Cirese de Mai-Iunie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Luana,mare dreptate ai avut cu usturoiul.I-am pus azi in mancare si a iesit ceva delicios,ca nu se mai satura.Am pus morcov,cartof,conopida,spanac si piet de pui,un fert catel de usturoi si le-am bagat la cuptor.A iesit ceva de nedescris.Am mancat si eu,ca bun mai era.AAA!Si putin unt impreuna cu legumele.Nu l-am mai adaugat la sfarsit,cand am mixat legumele!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Dana, cum le-ai pus, spalate si curatate, in putina apa?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by puiudana2004
Luana,mare dreptate ai avut cu usturoiul.I-am pus azi in mancare si a iesit ceva delicios,ca nu se mai satura.Am pus morcov,cartof,conopida,spanac si piet de pui,un fert catel de usturoi si le-am bagat la cuptor.A iesit ceva de nedescris.Am mancat si eu,ca bun mai era.AAA!Si putin unt impreuna cu legumele.Nu l-am mai adaugat la sfarsit,cand am mixat legumele!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
Dana, cum le-ai pus, spalate si curatate, in putina apa?
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Legumele le-am curatat,le-am taiat cuburi ,am pus apa cat sa le acopere si le-am bagat la cuptor.Pieptul de pui l-am pus la fiert pe aragaz sa iau spuma si l-am taiat mai mare dupa care l-am bagat si pe el la cuptor.O parte l-am mixat cu legumele,o parte l-am mixat separat si lam pus in pungute,l-am bagat la congelator.Am mai pus o data cu legumele si un sfert de catel de usturoi si putin unt.Si a iesit...
..daca mi-a placut si mie...Incerca.Si spanac am folosit din acela congelat.Dar apa ramane putina asa ca am pus-o pe toata la mixat.Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
LYLY809 spune:
Dana, am inteles. Fac si eu maine
Multumesc
Spanacul congelat ce marca e? Mazare spre ex. am luat bonduelle. Moaaama,ce ne mai rasfatam copilasii! Asa si trebuie!![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
neda spune:
I-am dat ieri carnita de pui si a papat destul de bine.Azi i-am facut brocoli am sa vad mai tirziu daca v-a papa.
Am pus poze cu http://community.webshots.com/album/555471589vXUawM dintisorii lui.Sunt inca mici dar se pot vedea.
revin
neda si mihaitza
puiudana2004 spune:
Lacra e Dujardin.
Neda sa o tineti tot asa,papaciosi!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
26octombrie spune:
Dana, ma bucur ca ti-am fost de folos. sa stii ca si tu mi-ai dat o idee, o sa bag si eu legumele la cuptor, daca tot nu-i dau zeama n-are rost sa le fierb. eu bagam la cuptor cartoful dulce, cartoful si morcovul, insa asa, ca atare, nu in tava. suna bine!
spuneti-mi si mie, rogu-va, cum dati voi fasolea verde si mazarea?? fierte si pasate? mie imi suna cam aiurea asa, da daca aflu ca se papa ma reped si eu si le fac.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
LYLY809 spune:
Neda, felicitari pentru dintoci! Si pentru mozolitul picioarelor
Noi inca nu putem, dar se prevede un stat in funduletz de unul singur in curand; deja sta, dar pentru 20-30 secunde; mai asteptam putin![]()
Noi dintoci n-avem...
Ne laudam cu zburatul ca Superman, dar in bratze la tati 
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Luana, las'ca te raportez io la moderator, ca din cauza ta nu se mai termina toamna asta si nu mai incepe iarna
Cand iti schimbi semnatura?![]()

Ma chinui de o ora sa-l adorm pe Alec, si, nimic! I-amzis "pungutzacu doi bani" si "Fata babei si fata mosneagului", variante adaptate(de mine) la prezent. Spre ex, cand ajunge fata mosneagului sa faca baie jivinelor padurii la cererea Sf. Vineri ( sau Duminica, dupa caz), le potriveste apa cu "cotul",casa nu depaseasca 37 grade si foloseste un gel 2 in 1 de la Mustela, placut mirositor
...dar el, nimic! n-are chef de somnic! Sa-ncercam tot cu clasicul leganat pe picioare
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
mikiion spune:
ralucis[/i] eu te-am avertizat pt. ca atunci cand eram in Romania nici macar nu stiam ce e aia scaun de masina. Si stiu ca acolo nu sunt nici un fel de informatii. Imi pare bine ca ti-am fost de folos.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
mikiion spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Fetelor, uitati ce am gasit aici, pe DC:
În prezent, tot mai multe cercetări asupra dezvoltării consideră important ca părintii să doarmă alături de nou-născut. Sunt strategii care vă ajută, pe tine si pe tatăl copilului, să vă simtiti confortabil dormind cu cel mic alături de voi în patul mare, fie pus într-un leagăn sau un pat mai mic lângă cel parental. Copilul nu trebuie neapărat asezat între voi doi. Poate sta la marginea protejată de perete. Mai mult, se pare că dormitul alături de tată favorizează un somn continuu în timpul noptii.
Yupiiii! Toata lumea ma scoate din minti cu sfatosenia, ca sa nu dorm cu Alec langa mine. Ei bine, io vreau sa-l tin langa mine!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Eu sunt de acord. Am mai pus eu mai de mult un articol: http://www.lllfrance.org/allaitement-information/nuits-sommeil.htm
articolul Faut-il apprendre aux bébés ŕ dormir ?. Pe mine m-a uns la inima.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark