Mamici de ianuarie-februarie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lore si eu stiu tot de 2 kile jumate nu cred sa le dea drumul mai repede ; principalul e ca sunt bine respira singure si mamica lor e bine

catalina nu ai mai dat nici un semn ce s-a mai intamplat ai sunat la doctor ?

liuda si eu tot la nastere ma gandesc ; cand eram la cursul asta de mamici tipa ne invata cum sa respiram si cand e momentul sa mergem la spital dupa ce s-a rupt apa ei bine eu ma gandeam " mai am timp si in plus sigur fac cezariana " si acum am citit o poveste pe forum cum ca trebuia sa-i faca cezariana dimineata si ea noaptea a nascut normal deci ar fi bine sa fiu mai atenta la cursuri ca nu se stie

michelle timpul la vindeca pe toate incearca sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu

eu am facut curat in camera cu spalat covorul maturat mai am de sters praful pe mobila ; fac un dus si plec la gim

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MICHELLE eu cred ca trebuie sa faci ceva efectiv.De ce trebuie sa te autopedepsesti?De ce trebuie sa ii privesti poza si sa aia accentuezi durerea?NU TREBUIE SA TE PEDEPSESTI ASHA.Viata e grea uneori insa merita traita si TREBUIE MERS MAI DEPARTE CU SPERANTA SI INCREDERE IN DUMNEZEU SI IN OAMENI SI IN TOT CE NE INCONJOARA.Deci inceteaza sa te mai autopedepsesti si sa te culpabilizezi.TREBUIE SA AI O MOTIVATIE.SI CRED CA IN ADANCUL SUFLETULUI TAU ITI DORESTI UN PUIUTZ IN BURTIK CARE SA CREASCA MARE SI SANATOS.MOBILIZEAZA-TE PTR ASTA.E GREU INSA NU E IMPOSIBIL.

28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ce de vesti la capitolul asta!

FLAVIA felicitari, multa sanatate la fetite, sa creasca mari repede si tu sa te refaci cit mai curind!

Alinatxa va doresc dragoste si fericire impreuna pina la adinci batrineti!

Megbeng felicitari pentru rezidentiat!

Liuda ce si-ar dori sotul? Ai idee? La mine e simplu: de obicei i-am cumparat ceva legat de computer care stiam ca si-ar fi dorit deoarece e pasiunea lui no.1.Undeva pe forum am vazut un exemplu de cadou inedit: cineva intreba ce sa-i dea sotului de Craciun si a primit raspuns ca de pe un anumit site se vind terenuri pe Luna, pe Marte, se pot numi stele cu numele persoanei, toate normal, contracost.Mai erau si niste terenuri in Caraibe, parca ceva mai bine mi-ar suna decit pe o alta planeta!Preturile erau in jur de 30-60 de lire englezesti de unde trag concluzia ca erau mai mult glume sau poate or vinde Americanii cu certificate legale vreun teren pe luna de marimea unui metru patrat? Depinde de fiecare cum gusta cadouri din astea mai speciale.Sotul meu ar prefera ceva mai lumesc.

Sabina 29+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Megbeng, felicitari pt rezidentiat! Scuzati intarzierea. Chiar asa, nu poti sa te specializezi in pediatrie? Nu de alta, dar venim toate la tine cu puiutii nostri.

Loredana 29+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele,gata..."Oficial" am terminat cu toate si sunt pregatita.

Sa va mai spun si eu ca deja imi cresc frunze la morcov?Cred ca stiti deja.

Liudo,la tine nu ma asteptam,sincer...ca tu esti cea mai tare pe aici.La cadouri mie mi-e greu sa spun daca nu cunosc persoana,dar cred ca-l poti trage tu finut de limba cam ce-si doreste.La noi e simplu ca ne intrebam unul pe altul si asa nu facem gafe.

Levi,m-am gindit si eu la mamele cu gemeni...sa speram ca bb-ii tai stau cuminti la caldurica...noi le facem galerie.

Michelle,subscriu si eu la cuvintele frumoase scrise de fete.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina multumim de vesti!!!Multi ici

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Marina ce bine ca ai numarul lor.....Eu aseara de zapacita ce eram am uitat sa il cer

28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aiska asa se intampla la oamenii care au bani , si plus nu e pretentios... mai greu e ca vine toata lumea sa ma intrebe ce sa-i cumpere, si eu sant pentru mine in pana, l-am intrebat clar si fata nici un finut "bai zi ce cadou sa-ti iau" - dar ce credeti ca el stie?! Nu vreau nimic, nu stiu, gandeste-te singura ca am treaba si nu am timp de prostii, poate de imbracat ceva... Bun raspuns... m-a dat peste cap!!! Dar de terenuri - el e mai pasionat de terenuri si case prin Bucuresti asa ca investitii decat pe luna! Ce sa caute pe luna daca e atata pamant de vanzare si cumparare pe aici pe planeta noastra si mai ales in bucuresti, unde peste un an le vinzi la preturi duble!! in calculatoare e varza! ma duc la magazin poate ma impiedic de ceva!

daconst - ce sa zic - vezi doamne nu te asteptai!!! Pai eu de gura sant buna si tare, mai rau e cand dau cu caca in nas!!! Asa cum a fost acum cu Flavia! M-am muiat deodata ! Din cea mai tare - m-am facut ceam mai pisata! Nu eram eu pregatita de atac... doar cu vorba...

am plecat la magazin sa vad de ce ma impiedic !
Va pupic si nu mai nasteti in lipsa mea, sau daca va apucati - anuntati-ma cu un sms!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, va multumesc de sfaturi. Da, ar trebui sa fiu mai insistenta,mai ales ca de cand am ramas doar doua telefoane i-am dat drului cand eram racita sa il intreb ce iau. Atat.
La mine e o regula, cam toata lumea, inclusiv sotul meu, zice "e, e Catalina, doar e o paranoica si jumatate". Si nu prea ma iau in serios. Doar ca acuma responsabilitatea o port eu, eu tre sa zic ce face bebe, cum il simt, ce simptome am si asa mai departe.
L-am sunat acum vreo ora pe dr Radoi. Intre timp bebe a mai miscat, da, chiar dupa ciocolata si dupa fanta cu acid. Dar incerc sa ma fac inteleasa, eu miscari putine simt, si ieri am simtit doar ca de alaltaieri si pana acum "modelul" de miscari s-a schimbat considerabil. Adica sunt muuult mai rare si mai slabe. Altfel nu stiu cum sa va explic.
Dr Radoi cred ca in sinea lui isi dadea ochii peste cap cand m-a auzit, sau poate chiar pe bune o facea, mi-a zis ca daca vreau sa vin pana la opt la CMU ca el e acolo dar a zis "dar stiti ce nu pot sa fac da? nu pot sa masor indicii de rezistenta. putem doar sa vedem ritmul cardiac, lichidul. veniti daca vreti." Ce e cu indicii astia? O fii musai sa ii vad si pe astia acuma din nou (astia nu sunt IR-urile pe care mi le-a masurat Iosup sambata?). Offf ...
Ma rog, vb cu sotul sa ii zic ce am facut si ma loveste cu intrebarea "pai si ce facem, mergem?". Bai, sa mor nu alta. Cum ziceam, parerea lui e ca exagerez ... .
Stiti cat ma ataca impresia asta a oamenilor despre mine. Poate ca e vina mea ca ei gandesc asa dar ... in situatia asta oare chiar sunt asa de condamnat ca imi fac probleme?
Ma rog, astept sa vina sotzul acasa, ar trebui sa ajunga in max juma de ora si sa manance si ne ducem. Sper sa fie ok si sa ma linistesc ca sincer ma omoara tensiunea asta ... .

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Cata 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cu placere fetelor.

Alina eu am nr de fix de la Flavia, ca are RDS si eu tot asa, de aceea am facut schimb de nr de tel fix. mobil nu am si nici nu am indraznit sa cer.

Dana mi-a placut faza cu ...frunzele de morcov

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput