Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

PTR VOI FETELOR CA MA INCURAJATI SI PTR CA AVETI GANDURI BUNE
Oana stiam ca flavia merge la doctorul tau.Daca da nu ai putea tu sa ii dai un telefon sa il intrebi ce fac fetele?

27+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ce de fete noi dar vechi pe la noi

catalina eu zic sa-ti suni draga doctorul de aia e doctorul tau nu ? ( oricum banuiesc ca platesti consultatia ) ce rost are sa stai stresata ? dar cum spuneau si fetele bebe are mai putin loc de zbenguiala acum e mai mare si locul e mai mic dar tu sti totusi cum misca bebe pana acum ( nu a miscat nici dupa ciocolata ? ) ce faci daca te apuca nascutul noaptea ? nu-l suni ca sa nu-l trezesti ? cam asa e si acum DECI SUNA-L

cleopiciu lasa alergarea si stai cumintica in pat

haricleea incearca cu diclofenac unguent dar cel mai bine e sa suni doctorul

cristinutza e normal sa ai acele dureri se pregateste corpul de nastere mie cel mai greu mi-e noaptea cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta si sa-mi mut si piciorul , ma trezesc de fiecare data de durere ; cat despre nascut dupa cum vezi nu se stie niciodata dar ar fi bine sa stea acolo pana la sfarsitul lui februarie si-ti facem toate galerie atunci

cristiana ma bucur ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mamaaaa, cu intorsul noaptea am si eu probleme - intai ma ridic de pe o parte in fund si dupa aia ma pravalesc ca un sac cu fasole pe partea ailalta apoi incep sa fornai pana mi se desfunda nara de pe partea opusa partii pe care m-am intors si abia apoi adorm. Uf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Eu am intrat in priza, bag de seama...acu strang pe pat tot ce am din lista de spital, spal haine bebe, si notez ce mai am de luat...
Amuzant...

Cleopiciu eu cu statul la pat nu mai am probleme...din contra acum trag spre pat caci cu mobilatul bucatarii am stat 2 zile intregi in picioare langa oameni si le-am respirat in ceafa si ma resimt un piculetz. Mi-am luat inima in dinti si m-am inscris si la cursul de mamicutze si m-au sunat ca miercuri e prima intalnire...sper sa faca cursul intensiv ptr burticutze mai mari...
Nu te tenteaza??? Se plateste sedinta la care mergi (cu 350 mii parca) si e posibil sa faca si curs scurt ptr mamicile cu burta mare...asta vedem miercuri...
Presupun ca nu e un efort prea mare iar informatiile le vreau...
Sa-mi spui daca vrei ...poate mergem impreuna...

Alinatxa recunosc ca mi-a trecut prin minte dar parca nu vreau sa il deranjez...si tie ti-ar fi mila de el daca l-ai vedea cat de alergat este...si apoi mai e problema cu confidentialitatea informatiei pe care as tinde sa cred ca ar respecta-o. Insa daca merg mai devreme la cabinet la el intreb...si bineinteles ca va anunt.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Uauuuuuu!!!!

Flavia! Sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase, vesele, fericite si norocoase!

Am un gol in stomac - ceva de groaza. Imi promit sa incep si eu sa fac bagajul de spital - nu am luat nimic pina acum!

ALINATXA - Casa de piatra! Iti doresc multa fericire si o sa vezi ca sint niste momente asa minunate... Bucura-te de ele pentru ca oficierea dureaza atit de putin ca nici nu intelegi ce ti s-a intimplat. O sa vezi dupa aceea.

Meg - Felicitari!!!!

Dada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

FELICITARI FLAVIA Sa-ti traiasca printesele si sa creasca mari si frumoase Am ramas surprinsa cand am deschis pagina si am vazut o mamica, chiar ca se apropie momentul cel mare pentru toate!
Alinatxa, Casa de piatra!
Meg felicitari!!!! Te admir ca ai avut atat putere de concentrare si ai reusit!
Eu ii spun sotului ca renunt la teza, ca nu mai pot, parca nu mai am energie si nici neuronii nu mai functioneaza la capacitatea lor maxima, si toti ma preseaza sa-mi dau examenul inainte sa vina bebita, dar eu simt ca nu mai pot!
Ieri am exagerat un pic si am mers un pic mai repede cam 100 de metri , un fel de alergat, ca ma creadeam inca sprintena, sa prind autobuzul, aveam si vreo 5 kile dupa mine si m-au luat niste dureri de burta de m-au indoit! Nici nu m-am plans sotului cat de tare ma doare ca sigur luam si bataita de la el! M-am speriat tare, niciodata nu m-a durut si intepat burta, m-am pus in pat pe la 9 si am dormit pina dimineata la 8! Azi stau acasa in pat ca tot nu mi-e foarte bine.
Crishtinutza, ; si eu ma inscriu la codase, acu ma rog sa nasc pe la sfarsitul lunii februarie ca am atatea de facut pina atunci. Si eu mai simt dureri jos, intre picioare, citisem aici ca au mai avut si alte fete, parca as fi calarit toata ziua asa simt, ca o febra musculara. La doctor mergem saptamina viitoare sa ne vedem bebelina, nu am vazut-o de la 21 de sapt., si mi-e tare frica!
Repetam analizele si ne face si o injectie anti-D, pentru ca am Rh-ul negativ!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Tzuchi ti-a iesit titrul de anticorpi anti RH pozitiv si de aia faci injectia sau oricum ti-o faceau!?
Eu continui sa merg la luna sa fac analiza asta, dar deocamdata a iesit negativ. Daca iese pozitiv stiu doar ca tre sa dau fugutza la doctor...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

salina - stiam eu ca va fi bine! Ma bucur ca acum te simti mai bine, si tu si bb! Minuni face o consultatie linistitoare...
adela - vezi ca incepe sa se stranga latzul in jurul gatului (a se citi se apropie nastearea) si te-ai linistit cu zugravitul?! Taci ca nu-i rau!
aelita - ne desparte cumva si o dif de fus orar? Nu inteleg de ce mesajele tale sunt din creierii noptii!! Ce vrei, ma roade curiozitatea!
cleopiciu - nu remarcasem ca si tu esti consemnata la pat! Si eu... si nu mai stiu cu ce sa-mi umplu timpul... ultima carte citita "Putem creste copii buni intr-o lume negativa" de Zig Ziglar; foarte buna, dar m-am saturat de citit!!! Afara e soare si la mal de mare au venit lebedele (atractia sezonului) si eu stau in casa
oana- nu vreau sa fiu in pielea ta si-mi inchipui ca daca nu ai fi fost consemnata si tu la pat, ai fi dat o fuga la Flavia sa vezi ce face!
megbeng- felicitari pt examen. Chiar asa, avem nevoie si de pedriatrii!

In concluzie de multa vreme nu am mai vazut atatea ganduri bune/pagina de forum! Imi place, creeaza o atmosfera placuta. Parca nici grijile nu ne mai apasa... sau sunt eu zombi?! Oricum cred ca ar trebui sa imi fac bagajul. Azi o sa fac mult ca aseara eram prea bucurosa si nu m-am odihnit bine. Cu povestile, vol 3, ma mai asteptati, nu?

Revin cu rugamintea sa mai puneti nr de tel (care vreti) in contul comun, ca aseara nu prea aveam pe cine suna!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor- va salut! Ce faceti? Tot cu emotii? Eu la fel!!!
mama a inceput! Sant cam pisata!
de emotii mai mananc un mar ca anm mancat vreo 3 !

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

maine e ziua de nastere a lui tati...
ce dracu cadou sa-i iau?
deci chiar e o problema mare, mare pentru mine... ce ii cumpar?

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput