Iasule, mandra cetate (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu ma pot lauda cu o poza in care se vede cum arata sufrageria mea pe timpul zilei.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Azi sufar de logoree, scuze!

Voiam sa va mai spun ca Magda si-a lipit odata un ochi cu superglue (ii dadusem un tub gol sa il arunce la gunoi si ea a crezut ca e ceva de machiat), de am crezut ca innebunesc... nici nu stiu cand am ajuns la spital (eram in Bucuresti si acolo e trafic, nu gluma, plus ca spitalul de oftalmo e unul singur si nu poti merge la altul). Bine ca n-a fost nimic grav, doar genele de sus se lipisera cu cele de jos, nu ii intrase in ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Adriana,sant multe de discutat pe subiectul acesta,eu m-am apucat de citit psihologie innfantila si cer ajutorul sor'mii(e studenta la psiho) cand am o problema,sa fiu sigura ca o rezolv bine.Deocamdata trimite-mi adresa de mail sa-ti trimit cartea ,citeste si apoi vorbim pe marginea ei,daca vreai...
Si spuneai ca vii joi la intalnire?
Cine mai vine?

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Eu ma pot lauda cu o poza in care se vede cum arata sufrageria mea pe timpul zilei.

Miha

Adriana si-atat...

Cu sufrageria nu am poze,dar am cu camera ei...oooau..parca trecuse uraganul pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu vin, dar se pare ca-s gripata...oricum ii dau patile si-mi pun masca sa nu va molipsesc....dar vreau sa vin. Ma primiti bolnava? Adica ma fac bine pana joi promit....beau ceai de cepaa, nuca, paracetamol, tylenol..vedeti voi.
Pupici,
gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

miha, e important ASLO pentru diagnosticarea reumatismului, mai ales in cazul copiilor care fac febra frecventa.
de aceea ziceam ca e important exudatul faringian, iar apoi tratamnetul adecvat. am vazut ca si lily a explicat f. bine.
poti sa repezi analiza, daca nu esti sigura.

adriana, te rog, trimite-mi si mie cartea, ca vorba aia niciodata nu e prea tarziu sa mai inveti ceva.

adriana, iti suntem alaturi. crede-ma ca si eu ma trecut prin asa ceva si cateodata mi se pare ca si acum sunt mai nervoasa. e greu si cu facultate si cu copii si sa nu ai ajutor.eu sunt recunoscatoare mamei ca mai sta cand sunt eu la facultate, dar in rest sunt singura.
incearca sa te gandesti cat de mult ti-ai dorit copilul si cat de mult ar dori altele sa fie si ele mame. incearca sa mai iesi putin sau "sa dai si tu in mintea copilului", adica redescopera placerea de a te juca, de a-l invata cate ceva. si, mai ales, ca sa nu te razbuni pe ea din n motive, incearca sa-ti organizezi timpul f. bine, adica faci seara sau cand mai sta sotul cu copilul ce este mai important. eu fac, de exemplu, seara mancare, dupa ce adoarme cel mic si tot atunci si invat, curatenie in weekend. oricum nu poti sa ai pretentia sa ai casa luna, cand ai copil mic. ti-e greu cu unul, dar sa vezi cand sunt 2...si se intrec care mai de care la facut curatenie sau cand il alaptezi pe unul si celalat vrea la baie etc...
cand sunt si eu nervoasa imi aduc aminte cat de mult mi-am dorit (si a fost cam greu pentru mine). nu suntem super mame, facem greseli, dar invatam.
si intr-adevar vorba dulce mult aduce, asta din proprie experienta cu cel mare. cel putin la capitolul curatenie sau la cerut jucarii...stii sistemul recompensa...
normal ca in magazine e mai greu, cu atatea tentatii, dar ii explici. eu ii dadeam de ales si in cele din urma se pare ca s-a mai domolit.
vai, dana, dar ce fetite cuminti ai, eu care ziceam ce bine de cele ce au fete...
adriana, pai corupe-o si pe catalina la prajituri. ai mei erau in jurul meu in bucatarie, de fapt oriunde ma duceam...cat despre curatenie, hehehe, asta e viata.
cu 2 si mai si...

maria si baietii(2002,2005)

Mergi la inceput

Gabi,pentru tuse ia
sirop de cimbru
25 gr frunze uscate,600 ml apa fiarta,300 gr miere lichida,300 gr zahar-se toarna apa fiarta peste cimbru,se lasa 10/15 min,apoi se incalzeste infuziaimpreuna ci mierea si zaharul.Se las ala racit si se pastraza la frigider,se ia cate 2 lingurite de 3 ori pe zi pt afectiuni cronice si din doua in doua ore pt cele acute la copii.

sau suc de varza si morcov
250ml zeama de varza
125 ml suc de morcov
125 ml suc de telina
o ceasca de 3 ori pe zi

sau
de ghimbir
50 gr radacina de ghimbir macinata
1 lamaie taiata felii
1.5 l apa
900 gr zahar

Se fierbe radacina cu lamaie 45 minute,acoperit
Se da deoparte,se adauga zaharul,se amesteca pana se dizolva,se strecoara se pastreaza la frigider si se ia cca 1/3 din sirop cu 2/3 apa

Sau pt dureri de gat
salvie si cimbru
15 gr cimbru uscat
15 gr salvie uscata
600 ml apa
Se toarna apa peste ele,se infuzeaza 10/15 min si se bea fierbinte 2/3 portii

Bauturi antigripale:ceai de soc si menta: 1 lingurita flori de soc uscate,1 lingurita frunze de menta,600 ml apa fiarta,se infuzeaza 10 min,se bea o ceasca la doua ore .se indulceste cu miere

si mai am o multime in carticica mea noua..da nu mai am timp acu.
Multa sanatate!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Maria,pai o corup..turta dulce am facut-o impreuna.. deja incep sa am ajutor serios in ea..

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

adriana, cum se cheama cartea asta cu tratamente din plante? ma intereseaza, ca facem si la facultate si ma intereseaza principiile din plante.
chiar are cineva carti despre plante si produse apicole, in care sa se si explica actiunea lor? tot citeam si pe forum despre diverse tratamente naturiste pentru infertilitate si voiam sa vad ce e mit si ce e realitate.
am mai incercat eu pe net,dar in afara de reclame foarte putine informatii...

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by elbi

miha, e important ASLO pentru diagnosticarea reumatismului, mai ales in cazul copiilor care fac febra frecventa.
de aceea ziceam ca e important exudatul faringian, iar apoi tratamnetul adecvat. am vazut ca si lily a explicat f. bine.
poti sa repezi analiza, daca nu esti sigura.

Joi o sa am si rezultatul la exudat.Nici nu stiu ce sa fac...sa-i repet oare analizele?Nici o asa mare incredere nu am in laboratoarele astea...sunt multe care fac treaba de mantuiala...Dar decat sa-l intep cu penicilina si moldamin mai bine ii mai fac analizele o data...Offf...
Stii ce e curios?Ca el nu face febra aproape niciodata.Nici la raceala,nici la dinti...

Miha

Mergi la inceput