Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Bai ce petrecere pe aici, continuati tot asa fetele
!
Andreea, hai mai nu
, noi ne-am simtit bine la mare fara fata 2 zile, a fost ca-n tinerete
, doar noi doi.
Monica,
poezia. Sa nu ne pui si pe noi sa scriem te rog.
Dana si Ana a tot repetat poezia asta cu mama. Si acum mai stie doar sa faca "vai-vai". Mie cel mai mult imi plac pentru copii poeziile scrise de Otilia Cazimir si Elena Farago
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Haideti, mai, nu ma mai faceti sa va invidiez!
Voi ii invatati poezii, iar fii-mea abia zice de o zi: "Hai, bine, pa!". Si o repeta numai pe asta indiferent ce o intrebi!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aime spune:
buna seara!
ma bucur sa va regasesc vesele si pline de ....muze
.
am vazut pozele lui Iris si bineinteles ca mi-au placut, e o mica vedeta intre copii invitati.
-am frumusetea mica si serioasa, pe mami Dana si felicitam taticul aducator de irisi 
Fulgule, nu pot decat sa-ti spun ca te
si-ti doresc sanatate, mey.
aime si
Vladimir
miria_cristina spune:
Si ca sa o incasez fara dubiu de la FULGULEATZA, fac si eu o dedicatie!!!

Uite, vine iarna-acus
cu bradut si spiridus,
ca sa lase poezii,
cantecele , jucarii
- ce ne pasa de HERNII?!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
miria

cred ca fulguletu' o sa se "topeasca" de drag cand o sa le citeasca![]()
monica
monica-elizabet spune:
ruxi cum nu e prea vorbareatza si nici sociabila
parca vad ca atunci cand o sa-l vada pe moshu' nu-i mai zice nici macar un cuvintel din poezie![]()
monica
Otiliav spune:
Trebuie sa propunem Mosului sa primeasca si mamicile premiu de creatie si copii premiul de interpretare.
Bravo Miria, cine se mai anunta viitor talent? Felis, tu erai poeta noastra si tu Onitza nu scrii nimic.
monica-elizabet spune:
io vreau sa mai zic doar 2 "randuri" daca tot mi-o iau de la fulgu' macar sa stiu pentru ce![]()
uite vine sanioara
hai fulgu' cu surioara
monica
Otiliav spune:

Of, unde esti tu Fulgule ???
danette spune:
... hahaha ce mortale sunteti cu versurile..
Cici, eu nu-am facut nici unul din torturi (ca a avut 2)... cel de la MAC a fost super comun fara nimic special in afara de 2 lumanarele, dar a avut unul si acasa insa a facut fotografiile sora-mea cu aparatul ei, iar acum ea e la Bucuresti, asa ca astept sa-si faca timp sa puna pozele pe net sa le vad si eu. Tortul de acasa a fost mai dragutz, si de bun a fost super bun, era cu crema de zahar ars si banane.
Pe vremuri eram pasionata si talentata la cofetarie... dar de cand cu sotul meu care nu e nici pofticios, si nici nu ma motiveza - la modul ca nu ma lauda pentru 'creatiile' mele culinare... m-am blazat si nu prea ma mai 'intrec' eu prin bucatarie.
Astept sa mai creasca Iris si daca o sa-i placa prajiturile, torturile, o sa-i fac cu dedicatie mereu...
asa ma gandesc eu acum.
In alta ordine de idei eu sunt fffff racita... adica efectiv nu pot sa respir pe nas, stau ca un Peste ce sunt cu gura deschisa... de 2 zile ma tratez cu chestii probabil prea "soft", adica vit. C, Coldrex, iar in nas mi-am puff-ait cu Bioparox si chiar Protragolul fetei l-am folosit.
Am facut inhalatii cu musetel si am dormit cu Karvol langa nas... DEGEABA. Imi vine sa-mi iau nasul jos...
...
Stiti ceva bun... mai bun?