LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
Bubamara spune:
Neata, fetelor!
Mi-a schimbat cineva cupilu'! Din cumintenia de fetita pe care o aveam s-a ales praful. Tipaaaa, nene, zici c-o injunghie cineva. Si asta se intampla de obicei pe strada, ca se uita lumea la mine cu niste . Si ea rade..... Nu mai sta o clipa fara mine, face nazuri la mancare.. In rest, suntem bine.
Ripley, saracuta Anutzache!
Danida, nasoala treaba! Noi am avut "noroc" ca a plouat cand inca mai erau muncitorii si asa am vazut pe unde intra aparaia.
Feli, si Ilincutza cea cuminte???
Eu am dat comanda la quelle ala, mi-a venit in termen o casuta cu bile, dar igluu cred ca-mi vine haaaat, ca scria ca se livreaza ulterior. Ulterior cui? Am auzit multa lume nemultumita de prestarile lor.
Catutza, ce mai faceti? Tu cu gatul si Bia cu maselutele?
Noki, bafta la toceala! vedeta mica
Inchei aici, sigur am uitat sa mai raspund, sigur am uitat sa mai intreb de cineva, mea culpa
simona dragusin spune:
Fee,incercam sa fac un rezumat al scutecului trecut
Da acum ca reciti mesajul...nici eu nu inteleg mare lucru...
Cert e ca mi-a placut casa ta.S-o stapiniti sanatosi !
SIMONA si PATRICIA
dordia2000 spune:
'Neatza!!!
E clar ceva in atmosfera nene!!! Si monumentul de cumintenie al meu s-a dat peste cap cu nani seara. Adica pe la 9.30 faceam baita, dupa care bibe si de cele mai multe ori adormea si termina bibe in somn sau adormea imediat dupa ce termina. E....acuma nu. Dupa ce termina zici ca a baut cafea. Distruge tot ce e in calea lui. Jucariile le arunca cat colo, cearceaful din patutz il scoate si il arunca,la fel perna...etc. Cand adoarme e ca dupa razboi. L-a luat tati si l-a adormit in brate de cateva ori si...in jur de 12 adormea. Aseara am zis stop. Il las sa devasteze zona patutului si nu ma mai duc la el si a adormit la 10.30. Sper sa fim pe drumul cel bun!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
gooda dimineata.
sa va zic in primul rand ca sunt plina de draci.. pe mine. da, da, ma oftic rau de tot ca nu m-am dus la posta cu scandal sa-mi iau indemnizatia si am asteptat ca fraiera acasa.
next time...ma leg cu lanturi de ghiseu.
acum stau si astept postasul.
FELI imi pare rau sa aud de CHITI mic ca nu a dormit bine. las ca-i trece...a fost un vis naspa.
al meu iar s-a trezit la 4.00...si am facut crize, spume....si degeaba.
s-a mai culcat la 8.50.
DANIDA, euam scapat de igrasie dupa ce am pus rigips.
dar daca este f frog afara si nu dau astia caldura, se simte umezeala in casa si chiar un iz de igrasie.
cu teava o rezolvi mai repede.
MARA faceti-va bine
BUBAMARA
bai, cu 4 meze pe zi...as incerca si eu. de fapt am incercat, dar daa nu vrea ....pai nu vrea.
adica l-am tinut pana i s-a facut foame rau...adica cerea de papa (nu cu cuvinte!!!) dar nu a vrut ce i-am dat.
aseara, am incercat cu coispe feluri de iaurt, cu fructe, fara, cu pireut cu carnita, cu fagaras...nimic frate.
cristi zice: mai, nu i-o fi foame. da copilu ne jelea mmama mama. asa ca i-am dat ciorbita de mu (vacuta). cam facuta pt adulti, adic aam scapat sare cum mancam noi normal.....dar a balotat de nu mi-a venit sa cred.
dar peste 2 ore...a halit si 250 ml lapte.....
ma duc la treaba. am de cusut una alta....
edit: ELA nu are net, s-a spart o casuta de la RDS la ei in bloc...saraca zice ca parca nu are o mana si un picior!!!!
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
ionikka spune:
Tania, m/am prapadit de ras cu sot cu tot...
Ha ha! Consiliul Judetean!
Tare faza!
Pupic
tania-z spune:
Noki unde ai facut, mai, poza aia? La mine in bucatarie cumva???? Zici ca e peisajul nostru zilnic de dupa mancat.
Cuscra Ripley pai astia doi ai nostri vor fi un cuplu de pomina! O sa zica lumea ca se bat zilnic, asa sunt de intelesi cu bushiturile. Stefan avea ieri ditai vanataia de la spranceana in sus pe diagonala, ziceai ca-i incruntat rau. Si nasul era belit asa, pe o parte, ca sa se asorteze cu maroul-vinetiu din frunte.
Ionikka Aron e o scumpete de copil si mi-a fost tare drag in poze, pentru ca ii seamana incruntatura cu a lui Stefan
madau tare faza cu mararul.
Roxi de unde ai luat chestia aia cu 95 de ron??
Si acum vestea zilei: s-ar putea sa-mi iau un bon! ADica masculinul de la bona, daca o fi existand asa ceva. Are recomandari excelente, pana in 50 de ani si a avut grija de fiul unei prietene, care il recomanda ca fiind un "om minunat". S-a pensionat din politie si ieri radeam cu Cosmin ca-l amenintam pe asta micu-teroristu':"iti ia mama politai, daca mai esti rau, iti pune catuse" . dar se pare ca e o persoana tare blanda. Pe fiul prieteni mele l-a tinu 9 ore pe zi si ii facea el de mancare si ii dadea de 3 ori mancare in intervalul asta. Plus schimbat sutece, imbracat, iesit la plimbare etc. Ghiciti cat i-a luat pt 9 ore, acum un an: 2 milioane pe luna!
Eu vream sa merg la serviciu din ianuarie dar numai 4 ore pe zi, asa ca nenea va sta cam 5 ore cu Stefan. urmeaza sa-l sunat sa ne intalnim, sper sa fie asa cum mi-a povestit prietena mea.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Gata bagat plod la nani
Joy nici pana acum n-ai primit CIC-ul???. Io zic sa te duci azi la posta, dc mai stai sa astepti postasul?
La treaba cu mancatul, mie imi pare ca e nitel moft la orizont...adek domnul tero s-a prins ca nu mai stiti ce sa-i faceti ca sa fie multmit si acu va cam joaca pe degete. .
Hai sa-ti zic cum fac eu mai nou, ca nici Miruna nu mai vrea decat ce papam noi. Ii pun mancarea ei intr-un castronel pe care il pun intr-un alt castron la fel cu ala din care mancam noi, ne punem toti la masa si papam. Si sa vezi ce baloteaza.. Mai "furam" cate o lingurita de mancare de la ea din castron, si ne bucuram, sa vezi ce tipa la noi ca-i luam mancarea. Plus ca eu ii fac mancarea ca si ptr noi, adica putina sare, unt in piureruri, cascaval ras pe budinci, finetzuri din astea. Fierturi nu mai manca de mult asa ca ne-am adaptat, asta e.
Vezi ca e un articol tare misto in "Mami" de luna asta, cu o mamica (psiholog) a carei fetita avea "niste texte" cu papa, iti explica cum a domolit-o.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
Intr-o gradinita din america, educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea:
- "Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii ?"
Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca st. Patrick.
- Gresit, urmatorul la rand!
Se scoala Mc.Queen, scotianul, si zice ca st.Andrew.
- Gresit, urmatorul...
Se scoala Shlomo, evreul, si zice ca Isus Cristos.
Educatoare ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact, si-l intreaba, totusi, cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie.
Raspunsul lui:
- Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS!
In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana.
Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.
Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit.
Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul:
- Radem, glumim, da' nu parasim incinta.
CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. Dupa multe interviuri, teste etc, raman 3 finalisti pentru post: doi barbati si o femeie.
Pentru testul final, primul barbat este dus langa o usa de
metal, i se da un pistol si i se spune: "Trebuie sa stim daca poti indeplini orice misiune, indiferent de circumstante. Dincolo de aceasta usa se afla sotia ta, asezata pe un scaun. Ucide-o!!!"
Barbatul spune:"Glumiti!!! Nu mi-as putea ucide nevasta!!!""Atunci nu esti potrivit pentru post, la revedere".
Al doilea barbat primeste instructiunile, ia pistolul, intra in camera si, dupa cinci minute de liniste, iese afara cu ochii in lacrimi: "Am incercat, imi e imposibil sa-mi ucid nevasta, imi pare rau.."
Vine randul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul, ia pistolul, intra in camera si imediat se aud mai multe
impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri in pereti. Dupa cateva minute, se face liniste, iese femeia pe usa, stergandu-se de transpiratie: "Pistolul pe care mi l-ati dat era incarcat cu gloante oarbe, asa ca a trebuit sa-l omor cu scaunul."
Morala: Femeile sunt diferite. Nu va puneti cu ele.
Un indian navajo statea langa un agent de vanzari pe o banca in parc... intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul fixa de ceva timp punga de hartie.
- Vrei sa stii ce e in punga?, intreaba agentul de vanzari. Indianul dadu afirmativ din cap.
- E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea.
Indianul tacu o vreme, apoi zise, dand afirmativ din cap de mai multe ori:
- Bun schimb ai facut...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Tania la faza cu politaiul, mi-am amintit de un bun prieten care cand avea vreo 4 ani avea mania furatului. Fura jucarii de pe la copii vecini, fura chiftele, ii fura jucariile sora-sii, etc..tasu ca sa-l potoleasca i-a spus ca-l duca la Politie daca mai face, si il aresteaza aia. Ei, cum nu s-a potolit, intr-o dimineata i-a spus sotiei de fatza cu copilul: "mami te rog sa-i pregatesti lui Alex bagajul ptr inchisoare..acum mergem la politie si o sa-l aresteze ptr ca fura". Mama serioasa face bagajul, tati pleaca cu copilul, pe drum bineinteles ca a urlat ca nu mai afce, etc. Au ajuns la Politie, acolo au dat peste un politist dragut care a intrat imediat in joc, i-a pus catusele si i-a spus taticului ca e ok, sa-l lase acolo in arest pana cand se potoleste. Tati a plecat, copilul i-a promis politaiului ca nu mai fura niciodata, si uite asa s-au rezolvat toate.
Asa ca nu esti departe cu "bonul" tau
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
tania, foaaarrte bine cu bonul!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"