Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cleo, saryta, bravo mamici curajoase.bine ca ati trecut de hopul asta si va bucurati de minunatiile voastre.

aelita imi pare tare rau....uite un poate mai ajuta....

asiza esti super simpatica cu intrebarile....o tona de intrebari....

azi a venit un coleg de munca pana la mine sa-mi aduca salariu iar eu ca o ametita am uitat sa-i dau concediul medical . asa ca trebui sa-mi fac timp sa ajung pana in otopeni sau pe calea victoriei.cred ca mai dau o tura prin magazinul victoria ca nu am decat o camasa de noapte si e cu vacutze...cu roz...cred ca e cam prea prea sa nasc in ea...ma gandesc eu...fac acum listutza cu ce mai imi trebuie, pana diseara sper sa mi se usuce si geanta sa am si eu bagajul pregatit....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

am salvat si eu de pe net cateva modele de tricotaje.. eu nu prea ma pricep sa impletesc, dar o sa i le arat bunicii mele, poate ii reusesc ei..intructiuni nu aveau, dar cineva priceput cred ca stie sa faca..sunt tare frumoase..

uite...tricotaje bebe

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare gagici

Vad ca unele fete imi vad pozele cu Antonia,eu am verificat si sunt pe public nu stiu de ce nu se vad la unele din voi

A adormit si Antonia a stat treaza de la 10 pana acuma,dar bine ca azi noapte a fost cuminte si a dormit

Biabaus,Fatima.M_monique-

Cleomoni,Srayta- mamici curajoase mi-au placut povestile vostre am citit cu emotie sa dea DD sa fie asa in continuare bebeii cuminti si fara colici

Sora Alexandrei-multumim de vesti si asteptam pozele

Carla2005-cred ca papa cam mult si de asta vomita bebita ta,si a mea cateodata cand manca prea mult mai vomita

Dbunny-felicitari sa-ti traiasca,sa fie mancacios si fara colici,mult laptic si refacere rapida te asteptam alaturi de noi

De Doloresmai stiti ceva? e acasa?

fug sa pap si eu ceva
pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Fetelor vreau si eu parola la mail-ul comun sa vad si eu ce-a trimis Aelita.
Multumesc,

Mihaela 36+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am scris si am inchis....

fatima
,sunt superbe modelele! abia astept sa ma uit bine la ele si sa ma apuc de lucru!! s epot face si la ochi,da!

pt fetele cu tricoturi:
am pus la contul comun de yahoo din nou modelul de salopeta din revista,corectat si imbunatatit,am avut mai multa rabdare .
si am pus si modelul de la ultima rochita facuta , pas cu pas.

bamboletta
,pozele s-ar vedea...dar linkul pe care l-ai pus e de la albumul comun,al tuturor,si acolo cautand "bamboletta" gasesc doar pozele vechi.deschide tu prima poza cu Antonia,si da de acolo COPY ,si pui aici link direct la poze.ca nu gasim in albumul intreg.

miki,iti trimit parola la PM.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

O sa incerc asa poate merge,oricum cand am timp o sa mut pozele in albumul meu de pe mailul comun

http://new.photos.yahoo.com/roxy_puiu/album/576460762335731770/photo/294928803506617980/0

Saryta-ce comica e Sara ii fura manusile?

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Saryta, emotionanta si povestea ta!!! Ce ma enervez cand vad nepasarea si nesimtirea unor cadre medicale...imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar bine ca totul e ok...si bb-lina Antonia e bine...si e fericita impreuna cu surioarele ei!
Ingeras, asteptam vesti de la control...Poate programati cezariana in aceeasi zi cu cezariana mea...
Ama.lia, pompa de san de la Nuk, manuala, tip seringa...
Chinico, asadar nu sunt singura cu atatea kg in plus...si eu pun cam 2 kg/sapt. din cauza retentiei hidrice......
Aka, de unde comanzi patutul??? De pe net cumva? Da-mi si mie un site...

Va pupacesc pe toate...

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Felicitari noilor mamici, Ktrinel si Dbunny!!! Sa fie puiutii mancaciosi si sa nu va chinuie rau!!!
IrinaBr si eu stiam ca secretia laptos-verzuie nu e buna deloc. Fuga la doctor.
Fetelor am incercat ceaiul de sunatoare pt arsuri si a facut minuni!!!Am putut sa dorm toata noaptea, minus reprizele de mers la baie.
P_onu, facem galerie in continuare mai e putin!!!
Clemoni si Saryta fff frumoase povestile voastre. Eu mai nou, bocesc la fiecare poveste despre o nastere, mi se pare oricum o mare minune!!!
Asiza, cum e dupa tratament? Cand te mai duci la doctor?
Pe mine m-a chemat tot la cabinet la Medicover, pe 1 dec, eu speram sa ma cheme la spital...dar degeaba. Iar bebe nu da nici un semn ca ar vrea afara, in afara de contractii neregulate si de o secretie putin mai densa, nu se intampla nimik. Si maine intram in sapt. 40...
Va pup pe toate!
Danutz, 39+Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bamboletta nu stiu ce se intampla cu pozele tale, eu le-am vazut mereu...se pare ca nu vrea antonia s-o vada toata lumea....

asiza eu am luat patutzul si comoda de la unii din sf.gheorge, parca, iti pun si site-ul, si dupa am gasit aceleasi produse la unul din sponsorii DC, la preturi un pic mai mult decat duble....eu sunt ffff multumita, si am asteptat mult pana m-am hotarat...iti trimit adresa pe pm, daca te intereseaza...

eu ma chinui tare cu listutza cu ce mai imi trebuie...sunt un pic in pana de inspiratie...dar imi revin eu si sa vezi atunci ce ma sperii...cand fac totalul....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bamboletta eu parca am mai vazut-o pe ANTONIA,SAU AM VISAT?DAR NU STIU UNDE.
Acum vad toate pozele,e o scumpete!! grasuna,cu niste obrajori si niste ochisori maari!! frumoasa ca mami !de cand o asteapta pe ea ptutul ala roz!!!si tu arati super dupa nastere!ce cuminte sta la baita! cu caciulita aia roz cu fdlori in parti e bestiala!!

35+

Mergi la inceput