Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
alinuk spune:
Am intrat eu pe cont si am dat privat pe albumul Salinei, stiu si eu ca asta a fost dorinta ei.
....ca pozele ei sa fie vazute doar de noi cele care stim parola.
PS: pls... ajutati un om ignorant...ce-i acela landou??? carutzul lui bb meu nu are landou???/
...
va pupik,
Alinuk 30
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
kateryna spune:
Alinuk- nu-ti trebuie landou separat la carucior pentru ca are caruciorul pozitie de landou. E pozitia aia la orizontala. Oricum poti sa-l ti pe bebe si in cosuletul scoica ca e ok. La greutate nu stiu ce sa zic, parca noua ne-a zis ca are 9 kg, dar nu am putut sa apreciez ca eu mai mult de 3 kg nu ridic.Oare sa fie 9 kg cu tot cu cosulet? CIne stie... Oricum barbatu-meo a zis ca nu e greu.
31+
George Anelin
Daconst spune:
Alinuk,eu zic ca iti trebuie ori landou ori un sac mai gros...ca bb e mic si e cam mare spatiu pentru el in carucior,la inceput.
Vezi la al meu ca am in poze.La inceput e cu landou,iar apoi fara cind e sport de fapt.
Eu scoica o folosesc doar pentru transportul cu masina.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
kateryna spune:
Dana, pai oricum bebe il scoti intr-un sac de dormit sau intr-o paturica port-bebe ca e frig, deci se micsoreaza spatiul. Eu ziceam ca nu trebuie sa achizitioneze landou separat. Eu una nu-i vad rostul si am acelasi carucior ca Alinuk. PArerea mea![]()
31+
George Anelin
Daconst spune:
Asa e Katy,merge si fara landou ca e iarna si pui o paturica sau sac...dar daca era vara cred ca trebuia legat bb cu hamuri sa nu se prelinga in jos.![]()
Sunt multe chestii care nu trebuie neaparat,dar eu una nici nu-mi dau seama ce e necesar sau nu...
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
alinuk spune:

beeeeiii,
pai io ce fac acum!? hotaratzi-va!
Imi iau sau nu landou????

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
kateryna spune:
ALinuk, nu-ti trebuie mama landou. Gata, ne-am pus de acord.
Dana, aaa pai are centuri caruciorul asa ca il puteam ancora bine
ca sa nu cada.
31+
George Anelin
Daconst spune:
Alinuk,asteapta parerile de mamici ca eu una nu am experienta.Eu asa l-am luat si il folosesc,dar merge si fara daca zice Katy.![]()

Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+ 
roandre spune:
Cine se pricepe?
Am luat si eu astazi rezultatul analizelor de sange si urina si am cateva intrebari.
Mi-a iesit o anemie normocitara normocroma (HB=11.5 fata de 11.7-15.5 si Hematocrit=33.5 fata de 35-45) si leucocitoza usoara (nr leucocite=11.17 fata de 4-10, nr eritrocite=3.75 fata de 3.8-5.1,limfocit=18.9% fata de 20-55%).
La Urina-sediment scrie: rare celule epiteliale scuamoase, rare leucocite, rare cristale de oxalat de calciu, mucus prezent.
Anemia am inteles-o si ma asteptam la asta...se rezolva cu ceva supliment de fier. dar celelalte ce vor sa spuna ca n-am inteles nimic. E de bine, e de rau?
Utile pt burtici, viitoare mamici
Daconst spune:
Roandre,eu nu ma pricep la analize ca aici nu ti le arata nimeni,dar stiu ca cu anemia stau la fel ca tine si sunt la limita.Deci nu e asa grav.Pina acum nu mi-au dat nimic sa iau...cica sub 11 se da fier.
M-am uitat pe pagina ta web....e super.Ai o dulceata de fetita.Sa-ti traiasca!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 33+