LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mihaelutat dar de ce nu iei tu borcanase? Nu te mai complici cu portii congelate, trasnport in lada frigorifica, dezghetare... Nu-ti mai trebui decat apa calda si gata!
Noki mersic de atentionare!

Mama, ce de chestii papa copii vostri! Sa-i mai dau si eu un ou...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor multumim ptr incurajari..am fost la dr, nu l-a operat azi ptr ca era un balamuc imens acolo, am vorbit insa cu un client al nostru care e medic la Clinica Oftapro, a zis sa mergem luni sa-l vada si decidem atunci ce e de facut.

Mihaelutat aceeasi problema am avut-o si eu cu Miruna in vara cand am fost la mare, am optat ptr varianta cu borcanase. Mi-a fost frica sa le rog pe alea de la hotel sa-i fiarba legume, sincer nu stam cat e de curat, eu acasa am craticioare speciale ale ei in care ii fac papa, nu-mi place deci sa risc cu ale lor. Daca ii iei mancare congelata unde o pastrezi??? Caci in camere nu au congelatoare, doar frigidere. Si de dezghetat e cam complicat ca-ti trbuie cuptor cu microunde ca sa nu stai o mie de ani.
Poate reusesti sa mituiesti vreo bucatareasa, dar risti?? Io votez PRO BORCANASE (uite de ex Mirunei nu-i plac decat cele ptr 12 luni de la Nestle - Jambon cu paste, legume cu pui, etc, le poti incerca inainte, poate s-a razgandit si papa)

Tre sa fug acum...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, exact la fel face si stefan cu papa. Ai zice ca nu e in stare sa rumege bucatile alea mici de papa (desi are 8 dintzi si inca 4 canini si o masea stau sa plezneasca) . Dar, eroare! ia sa-l vezi daca ii pui un covrig in mana cum stie sa molfaie, ca ar manca si 10 pe zi daca i-as da!

Nota bene: covrigul este SINGURA mancare solida in afara de borcanel si fruscte pasate pe care o papa. Nu biscuti, paine si alte cele.

Na, suntem pe locul I la mofturi?

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

IONIKKA, hai ca a fost beton ce am inteles eu. Ai spus ca sotul tau lucreaza la CJ si eu am inteles ca lucreaza la Consiliul Judetean - chiar ma intrebam de ce acolo s-ar simti mai tare cutremurul? O fi intr-o cladire inalta?

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Hai ca mai recuperez si eu usor, usor

schimbatul scutecului eu am mai suplinit-o pe Felicia si o fac cu mare placere in continuare. Deci contati pe mine

Alinush ma iau si eu de mana cu tine in calitate de mama denaturata, nici eu nu i-am mai dat ou piticei de vreo 2 sapt [oops]. Mi-a iesit complet din minte

Roxi eu n-am observat vreo crestere a pofte de mancare la Miruna...cred ca mi-as face probleme daca ar mai creste, nu de alta dar n-ar mai avea unde sa bage, si asa papa cate 250 gr de piure la o masa.

Acum de ceva zile insa a cam inceput sa mofturiceasca, papa numai daca-i dau catalogul Quelle sa-l rupa pagina cu pagina..Feli o sti ea ceva

Ma reintorc la citit

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Bai fetele,da'aveti un ritm!!
Vad mamici noi printre noi,bine-ai venit Ionika,si tare-ti sunt laudate pozele,vreau sa le vad si eu!!!!!

Scrieti atatea lucruri de mancare,si ce frumos si cu cata dragoste scrieti:am calit o ceapa,am pus un ousor...phuuu...pe mine nu m-atrage deloc treaba asta,femeia care vine la curatenie ii face si lui Shtef papik!Nu ne merge cuptorul,c-a zis ca face niste mancaruri super la cuptor;da'am vb cu un nene sa vina sa-l repare!!

Poopici!!

Mada,voi mai iesiti acolo,in parc,langa piata?

Mergi la inceput

Silvia mai iesim, da. Numai sa ne dai un tel inainte sa te asteptam, ca asa..mai haladuim prin zona.

De Corap mai stie cineva, ceva? Si-o fi facut comp?

pozici la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor am si eu o intrebare::: Tinctura de salvie pt intzarcat dupa cat timp isi face efectul??? Adica cat tb luata ca sa se vada efectele? Adica eu care stiti ca inca mai am laptic...am inceput de 2 zile sa iau tinctura de salvie in loc de bromcriptin si vreau sa stiu cand astept rezultatele ca daca nu ...sa ma apuc de bromcriptin.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Miruna tocmai a mancat o bucatica de tigara, se juca cu un pachet de tigari despre care tati spunea ca e gol..ei bine nu era. Cand am vazut-o tocmai muscase o gura din tigara si o mesteca tacticoasa. I-am scos repede din gura tutunul, dar tot mancase cateva firisoare. Ii poate face rau? Eu stiam ca nu..doar am lucrat in domeniu, dar la chestii bebelusesti nu m-am documentat. Omorati-ma..merit.

pozici la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

dupa cum am promis: asa arata alexia dupa ce papa singurica

fug sa spal,culc cupilu, revin!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput