Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

va rog spuneti-=mi ce sa iau!!!de azinoapte am niste dureri cumplite de spate si de coloana!!!nu pot sta nici in fund,nici intinsa!!!simt ca mor!!!

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Flavia felcitari!!!! Sa va traisca sa va aduca numai bucurii!!!
Haricleeacica ar fi bun scobutil.Suna si medicul inainte

29+ + Mimishoru'(2 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Nu-mi revin din uimire! Nu ma pot gandi decat la Flavia si le fetite!!! Multa sanatate bebelinelor, refacere rapida Flaviei si curaj!!

Desi sunt cu inima-n gat ma sfortez si eu sa scriu ca avem persoane de felicitat de aici!!
pentru proaspata rezidenta Meg!!
Incurajari la greu pentru Alina(txa) care se casatoreste pe 30!! Curaj ca e f frumos sa fii casatorit! Un act nu va schimba dragostea voastra!
Haricleea si SRaluca: socrilor! E f enervant si frustrant ce se intampla; cred ca toate de aici intelegem.Ca sa treaca supararea si, haricleea, fa si tu pe nesimtita, pune-te pe tine si pe bb pe primul loc, menajeaza-te ma maxim, vaita-te la greu si zi-le de la obraz ce tre sa faca.Suna pe cumnatu si explica-i cum sta treaba cu pofta de peste sid e fapt cu poftele gravidelor in general.
Aventura: da e foarte scump! Ma faci sa ma duc si eu sa fac echo de-aia! Deci si la tine tot asa e pozitionat...Tu cum il simti (unde)?Scuza ca insist... paranoia e in floare...
Aelita: multumesc inca o data pentru raspuns si incurajare! Vorbesc cu maria sa bebelushul sa se intoarca ...

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Doamne, Flavia, nu-mi vine sa cred! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si fetitele sa fie papacioase si cuminti, sa ia repede in greutate si sa plecati cu toate cat mai repede acasica, sanatoase si bucuroase!

Felicitari si numai bine!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng sunt convinsa ca iti sade de minune ca burtica rezidenta!!! Felicitari!!! Sigur bebelul face tumbe...

Asteptam vesti despre buburuzele Flaviei...ma tot gandesc ca prind mai multa forta de la o zi la alta...

Alinatxa
, nu-i asa ca o funditza ai la rochia in care te vei cununa!?...una dragutza care sa incoroneze burtica...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna burticutze!

Nu mi-a venit sa cred cand am citit vestile despre Flaviutza!!
Felicitari Flavia !!! Va doresc din tot sufletul sanatate multa, sa mearga totul bine si sa mergeti acasa cat mai curand posibil !!!

Doamne, ce de agitatie pe noi cu vestile astea! Si mie mi-a crescut tensiunea cand am citit vestea, ba chiar m-am uitat inca o data sa vad daca sunt pe pagina care trebuie!

Alina, Casa de Piatra iti doresc !! si un bebe sanatos care sa va implineasca !

Megbeng, Felicitari multe pentru reusita, bravo!!! Stiu cat e de greu, mai ales in perioada de sarcina, cand concentrarea poate nu e punctul nostru cel mai forte, hehe. Super!!!

Catalina, eu te inteleg perfect cu temerile, stii ca si eu sunt la fel de panicoasa... si vreau doar un lucru sa iti spun: cine vrei sa se simta mai bine: Tu sau doctorul Radoi???
Lasa ca nu o sa isi strice ziua daca ii dai un telefon sau ii faci o vizita fulger. Am ajuns la concluzia ca noi menajam prea mult medicii in loc sa ne menajam pe noi insine, mai ales in perioada aceasta.
Relatia dintre noi si medic ar trebui sa fie de parteneriat.
Asa ca suna-l/fa-i o vizita, daca simti nevoia.

Noi suntem bine, am fost la o ecografie acum o saptamana (la 26 s) si bebelina era cu degetelul in gura. Ecograful zice ca are cam 880 gr.
M-am confruntat cu primul carcel acum 2 zile si inca ma doare locul, va vine sa credeti?!
Si seara, cand sunt obosita, simt chiar o presiune prea mare si durere intre picioare, la incheieturi. Abia merg. E normal sa am deja aceste dureri? Sper ca nu vrea bebe deja sa iasa, ca sunt de-abia in saptamana 27, ufff. Si inca o intrebare: voi cum va dati seama cum e asezat bebe? Acolo unde sunt miscarile mai tari considerati ca sunt piciorusele, sau cum?!

O sa inceapa toata desfasurarea de burtici-mamicute, eu insa o sa fiu teoretic printre codase... va dati seama ce de rabdare o sa mai am eu sa nasc la sfarsitul lui februarie, cand o sa va vad pe voi toate cu bebicii deja in brate?!

, sa auzim numai de bine!
Cristina, , s27,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

CATALINA suna-l pe dr. si spunei ca vrei neaparat sa faci o ecografie pt. linistea ta, dr. meu a spus sa il sun pt. orice intrebare asa ca daca am vre-o nelamurire il sun...
HARICLEEA incearca cu scobutil supozitor si iti poti suna dr ...

SALINA ma bucur ca bebe e bine si tu la fel ...,ti-am spus noi ca pina la urma ecografia spune mai multe decit ce pipaie dr.... Trebuia sa-ti faca de atunci eco ca sa nu iti mai faci atitea griji...

OANA cum te mai simti ?,eu asa m-am plictisit in pat de-mi vine sa alerg in jurul blocului!!!!

CLEO33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna burtici

alinatxa casa de piarta nu trebuie sa-ti fie frica e super sa fi maritata cu barbatul pe care il iubesti si care te iubeste si sa mai faci si un bebe mic

megbeng felicitari ptr rezi ( fosta mea sefa a dat de 15 ori parca si inca nu l-a luat )

eu aseara eram asa emotionata i-am facut capul calendar sotului ca voi naste ( si da cred ca abia atunci am realizat cu adevarat ca voi naste ) am sunat la cunostinte , parinti sa le spun ca a nascut flavia ( nu pricepeau ei mare lucru dar nu conta ) si intr-un final pe la 3 am adormit epuizata de atatea ganduri

la cursuri a fost super am invatat cum sa respiram in fiecare etapa a travaliului ; cand trebuie sa mergem la spital ; cu ce personal medical ne intalnim pe drum pana nastem ( infirmiera face tot aproape )am stat 2 ore spre disperarea sotului care ma astepta de o ora in fata policlinicii fara sa stie nimic de mine ( eu am crezut ca dureaza o ora ) ; dar nu-i nimic ca data viitoare vine cu mine ca vom invata cum se face baie la bebelina
m-am hotarat aseara sa aman momentul zugravelii nu de alta dar nu mi-am terminat bagajul de spital

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermanadela spune:

va salut fetelor
FLAVIA FELICITARI PT FETITE,SA-TI CREASCA MARI SI SA FIE SANATOASE.Cand am citit si eu am crezut ca am incurcat capitolul,asa emotii am avut ca mi-au dat lacrimile.
ALINA CASA DE PIATRA!!!!!!!
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ai vazut, Salina, ca totul era ok? Te-a speriat nea' doftoru' degeaba, pai la pipait cum sa isi fi dat seama? Hm...

A propos, tu mai ai o ceza la activ, imi poti povesti putin despre asta? Cam cum e? Ce iti face? Cum te pregateste? Cum e dupa aia? Ma rog, chestii din astea, pe care nu am de unde sa le aflu decat de la cineva care a mai trecut ptin asta?

Mergi la inceput