LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
Meems multumim de apreciere!
Madau o fi inghitit? hai ca n-o fi chiar asa negru.
Silvia cel putin eu ma simt privilegiata ca o am pe Ilinca, nici nu stiu ce am facut atat de bun sa ajung "mami de chiti mic"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Roxi bun, se vede ca mananca cu pofta!
Da, la noi vit C a avut acelasi efect.
Tania "covrigel" e primul copilas despre care am auzit ca nu-i place painea. Ilincai nu i-o poti lua din mana, e alimentul preferat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Madau, Silvia pe unde va intalniti voi si pe la ce ora ca poate trec si eu sa va salut!!! Daca nu deranjez....
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Buna seara!!
Am fost dupa amiaza la dr. sa vedem ce are piticu' ,de ce maraie ,de ce nu doarme ,etc ,cica de la dinti dar de 2 zile are cite 3 scaune pe zi ,ceea ce la el nu se intmpla ,mai mult de un kk pe zi nu face niciodata ,sa fie si asta de la dinti?Nu prea m-a lamurit ,..in fine cica-i bine sanatos deci putem face vaccinul ,eu initial am vrut Priorix-ul primu'(dr. m-a cam speriat ca pot aparea reactii adverse ,ca eruptie gen rujeola ,febra mare etc si ca ma sfatuieste sa-l facem cat mai repede ca la motz sa nu cumva sa se simta rau) dar am sunat dr de familie sa-i zic ca merem maine sau luni si m-a sucit ,mi-a zis ca ar fi mai bine sa-l facem pe ce-l de un an (cica Pentaxim,il pot cumpara de la ei).acum sincer nu stiu cum sa procedez ,voi ce ma sfatuiti??
Si sa va zic de grasu' meu : a luat 600 gr in 2 saptamini ,are 10100 kg si 75,5 cm ,deci a recuperat super repede ce pierduse cat a fost bolnavior!
Anda ,Orlando maninca de mult gratar taiat cu cutitul ,bucatele de cascaval ba chiar si sunca de pui ,mesteca mult la ale ,deci isi da seama ca s-ar ineca daca n=ar mesteca bine ,in schimb cind e vorba de piureuri daca simte ceva p'acolo ne zdobit scuipa imediat ,deci nu ne punem cu gusturile copiilor!:)Btw ,avem5 dinti ,nr. 6 e pe drum!
Mihaelutat,noi am avut probleme cu mincarea cind am mers la munte ,al meu nu papa deloc borcanele ,asa ca din lapte si mamaliga cu brinza si iaurt nu l-am scos ,..aa si gratar de pui ca am facut noi la vila unde eram cazati!
roxisialexia,dulce rau pitica ,Orlando arata asa si cind ii dau eu ,nu e nevoie sa pape singur ca sa se murdareasca pina la urechi!
Madau,nu cred sa aiba ceva Mirunica de la tigara aia ,ii tinem punmii !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
dordia2000 spune:
Madau stai linistita ca nu are ce pati de la atata lucru!!! Stefan la mare sigur a mancat ceva din chistocurile pe care i le scoteam din gura si...nu a patit nik. Acuma ce era sa-l tin leagt??/
14.11.2005
mara95 spune:
sara buna!
flavia a facut 7 zile tratament cu antibiotic si la control mai avea inca rosu in gat si ganglionii mariti , asa ca mai continuam inca 3 zile.nu mananca mai deloc, decat san, asa ca ii dam vi-sol, vit c si calciu in fiecare zi, plus ca va face d3 in fiecare luna.Sper sa stie ce face doctorita, ca pe mine ma doare capul in continuu de stres.Are, la 11 luni jumate 8 kg si 200.
Voiam sa va rog sa postati retetele cu mancaruri apreciate de bb , ca poate o conving si pe a mea sa manance.
va pup si va doresc sanatate!
mara95 spune:
ripley, de ce gratarul e cancerigen? eu credeam ca e cel mai samatos...ma rog...aproape..
Morgano spune:
in principiu orice prajeala e cancerigena... restul, cauta oriunde pe net si vei gasi sute de articole
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
dordia2000 spune:
Daca e sa o luam asa....cam toate sunt cancerigene!!! Pana si legume sau fructe am auzit ca sunt unele cancerigene. eu cred ca...."de ce te feresti d-aia nu scapi" asa ca...totusi...sa nu exageram!
Dar cum se pare ca vb singurica....nu ma luati in seama!!!
14.11.2005