Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
andreap spune:
Uitasem sa va spun ce mama 'denaturata' sunt..o sa plec de Revelion in Bulgaria,fara Mariuca
dupa lungi discutii( a se citi certuri
) cu al meu capcaun
,am hotarat ca de data asta sa cedez eu si sa lasam fata acasa 4 zile
..cred ca o sa fie cumplit de greu,desi am inteles intr-un fel si argumentele lui.
Asta o spun ca sa intelegeti ce barbat comod am![]()
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA
(7.11.2004)
diana2004 spune:
La multi ani Matei , la multi ani Andrei !!!

Andreap,de data asta are si Sebi dreptate ,mergeti linistiti la bulgari
!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andreap
Uitasem sa va spun ce mama 'denaturata' sunt..o sa plec de Revelion in Bulgaria,fara Mariucadupa lungi discutii( a se citi certuri
) cu al meu capcaun
..cred ca o sa fie cumplit de greu,desi am inteles intr-un fel si argumentele lui.
Asta o spun ca sa intelegeti ce barbat comod am
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA
(7.11.2004)
Noi am fost in septembrie in Grecia,10 zile,fara pitic.Recunosc ca mi-a fost dor de el dar crede-ma ca ne-a prins tare bine pauza asta.Du-te linistita ca Mariuca va asteapta acasa cumintica.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Cecilia C spune:
La Multi ANi!!!! Andrei sa fii sanatos, cuminte, voios si sa le aduci numai bucurii la mami si la tati.

Corina, sa-ti traiasca prichindelul si sa aveti petrecere frumoasa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
ai ca m-ati inspirat cu poeziile astea ...mi s-a trezit in mine talentul de artista si compusei acu o poezie pe care ar trebuie sa o spuna Cecilica noastra de Craciun:
braduletz bradutz dragutz
ninge peste tine!
hai in casa mea
sa te plang mai bine!
cu boceala am sa te imbrac
si lacrimi o mie
hai in casa mea
sa te ud mai bine
pom de anu nou te fac
o ce melancolie
e ce ziceti de eminescu din mine?
fug ca s-a trezi David!
cecilico
Mey, Eminescule, tu vrei sa ne duelam???? ha ha
pai asa poezie vrei sa-i spun eu la Mos Craciun???? ai drepturi de copyright????? Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by andreap
Uitasem sa va spun ce mama 'denaturata' sunt..o sa plec de Revelion in Bulgaria,fara Mariucadupa lungi discutii( a se citi certuri
) cu al meu capcaun
Asta o spun ca sa intelegeti ce barbat comod am
Poze noi
Andreea si MARIUCA
(7.11.2004)
Andrea

eu sincer te invidiez, as pleca fara sa stau sa ma gandesc ca acum 4 zile n-or fi foc si oricum Mariuca nu mai e bebe asa ca " fugi, salveaza-te", ha ha
..si poate pui si de o surioara pentru Mariuca
glumesc, sper ca stiiCici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Dana, superbe pozele, sa-ti traiasca Irisuca si sa va aduca numai bucurii.

Vad ca v-ti distrat bine si daca au fost mai putini copii, unde erau copii in poze>???? si ce tort bun ai pregatit??// tot intreb de torturi ca vreau sa-i fac si eu la Alexia ceva...noi o sa mergem la gradi sa o sarbatorim si apoi acasa.
Superb buchet de flori si e super si parul lui Iris, imi place de mor.
Pupici de la fete pentru fete super frumoase

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
ylilimic spune:
LA MULTI ANI ANDREI!
Sa cresti mare si voinic!
IN mare graba am copiat si eu poeziile, nu ca ar merge fiu-miu maine la gradinita, dar mi-au placut foarte mult! Multumesc, am sa le dau mai departe si altora! Pot, nu?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monica-elizabet spune:
la multi ani! andrei
, sa cresti mare si sanatos
fulgu' a pus la indoiala
o hernie inghinala
nu s-a operat sa stii
si-acum scrie poezii
pentru mamici de copii
face critica de arta
pe-aia cu pisica moarta
vrea sa fie soacra mare
cu hernia-ntre picioare
bre' cuscra
ai grija de tine ca acush vin sarbatorile sa nu stai prin spitale....multa sanatate sa te faci bine repejor sa poti sa construiesti tortuletzul si petrecerea pentru davidutz
pupici
irisinei frumushele...ce petrecere super
noi am fost astazi cu alex la dr, ne-a dat un spray(ca un inhalator) sa-i dam cu el pana luni si atunci mergem din nou la control, o sa-i faca si alte teste pentru alergii(azi nu s-a putut fiindca inca era sub efectul siropelului si puteau fi influentate rezultatele de el)...a zis ca nu se pronunta dar de ce mi-era frica nu cred ca scapam...s-ar putea totusi sa fie si o forma usoara de astm
dar care se trateaza cu tratament adecvat...speram sa treaca cat mai repede(dr-ul pare super ok...fata de ceilalti la care am mers pana acum)
cu diareea sunt bine amandoi si ruxi si alex au intrat in normal...asa ca sa speram ca ne putem bucura linistiti de we
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti un we placut
monica
miria_cristina spune:
MONICA - 

Super poezia dedicata lu'FULGULEATZA!

FULGULEATZO - Sa nu te superi! Da', nu m-am putut abtine, zau!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."