Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
Liuda spune:
eu fac maine 32 saptamani... ce mai trece timpul! cand ma gandesc la timp ca saptamani mi se pare ca au trecut usor si repede de am ajuns la 32 , dar cand ma gandesc la eforturile de fiecare zi: imbracat, vergeturi, nu pot sa ma aplec, somn aiurea, nu pot sa ma intorc s.a.m.d. - mi se pare fiecare zi grea si nu mai vad capatul tunelului.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 31 sapt 6 zile
ari-ela spune:
Messa ,multumesc pt sugestie , am incercat si varianta ta , dar nu cu asa multe perini ,dar degeaba.Abia undeva la 5 dimineata am reusit sa adorm , sper ca nu mai am inca o noapte de genul asta cu nu stiu ce sa fac .Pana acum nu am avut probleme de genul asta .Astazi mi-am propus sa beau toata ziua lapte .Imi este frica sa mananc ceva .
Oricum , multumesc f mult pt sfat 
32+sapt 
Liuda spune:
fetelor o sun pe sor-mea si ea imi povesteste despre o prietena de-a ei, maritata asta toamna, tinerica are 21 de ani, gravida in 4 luni jumate (nu stiu cum calculate si ce inseamna exact ca saptamani), care a fost la zeci de ecografii pana acum si controale si era tot bine insa nu se vedea sexul copilului, asa ca ultima data i s-a zis sa vina peste o saptamana ca o sa se stie exact. Si s-a dus saraca si astea au programat-o la nastere fortata din start ca are copilul hernie si matele nu stiu cum nu sant in burta dar alaturi cu copilul... Ce boala o fi si asta nu stiu, dar stau si ma gandesc de ce i-au provocat nasterea ca la 4 luni cred ca mai puteau sa-i faca si avort normal fara s-o mai chinuie cu nastere. Nu stiu chiar multe amanunte, presupun ca i-au explicat destul de bine si ca au si verificat la fel (eu zic ca nu a facut fata aia avort pana nu s-a dus si la altii in testare)!
uite zici ca sant tineri si tinerii au mai multe sanse sa faca copii mai sanatosi decat femeile mai cu mai multi ani(ca sa nu jignesc!)! Si ca explicatie aud la multi - dar voi nu vedeti ce mancati?, dar voi nu vedeti in ce poluare traiti?,nu vedeti stresul zilnic la care santeti supusi?, vreti la oras - astea sant riscurile !
poate au si dreptate! Dar tot nu inteleg cum alea de la tara fac copii si muncesc toata sarcina, si ii apuca si nascutul si pe deal la prasit, si spala la mana, si cara apa cu galeata ca nu au apa in robinet ca noi, si mai apuca si o bataie de la sotul iubit care e priten cu bautura!!! Si cu toate astea, na, ca face copil sanatos si il creste in mizerie - si e mai sanatos decat plodurile noastre mult uibite si asteptate si cocolosite si tratate si... da numai ce dracu nu facem noi la copii.... .
Va pupic pe buric.
rali spune:
Liuda tocmai tu esti pesimista? Nu pot sa cred...
Dar stii vorba... o sa apara si luminita de la capatul tunelului... mult a fost putin a ramas... in cazul tau cel mult 8 saptamani bravo!Capul sus si fii barbata in continuare
Imi pare rau de ce i s-a intamplat cunostintei tale... dar ce putem spune decat ca Doamne Doamne are pentru fiecare din noi un plan si noua nu ne ramane decat sa ne rugam si sa nu ne pierdem credinta.
Helenutza23 spune:
belle_vue multa sanatate sotului tau. te-am trecut si in lista de mamici. 
Liuda, sa-ti traiasca sotzul!
ari-ela au mai trecut arsurile?
criss68 no commnet! 

Messa bravo! ai schimbat prefixul! incepe numaratoare inversa si la tine 10, 9, 8 ....2, 1, 0
a, curajos taticul vostru dar si tu! al meu nu cred ca vrea dar nici eu nu vreau sa asiste ![]()
dar de mancare nu mai zice nimeni? ce gatiti in weekendul asta?
Edit: rali vad ca n-ai PM activat asa ca ti-am trimis mail cu parola.
27+
Liuda spune:
fata nu mai gatim! gata cu atata mancare! dar daca serios chiar nu mai gatesc - eu cel putin, mai mancam si fructe ca prea multa mancare strica!
Va pupic pe buric.
TERBITZA spune:
Salutare , balenutze!
Desi nu prea am scris in ultimul timp, am avut grija sa va citesc periodic.Cand am vazut cu ce veste ati inceput capitolul mi s-au inmuiat picioarele si mi-au dat lacrimile. Deja ne apropiem de ultima 100 de metri.
FLAVIA, felicitari pentru fetitze , sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si sa va intoarceti acasa cat se poate de repede!
MEG, esti super tare! Cu bb in burtica ai reusit sa inveti pentru un examen asa de greu.Felicitaaari!
ALINA, casa de piatra si tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca!
Noi suntem bine, desi azi ne cam incearca o raceala.Fetitza misca din ce in ce mai tare , uneori am senzatia ca imi iese cu totul din burta.
Eu ma simt ca o balena esuata, e un intreg ritual sa ma ridic din pat sau sa ma intorc de pe o parte pe alta.Luni avem programare la doctor si abia astept sa vad cat a mai luat puiul in greutate.
Fetele din State, am si eu nevoie de ajutorul vostruuuuuuuuu!
Va rog mult de tot sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna urmatoarele masuri pentru copii:
TODDLERS-2T, 3T, 4T si respectiv LITTLE KIDS-4, 5/6, 7;
Am vazut pe eastbuy niste lucruri tare haioase si pt copii, si erau la reduceri insa nu ma descurc deloc cu masurile lor. La adulti dau dimensiuni in inch insa pt bebei nimic. Va rog mult de tot sa imi raspundeti daca vedeti mesajul!
Pupici!
30+
IoanaN spune:
Fetelor! bai ce scrieti....nu poate omul sa plece la o petrecere sau sa nu ia calculatorul in brate ca pierde tot daca nu intra cateva zile.
Alinuta mea despre ce casatorie e vorba
??? spune-mi tot...pisicuta mea burtoasa!

va pup
ioana
29+ cu 
pitilache spune:
Terbitza,
Toddlers inseamna copii de 2-4 ani
Little kids - copii mici, dar mai mari decat toddlers... (4-6,7)
Numerele respective indica varsta copilului (T-ul este de la toddler).
Succes la cumparaturi!
Roxana, 27+
IoanaN spune:
Terbitza, aici hainutele sunt numerotate si sortate asa:
NB - new born:
0-3 luni
3-6 luni
6-12 luni
12-18 luni
18-24 luni
apoi e toddler: 2T, 3T, 4T si 5T...astea sunt sunt 24 de luni de
viata deci pentru pici nu pentru nou-nascut...:)
cred ca poti sa pui o intrebare sa vezi ce masura ti-e buna pe site-ul respectiv

ioana
29+ cu