Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulgule tu chiar crezi ca eu le-am citit Mea culpa ca le-am pus fara sa cenzurez si sa fac CTC-ul. Acum daca nu sunt poeta nu-i frumos sa rad de creatia altora, ei macar si-au stors creierii sa faca cateva rime. Le-am strans de pe DC anul trecut cand avea copila vreo 4 luni si nu aveam ce face cu ele. Iar acum ca nu avem de unde cumpara carti cu poezii in romana mi-am adus aminte de ele. Hai ca le sterg pe cele semnalate, sau ne amuzam si noi cu ele ?
Da poezia cu pisica la popa la poarta chiar nu o stiai, este din folclorul popular .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fulgule te apucasi de critica literara...analiza pe text sau mai stiu eu ce bazaconii de felu' asta. lasa mey, sa sune bine ca ce mai conteaza ...moama ce-mi plac si ce dor imiera de "aciditatile" tale. inteleg ca ai mai mult timp. asa bine-mi prinde cate o chestie d'asta intre niste acrituri de rapoarte, cifre si alte ...

pai andreea sti cum e? cam demult "ma gandeam" eu ca mi-ar cam trebui niste cizme ...acu am motiv. cat despre vanataile mele, dam cu ben-gay, ce nu facem pt.un shopping

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Otilia, multam fain!!!!!!
Chiar am dat copy/paste intr-un word si le-am printat. Mi-au iesit vreo 70 de pagini!!!! ca le-am scris cu un font mai mare, asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Otilico, mey, asa e, poezia cu pisica moarta o stiam de cand eram copil si acum mi-am reamintit-o...dar doar acum mi s-a parut tragica si scarboasa de tot . Cand eram mica o spuneam fara sa gandesc ce spun
si ce iti veni cu "mea culpa?" fiecare isi selecteaza...
mai glumeam si io un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aici sunt pozele de ieri... n-am mai stat sa le denumesc...
http://family.webshots.com/album/555983852eOaLsD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ai ca m-ati inspirat cu poeziile astea ...mi s-a trezit in mine talentul de artista si compusei acu o poezie pe care ar trebuie sa o spuna Cecilica noastra de Craciun:

braduletz bradutz dragutz
ninge peste tine!
hai in casa mea
sa te plang mai bine!

cu boceala am sa te imbrac
si lacrimi o mie
hai in casa mea
sa te ud mai bine
pom de anu nou te fac
o ce melancolie

e ce ziceti de eminescu din mine?
fug ca s-a trezi David!

cecilico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Poezioara asta i-o tot spun lui Iris fiindca se distreaza ...nu am vazut-o printre cele puse de Oti- btw si eu le-am salvat.

Un pitic atat de mic (si-i arati cat de mic...)
Facea baie-ntr-un ibric
Pe sapun a alunecat
Si piticul s-annecat

Vai, vai ce pacat
ca piticul s-annecat
tocmai cand era curat!

cre' ca s-asta e macabra un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Pupacim si multumim de urari si mamicilor Jasmine, Madachan, Adriana, Dama si Fulgu....sper ca n-am unitat pe cineva./....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai,ce poete avem printre noi
dana,am admirat din nou Iris,frumoasa,eleganta...o printesa.Sa fiti fericiti!
Ad_rianna...spor la cumparaturi..si la unguente

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Dana, superba papusa ta si a meritat o asa frumoasa aniversare. Inca o data sa va traiasca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii pana la adanci batraneti.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput