Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Michelle nu te-am uitat, normal ca nu! speram sa fii mai bine. iti faci rau daca te invinovatesti... nu e vina ta! poart-o in suflet pe micutza ta si incearca sa mergi mai departe.

sraluca am vazut si eu un carut de la baby care, in genul modelului K 617. ce nu mi-a placut la el era faptul ca nu avea pozitie perfect orizontala, in rest ar fi fost super.... mai caut!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna ziulica, burticoaselor!
Morcovul e cat Casa Poporului si la mine. Sa dea Dumnezeu sa se faca fetele bine repede si sa mearga acasa! Flavia zicea ca nu le simte, nu?

Draga Michelle, nu te-am uitat si nici nu avem de gand sa te uitam.
Stiu ca e greu, dar timpul le vindeca pe toate. Nu esti vinovata cu nimic. Trebuie sa intelegi, n-ai nici o vina. Asa a fost sa fie. Trebuie sa incerci sa privesti lucrurile si din alta directie, sa fii un pic mai optimista. Hai ca n-o sa treaca mult timp si ai sa fii din nou la odisee. Nu cu noi, cu alte fete. Oricum noi suntem alaturi de tine si te iubim mult de tot si ne rugam pt fetita ta.

Loredana 29+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

levi - este normal sa te apuce grijile mai tare decat pana acum, dar ... nu cred ca bebeii tai au comunicat nici chiar telepatic cu bebelinele Flaviei . Asadar ma indoiesc ca renunta ei la locsorul bun din burtica mamii pentru lumea rece (la propriu) si alba (din spital)! Unde mai e ca la mama acasa - toate intr-un loc?!
helenutza - ai sa razi, dar eu chiar am o chestie din aia pe frigider de anul trecut, de la mine si matei! Trebuie sa-ti spun ca tati era ud tot si e tare mandru de ea... A si meritat-o!
michelle - chiar ma gamndeam la tine, simteam intr-un fel starea grea prin care treci. Imi inchipuiam ca esti trista... Dar, haide pui, viata nu e asa de urata cum crezi acum... Incearca sa-ti imaginezi altfel dialogul cu micuta ta...O sa ii aduci pe lume o surioara sau un fratior, si lor ai sa le povestesti de minunea ce a fost mai de folos acolo sus. Spune-i ca o iubesti si nu vei inceta sa o faci nici chiar dupa alte nasteri. Nu crezi ca acolo sus ea ar vrea ca mamica ei sa-si revina, sa fie vesela si din nou plina de viata, si s-o priveasca cu bucurie... Ciudat, plang cand iti scriu toate astea dar STIU ca vei trece si peste incercarea asta si la anul pe vremea asta ai sa faci un bagaj de spital in care poza micutei tale isi va gasi un loc, pentru ca acum ea iti va purta de grija asemeni unui inger.
Poate o consiliere psihologica nu strica. Vorbeste cu cineva si nu uita ca suntem aproape. Sunt convinsa ca mereu vom avea rabdarea necesara sa te ascultam si sa te incurajam. TE imbratisez si te rog din suflet sa nu mai plangi, ai incredere, o sa fie bine

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

FETELOR VA PUPACESC RAU PE TOATE, EU N-AM MAI INTRAT DE MULT PE FORUM, INSA AUD CA S-AU INTAMPLAT O GRAMADA DE LUCRURI IMPORTANTE....

FLAVIA....MULTA SANATATE SI TOATE CELE BUNE!!! MA BUCUR ENORM...CE SA ZIC...NU-MI VINE SA CRED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OAUUU

ALINATXA ITI DORESC CASA DE PIATRA, MULTA SANATATE SI UN BEBE SANATOS!!!!!

MICHELLE MA GANDESC LA TINE MEREU SI IMI PARE BINE CA AI REVENIT!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

fetelor mai vin si eu cu vesti: am vorbit cu sotul flaviei la tel, se pregatea sa mearga la fetele lui. bebelina mai micutza a fost ventilata, dar acum totul este ok, ambele sunt la incubator dar respira singurele. fla se simte ok...ca dupa cezariana. mai multe nu stia sa-mi spuna. l-am rugat sa-i transmita multi pupici din partea nostra si sa vina cat mai repede sa ne povesteasca aventura ei.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Marina, multumim de noutati!
De regula, cat se sta in spital in astfel de cazuri, adica, cand sunt bebicii mici? Pana ajung la o anumita greutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Michelle,acum iti pui intrebarea cine ti-a dat acest drept sa o scoti din burtica ta.Dar daca o aduceai bolnaviaora pe lume ,stiind prea bine ca se va chinui: acest drept cine ti-l dadea? Cu orice decizie ai fi luat ai fi ajuns la asfel de indoieli :Dumnezeu stie cat te-ai chinuit si cat ai sperat,si EL stie si acum cat iti e de greu.Cu credinta vei dapasi momentul .Michelle primul pas ar fi sa nu te mai invinovatesti pt asta.
Te imbolnavesti gandind asa.Ingerasul tau e sus acolo te priveste si se roaga sa iti revii ca sa puteti merge mai departe.Cum ziceau si fetele: poate daca iti revii mai repede cu atat mai repede un copilas ar putea aparea din nou in viata voastra

29+ + Mimishoru'(2 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lore din cate stiu eu ar trebui sa ajunga la 2,5 kg ca sa poata pleca acasa, dar nu sunt ff sigura.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Michelle: eu cred ca voi nu tre sa va acuzati de nimic nici chiar de faptul ca nu ati trecut peste durere.Eu va doresc vindecare sufleteasca rapida si putere de a o lua de la capat.

Catalina: suna-l sau du-te peste el; tu si bb meritati toata atentia.Eu am innebunit doctoru' la sarcina trecuta; tin minte ca o data l-am pisat cu n'spe telefoane ca ma ingrijora pe mine un supozitor pus din cauza de hemoroizi si care credeam eu ca nu e safe in sarcina (prospectu' o scalda asa ca doctoru trebuia sa ma lamureasca&linisteasca).Spre seara mi-am adus aminte ca totusi mai aveam ceva sa-l intreb (la acelasi subiect) si l-am pus pe sotul meu sa sune.La telefon doctorul a rasuflat adanc apoi i-a spus "ma si tu esti nebun?"Deci l-am innebunit da' nu am nici un regret si la fel iti recomand si tie.

Salina: deci exista speranta sa mi se intoarca si mie bebele; daca zici ca bebelina ta era cu capu sus la 31 sia cu' s-a intors(iarta-mi zapaceala si uitucenia: inainte de 31 se mai pusese cu capu'n jos?)

Cristina: eu imi cam dau seama cum e bb pozitionat dupa intensitatea loviturilor: cand era cu capu-n jos simteam lovituri tari si precise in partea de sus a burtii (ficat si stern); in rest simteam miscari mai slabutze (de la manute) sau intoarceri usoare cand se mai intindea si el.Acum cand e cu capsorul sus toata activitatea e jos (lovituri puternice sunt jos in vezica, si pe acolo).

Liuda: sa-ti traiasca! Cadou: poza cu echo de la bb (dc ai) pusa pe cana de aia termosensibila (e o anume culoare si cand se pune ceva cald in ea apare poza).Daca nu vrei poze de bb puse prin diverse locuri atunci ar mai merge si varianta de lenjerie (intima) inscriptionata haios, oricum avand cuvantul tata (sau derivate) in compozitie

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 29+

Mergi la inceput

Marina, cam asa ma gandeam si eu dar nu eram sigura... Eu am avut la nastere 2.5kg si nu mi-a zis mama ca a stat cu mine prin spital, dar au trecut ceva ani si ma intrebam daca mai nou greutate normala inseamna altceva... Doar pt Flavia eram curioasa, ca e mult mai bine acasa decat in spital... Sper sa nu dureze mult recuperatul... Ce bine ca sunt bine!

Mergi la inceput