Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La Multi Ani IOACHIM, NICHOLAS si IUSTIN, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Ioachim

Nicholas Alexandru

Iustin

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa le aduce parintilor numai bucurii si sa aveti o viata presarata numai de fericire si mult mult noroc.

Si la Iustin ii dorim sa se faca bine repede ca sa poata dansa si petrece de ziua lui.

Mamaluidavid se vede ca a-ti crescut mari si piticuta e super acolo in poza in care rade. Sa-ti traisca piticutii si sa va bucurati de ei.

Dama foarte faine pozele, pupam mamica si puiutul.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Mai, Dama, de cand nu l-am mai vazut pe David in poze s-a facut ditamai flacaul, sa nu-l mai recunosc! E un frumusel si un elegant!

Stefania, de voi ce sa mai zic, chiar nu v-am mai vazut de 100 ani. Ce fetita durdulica si frumoasa ai, cate luni are acum? Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!Si David s-a facut baiat in toata regula, nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul de cand erau niste mogaldete!

Noi o tinem numai in petreceri de copii (ca la distractii de adulti foooartee rar catre deloc), acum ne-am adunat de la ziua unui prieten al Biancai, a fost o nebunie la un loc de joaca , o gramada de copii, clowni si tot tacamul. ai mei au fost foarte friciti si au gustat din plin evenimentul. Vad ca Bianca cam tuseste si se plange de o ureche. Da Doamne se nu o luam de la capat cu otite si alte porcarii!

Paxela, petrecere frumoasa si spor la treaba

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Iustin
Ioachim
Nicholas

sa fitzi sanatosi, norocosi si sa cresteti mari.
un pupic special ptr Iustin cu care solidarizam in febra.
Febra aparuta peste "noapte", fara cauze, ca de obicei...sa fie pardalnicele de maselutze?
Of, of, of....si culmea nici panadol-ul si nici novocalminul supozitor nu si-au facut efectul, doar nurofenul, care pana acum nu avea nici un efect la febra lui Vladut.asa ca, speram din inima sa treaca cum a venit.
Va pupam pe toate si speram intr-o activitate mai intensa pe aici...felicitam poetele

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vazut si eu pozele cu davidutziice nimereala amandoi in acelasi timp....sunt niste frumushei si au crescut taaare mult.si surioara lui davidutz(patricia)e scumpica foc
pe ruxi am masurat-o ieri si are 92 de cm si 14 kg...voi cum mai stati la capitolul inaltime? ca mie mi se pare ca ruxi e lungana rauoricum nu are cu cine sa semene mica de statura dar nici n-as vrea sa se faca de 2 mca tati(1,96)
roserbina, ma bucur ca va distrati... sanatate biencutei, sa dea Domnul sa nu fie decat o alarma falsa...pune-i si tu niste picaturele(otocalm) in urechiusa asa...preventiv
aime, sanatate multa vladutului

haide, haide miria
nu lasa poezia

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZELE DE LA PETRECEREA LUI PAUL din acesta seara!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

quote:
Originally posted by onitza

POZELE DE LA PETRECEREA LUI PAUL din acesta seara!!!

OCTOMBRIE 2006

Onitza sunt super pozele vad ca s-au distrat copilasii de minune, cu Silviu in frunte, ha ah...ce mai topaiau ei acolo in pat... si tortul a fost super...cum l-ai facut???? da-ne si noua reteta...cum ai facut casuta aia si omuletii???? super e
Sa-ti traiasca Paulica si sa va bucurati de el. Si tu arati tare bine, esti slabuta si frumoasa, are cu cine semana Paul

Mai fetelor, vad ca va intreceti cu torturile de ziua copilasiilor..., bravo voua

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - Cred ca v-ati distrat de minune!

Paul este un copilas tare scump!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CICI, CRISTINA, asa e , ne-am distrat de minune, copiii cel putin, au fost in elementul lor, s-au jucat tare frumos, au si dansat, a fost fain.

CICI, casuta e din ciocolata si a fost cumparata....restul tortului facut de mine ...a fost foarte gustos, cu crema de cioco si capsuni si invelit in glazura de ciocolata....

Ma duc la nani, maine mergem la petrecerea lui Silviu!!!!

LA MULTI ANI IOACHIM!
LA MULTI ANI NICHOLAS ALEXANDRU!
LA MULTI ANI IUSTIN!

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, bravo mami, faina ideea cu tortul, nu-i faci si Anei ca eu doar nu l-oi coace in avion ha ha, familionu sa zica mersi ca venim, poate ne face soacra o surpriza si se ocupa ea , desi vad lucreaza si sambata, persoana importanta si aglomerata.
Iar tu cu bluzita noua si tinereasca, parul lung. Paulica pare tare vioi in poze, a inteles el ca-i sarbatoritul.
Am vazut-o pe Ioana_du si pe Bia care eleganta cum este si-a schimbat bluzita de aici cu cea de aici si ma bucur ca-i bine dispusa, seamana cu mami, parca si la trasaturi seamana din ce in ce mai mult. Oricum Bia s-a schimbat foarte mult de anul trecut. Am vazut ca avea in picioare ciorapei de balerina , sa nu alunece sa-si invineteasca funduletzul ?
Paxelina, te-am cam mirosit eu aseara ca mergi la party de Paulica, cica "weekendul asta petrecem acum sunt in curatenie si gateli, si de dupamasa incepem sirul, intai la un party de copilas". Acum pot sa dau cu ca puze Onitza pozele si mi s-a confirmat banuiala, sper insa ca l-ai pupat si pentru noi. Silviu vad ca s-a distrat de minune, este bestial in poza aceasta, ii sta tare bine asa petrecaret si pus pe sotii. Petreceri cat mai frumoase in continuare! fratiorului tau cel tinerel, 17 ani, ce vremeuri apuse , sa fie sanatos si fericit, norocos si iubit!
Monica, bravo mai ne-ati intrecut! De unde ma vaitam ca-i fimea prea voinica iaca la aproape 1 an are cam 86 de cm si 13 kg. si la noi tati este inalt dar 1.78 m cat are el nu se compara cu 1.96 m cat are sotul tau.
Mie imi da o masea de minte , cred ca de la poezii mi se trage, este un semn oare? Suntem tari, imi ies si mie si Anei masele in acelasi timp .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput