajutor cat de mic)si crede-ma ca acum cand am inceput serviciul, e destinatia fiecarui gand al meu, vb cuiva.Si apoi ma gandesc ca 7 ani am asteptat sa vina
Elbi, wow, mai faci si facultate si ai grija si de cei mici, esti o super mamy . M-am gandit si eu la ASLO cum spuneam, dar cum Vladu al meu n-a fost bolnav sau racit vreodata, nu stiu daca are rost sa-i fac (?). Inteleg ca esti sau vei fi medic? Oricum dupa masa mergem la medicul de familie, astazi am descoperit o usoara eruptie, aparuta dupa febra ... parca si Adriana zicea ca asa i-a iesit si fetitei ei.Sa fie pojarel? Sau mai stiu eu cum se numeste?

EDIT: azi am implinit 3 ani de forumista dau o cupa de virtuala

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by elbi
vai, dana, dar ce fetite cuminti ai, eu care ziceam ce bine de cele ce au fete...
maria si baietii(2002,2005)

Mda...mai bine mu ziceam, ca uite cate mame de baieti sunt pe aici, mi-e ca nu le-o mai vrea nimeni de nurori

In alta ordine de idei, o cunostinta a mea se intereseaza de un apart cu 3 camere, de inchiriat, in conditii decente (au si copil) si nu mai scump de 200 euro/luna, eventual cu avansul pe un an intreg. Daca aveti idee, va rog mult sa imi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana, nu e o regula ca al doilea e mai cuminte ca primul..la mine e chiar pe dos..si mai stiu niste exemple...asa ca...
Ufff, mi s-a infundat si nasul si nu pot respira ca lumea....nu-mi place deloc. Abia astept sa plec acasa...
Sanatate si aveti grija de puiuti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by elbi

adriana, cum se cheama cartea asta cu tratamente din plante? ma intereseaza, ca facem si la facultate si ma intereseaza principiile din plante.

maria si baietii

Cartea mea se cheama "bauturi vindecatoare" si am cumparat-o c-am crezut ca e vorba despre amestecuri de sucuri de fructe,dar nu e.e despre sucuri,ceaiuri,supe si nectare,n-am citit-o inca cap coada,pare interesanta , asta e cuprinsul:
ingrediente cheie
bauturi de infrumusetare si buna dispozitie
bauturi de intremare dupa boala
bauturi vindecatoare pt suflet si minte
addenda
termeni specifici
lecturi suplimentare
index de retete
index general
Este scrisa de Anne McIntyre care cica este "un fitoterapeut cu larga experienta" cu " extinse cunostinte despre plante si ierburi obtinute prin studiul plantelor medicinale din natura"

Adriana si-atat...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

multumesc, adriana! pare interesanta, desi tare mi-ar placea sa gasesc una cu niste explicatii...

aime, multumesc, dar de unde atata super maamica...e greu, dar sunt atatea mame si cu servici si cu 2 copii. e mai greu, dar iti insenineaza viata.
eu am terminat stomatologia si fac si farmacia, pe care am sa le practic in afara, ca aici n-am dreptul. trebuie sa aleg una. stomatologia e dragostea mea. am o prietena si ea la a doua facultate, care are 2 copii si-l asteapta acum pe al treilea. ea e eroina, nu eu. important e sa stii sa-ti organizezi timpul. sunt sacrificii, dar vom avea timp pentru noi putin mai tarziu. cui nu ii este dor de plimbari romantice si alte alea? dar cand doarme un bebe, se scoala celalalt.

gabriela, insanatosire grabnica! lichide cat mai multe, vitamina C.

maria si baietii(2002,2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Maria,ti-am trimis cartea.
Dana,da tu acum ai aflat ca noi avem cel mai frumos oras din tara?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput