Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Fulgule tu chiar crezi ca eu le-am citit Mea culpa ca le-am pus fara sa cenzurez si sa fac CTC-ul. Acum daca nu sunt poeta nu-i frumos sa rad de creatia altora, ei macar si-au stors creierii sa faca cateva rime. Le-am strans de pe DC anul trecut cand avea copila vreo 4 luni si nu aveam ce face cu ele. Iar acum ca nu avem de unde cumpara carti cu poezii in romana mi-am adus aminte de ele. Hai ca le sterg pe cele semnalate, sau ne amuzam si noi cu ele ?
Da poezia cu pisica la popa la poarta chiar nu o stiai, este din folclorul popular
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ad_rianna spune:
fulgule te apucasi de critica literara...analiza pe text sau mai stiu eu ce bazaconii de felu' asta. lasa mey, sa sune bine ca ce mai conteaza
...moama ce-mi plac si ce dor imiera de "aciditatile" tale. inteleg ca ai mai mult timp. asa bine-mi prinde cate o chestie d'asta intre niste acrituri de rapoarte, cifre si alte ...
pai andreea sti cum e? cam demult "ma gandeam"
eu ca mi-ar cam trebui niste cizme
...acu am motiv. cat despre vanataile mele, dam cu ben-gay, ce nu facem pt.un shopping 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Eliza5 spune:
Otilia, multam fain!!!!!! 
Chiar am dat copy/paste intr-un word si le-am printat. Mi-au iesit vreo 70 de pagini!!!! ca le-am scris cu un font mai mare, asa..
fulguletz spune:
Otilico, mey, asa e, poezia cu pisica moarta o stiam de cand eram copil si acum mi-am reamintit-o...dar doar acum mi s-a parut tragica si scarboasa de tot
. Cand eram mica o spuneam fara sa gandesc ce spun ![]()
si ce iti veni cu "mea culpa?" fiecare isi selecteaza...
mai glumeam si io un pic...![]()
danette spune:
Aici sunt pozele de ieri... n-am mai stat sa le denumesc...![]()
http://family.webshots.com/album/555983852eOaLsD
fulguletz spune:
ai ca m-ati inspirat cu poeziile astea ...mi s-a trezit in mine talentul de artista si compusei acu o poezie pe care ar trebuie sa o spuna Cecilica noastra de Craciun:
braduletz bradutz dragutz
ninge peste tine!
hai in casa mea
sa te plang mai bine!
cu boceala am sa te imbrac
si lacrimi o mie
hai in casa mea
sa te ud mai bine
pom de anu nou te fac
o ce melancolie 

e ce ziceti de eminescu din mine?![]()
fug ca s-a trezi David!
cecilico 
danette spune:
Poezioara asta i-o tot spun lui Iris fiindca se distreaza ...nu am vazut-o printre cele puse de Oti- btw si eu le-am salvat.
Un pitic atat de mic (si-i arati cat de mic...
)
Facea baie-ntr-un ibric
Pe sapun a alunecat
Si piticul s-annecat
Vai, vai ce pacat
ca piticul s-annecat
tocmai cand era curat!
cre' ca s-asta e macabra un pic...![]()
Corina75 spune:
Pupacim si multumim de urari si mamicilor Jasmine, Madachan, Adriana, Dama si Fulgu....sper ca n-am unitat pe cineva./....

Corina si
Andrei (24.11.2004)
andreap spune:
Mai,ce poete avem printre noi![]()
dana,am admirat din nou Iris,frumoasa,eleganta...o printesa.Sa fiti fericiti!
Ad_rianna...spor la cumparaturi..si la unguente![]()
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
dama spune:
Dana, superba papusa ta si a meritat o asa frumoasa aniversare. Inca o data sa va traiasca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii pana la adanci batraneti.
Mami de David (18.11.04)