Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Fetelooor, nici nu ma asteptam sa mprimesc raspunsuri asa repede.Sunteti niste draguteeeeee! Acum pare tare simplu. Va multumesc mult de tot!
Pupici!
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Fetelor va rog frumos daca se poate as dori si eu ID-ul si parola mail-ului comun.
Va multumesc

Mary 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

multumesc helenutza23 si mihacarm2002 pentru parola!
am pus pozele trebuie sa verific daca se si vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Liuda, sa stii ca am vazut si eu un copil nascut asa, cu matzele pe afara, adica fara perete abdominal. Era la terapie intensiva si i se dadeau oarece sanse dar cu conditia sa reziste pericolului de infectii nosocomiale. Era asa de dragalas, dolofan... dar cand am fost data urmatoare nu mai era. E mai bine pentru persoana de care ziceai ca s-a descoperit la timp si i-au oprit sarcina. Eu zic ca e mai buna varianta cu nasterea, e mai simpla si mai sanatoasa decat un chiuretaj. Cam asa se procedeaza dupa 4 luni.

Eu azi iar am cheltuit bani pentru ghemotoc, sunt absolut incantata de ceea ce am cumparat, insa cand mi s-au terminat banii am gasit un fel de sac cu gluguta, maneci si manusi pentru iesit afara iarna, la 1 mil, realmente superb - imi place si culoarea. Abia astept sa ma duc sa-l cumpar si pe acela. Vad ca am inceput sa ma mai detasez de obsesia mea cu ingrasatul, mi se canalizeaza energia spre momentul 0 si spre ceea ce am de oferit minunii care va veni pe lume.

Fetelor, nu stiu de ce nu mai pot face download la povesti sub nici o forma. Cand incerc ma pune sa subscriu la nu stiu ce chestie. A mai patit cineva la fel?

Messa, daca tie iti face bine sa fii cu sotul cand nasti e ok. La fel de ok e si pt cele care nu doresc sa stea sotul prin preajma. Fiecare se cunoaste mai bine, isi stie reactiile si va aplica metoda potrivita.

Eu nu suport sa ma vada nimeni intr-o postura inestetica. Dupa ce nasc nu are nimeni ce cauta la mine o luna, am anuntat deja. Nici pe sot nu as vrea sa-l vad, mai bine-zis sa ma vada, dar nu am incotro, nu pot sa-l lipsesc de bucuria de a fi tatic. Este disperat numai la ideea ca eu joi ma duc sa fac ecografie morfologica si el s-ar putea sa nu ajunga. Dar stiu ca va ajunge cu orice pret, desi marti dimineata abia pleaca din Paris si mai are ceva treaba si pe traseu. I-am promis ca ma mai programez la inca o ecografie ca sa vada si el, mie acum mi s-a spus sa fac si nu pot amana. ylilimic, poate ai dreptate, mai bine il las pe el sa nasca daca tot se simte fustrat ca e privat de ceea ce simte o mama! Din partea mea - liber, numai ca trebuie derogare de la DD si e cam din scurt pana in ianuarie.

V-am lasat, ca si-asa cred ca acum toata lumea doarme.

criss 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marybell

ti-am raspuns eu pe PM

Cum isi petrec balenuzele weekendul??
Sper ca in liniste si cu bucate moderate.

Noi azi am fost la cumparaturici de bebici, adica de bebelul nost!
Am reusit sa luam si carucior din Plaza la super oferta 450ron, marca Miniblu superdotat: pliabil,roti cu suspensii - cele din fata duble si cu 360 grd intoarcere, maner reversibil, 4 pozitii ale spatarului,aparatoare ploaie + scaun masina scoica + geanta termoizolanta...si usurel cica ar avea pana in 7 kg (cam 6.5kg fara scoica) - kate tu stii ceva de greutate!?, noua asa ne-a zis tantica aia...

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311177577

O sa mai vedeti si ceva hainutze cumparate tot azi din Dragonul Rosu - sincer, nu am avut rabdarea necesara de Europa...(cu 250 ron am luat cam tot ce vedeti acolo + un album foto pt bebe)

pupici la fete frumoase!!!

Alinuk 30 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

rali, esti o graviduta-pana tare simpatica! Cate kg. ai luat?
alinuk, carutul tau mi se pare o adevarata pomana: doar 450 ron si are atatea optiuni? Sa il folositi cu placere!
Ma uit in album si vad ca ati luat asa de multe lucrusoare.
Eu inca nu pot! Joi, am ajuns intr-un supermarket sa cumpar o carte (o vazusem in pliant, dar in magazin inca nu o aveau). Asa ca m-am dus la raionul pt copii. Acolo am vazut un set de lenjerie pt patut la 64 ron simpatica (pe rosu). Am vrut sa o cumpar dar ceva nu m-a lasat!
Iar seara am aflat de Flavia ca nascuse (si avea termenul cu 4 zile inaintea mea).

Bagajul de spital: nici nu ma gandesc inainte de ian sa il fac. Si apoi ce mare lucru: tot ce am eu nevoie e in sifonier, iar pt bebe - exista magazine non-stop (pt pampersi, ca restul a luat mama).
Poate sunt un pic inconstienta, dar in jurul meu (colege, vecini, parinti) toti ma sfatuiesc/insista sa nu cumpar nimic!
ari-ela, ce mult dureaza pana iti apare mesajul!

Mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna la burtici!

Si noi am fost azi la cumparaturi si am venit cu inca o plasa de hainute pe care am bagat-o direct la spalat de frica ca nu mai apuc...
Am luat si babyphone,am gasit ceva redus,dar bun pentru ce ne trebuie noua.Luni fac poze,dupa ce calc hainutele.

Alinuk,tare frumos caruciorul si ieftin foc.Cred ca-ti mai trebuie landou,nu?Sau cum il pui pe bb?Hainutele sunt absolut superbe,dar stii la ce mi-a ramas mie ochii? la ciorapeii aia cu verde si galben.

Messa, si al meu sot va asista la nastere di asta la initiativa lui.L-am luat cu mine la vizitarea clinicii si cind a vazut scaunul tatalui acolo s-a simtit brusc tare important.Eu nu pot decit sa ma bucur ca aici e ceva anormal ca tatal sa nu asiste.El imi va face masaj si ma va sustine cind apar durerile...nicidecum nu va sta cu capul in partea de jos.Va taia buricul la bb si cred ca-i va place mult.

Criss,ma bucur sa aud ca te-ai detasat de problema kg-lor.Si eu am fost stresata la inceput,dar am cedat repede la gustul de ciocolata si dulciuri.
Hai sa profitam de perioada asta cind nu se uita nimeni cas ca suntem grase si sa ne facem poftele...ca de cura o sa ne acrim pe urma.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor nu stiu cine a pus publice pozele Salinei dar ea nu le-a lasat private din greseala.A fost dorinta ei sa nu fie facute publice,sa le poata vedea oricine si cred ca ar trebui sa-i respectam decizia.
Eu una nu am mari probleme ca pot intra si alte persoane in afara de gasca noastra sa le vada,dar fiecare are punctul lui de vedere si n-as vrea sa se ajunga iar la neintelegeri

Adinush 34+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Buna la burtici,
am intrat si noi pe aici sa va salutam.Am avut o zi plina;am facut o curatenie zdravana, am plecat de la aspirator si praf si am ajuns la butoane de aragaz, sters gresii faiante si alte cele, ca asa fac , mi se pare ca e totul murdar.Bebe m-a lasat sa fac, dar din cand in cand imi mai dadea cate un sut, sa nu uit ca e prin zona,sa nu ma strofoc prea tare.In focul treburilor,imi aminteam ca am burta cand trebuia sa ma aplec, in rest a fost bine, am terminat, multumesc lui DD.
MESSA,ce bine de tine, ai un sot curajos!am avut si eu o discutie cu al meu acum ceva timp.Al meu e cam asa:e ofiter de pompieri, cu ceva focuri si descarcerari la activ, trece prin orice, dar are o singura problema:sa nu auda de injectie, de sange sau de dentist.De cate ori a fost neaparat nevoie sa recolteze sange, a lesinat, ditai baiatul, inclusiv cand a facut analize pt casatorie!la dentist nu a fost niciodata, acum are o prblema cu o masea si ia algocalmin, nu-mi spune ca il doare, numai sa nu mearga la dr.Eu il cunosc f bine, asa ca intr-o seara i-am zis ca sunt convinsa ca va fi cu mine la nastere si il va si filma pe bebe, ca am vorbit deja cu dr.A ramas mut, a baiguit ceva, eu muream de ras...SI in final s-a gandit ca nu vrea sa fie acolo, sa nu il streseze pe bebe, sa vina linistit, ca si asa vor fi multi in zona, sa nu se sperie!!!
Pe urma a zis ca nu poate sa faca treaba asta, ca el lesina inaintea mea si n-o sa stie dr de cine sa se ocupe mai repede.Asa ca ....Asa suntem noi de tari..
ALINUK, foarte dragute lucrusoare, sa stii ca ai facut treaba buna cu Dragonul.Am trs si eu o raita, am luat de vreo 2 mil,a fost intamplator ca le-am luat de acolo, dar dupa ce am tot fost prin oras si am vazut aceleasi chestii peste tot si mai scumpe, am zis ca mai trag o raita sa ma linistesc, cred ca pe 14 la salariu.As vrea sa am cate 10 din fiecare, sa le stiu eu acolo, chiar daca toata lumea imi spune sa nu mai iau, ca o sa primesc multe dupa nastere si copilul creste si nu are timp sa le poarte, mie imi plac raaau, abia astept o noua runda.
Am facut clatite!!!cu ce vreti?ca acu' va trimit!
pupici,
ELI si bebe Andrei30s+2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

mihacarm- multumesc... 12 kg am luat pana acum ... cateodata mi se par atat de multe, dar am si momente in care ma misc de parca sunt o gazela
nici eu nu am luat pentru bebe mare lucru... doar patutul, 2 body-uri, o paturica si niste material din care mama soacra ne-a facut cearceafuri. Din bagajul meu pentru spital zic eu ca lipsesc doar capotul si sutienul pentru alaptare, pe care am inteles ca trebuie sa-l cumpar cu 2-3 sapt. inainte de nastere. Cumparaturile pentru bebe le tot aman si nu stiu pana cand. Ma tot uit prin album si imi spun ca ar cam fi timpul, dar ma pun intr-un colt si astept sa-mi treaca . (asa ca si eu sunt un pic inconstienta)

Am si eu o intrebare pentru gravidutele care au usoara anemie: vi s-a prescris si prenatale si fier si vitamina D,in acelasi timp?

Raluca 30+

Mergi la inceput