Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, ...am reusit sa vad pozele cu bb-lina....Uraaaa...e o scumpica, o dulcica, frumusica foc...-ici pentru amandoua!!!

Fetelor, vazand pozele Antoniei cu baitza, mi-am amintit ceva...stiti ca trebuie sa protejati urechiusele lui bb in asa fel incat sa nu-i intre apa in urechi, nu???!!! Le curatati ulterior baitzei, eventual cu un prosopel sau betze CU opritori...Ca altfel e risc mare, mare de otita...

Va pup...

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumesc fetelor ... urez si eu inca o data si inca o data nasteri usoare viitoarelor mamici si fiti curajoase o sa treaca toate ... si mamicilor bb cumintei si papaciosi.

Bambo - ce maricica e Antonia ta si ce ochi negri si frumosi are sa-ti traiasca si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa ... superbe pozele .

Mariana - de ANTONIA
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, merg miercuri la medic pentru exudatul vaginal...apoi joi sau vineri imi repet urocultura si apoi iar la medic...Sper sa fie totul ok, ca nu mai vreau injectii....

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna fetelor!!!
in 20 noimebrie la 21,45 a venit pe lume DAVID MIHAI, 3000 gr, 53 cm , apgar 10, la 37 sapt. si 5 zile.
Stiti ca ma plangeam de tensiune, am fost internata si se pare ca am facut preeclamsie, asa ca dr a hotarat dupa 3 zile de tratament cu nifediin si nici o imbunatatire, sa faca operatia. David e bine. maricel, am inteles ca daca nu s-ar fi intervenit de urgenta consecintele ar fi fost fatale.
Ieri am fost externata, dar sunt extrem de suparata si obosita pentru ca David al meu fiind obisnuit din maternitate cu biberonul refuza categoric un san, iar la celalalt desi suge vate 20, 30 min, se pare ca nu se satura pentru ca plnage mereu, zi si noapte.
Cred ca am pierdut batalia cu alaptatul, a castigat biberonul. Sotul meu a mers nopatea, a cumparat lapte praf si acum puiul bea 60 ml la o masa si doarme ca un ingeras. Am fost sfatuita sa-l infometez si sa-l fortez sa suga, dar nu reusesc, plange si cate o ora , apoi adoarme epuizat si flamand. Nu mi se pare o solutie buna, mi-e frica sa nu-l nenorocesc.
Sanul de la care nu suge deloc e tare, are deja noduri, si parca nici cu pompa nu mai iese aproape nimic.
Va rog fetelor daca ati trecut prin situatii similare, SFATUITI-MA ce sa fac!!!!!!!!!
Va rog sa-mi scieti PM pentru ca nu prea am timp de citit .
Revin cand ne mai acomodam.
Felicitari tuturor mamicilor si sanatate multa bebeilor!!!!

ROXANA 37+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

MONIQOUE,LA MULTI ANI!!!
BIABAUS,LA MULTI ANI!!!
FATIMA,LA MULTI ANI!!!

KTRINEL,sa va traiasca printesa JULIA,sa creasca mare si frumoasa

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

roxanica sora mea a patit la fel,nu sugea dintr-un san.si se pompa mereu,si dupa ce sugea la un san,ii dadea cu biebronul din celalalt.asa nu a patit nimic,si nu i-a dat lapte praf deloc.
cu infometatul nu am mai auzit,oricum nu e bine sa stea nemancat mai mult de 4 ore !
trage cu pompa,trebuie sa se desfunde cumva,incearca mereu pana scoti!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Calina73 - 26 noiembrie LA MULTI ANI!!!!
Biabaus - 27 noiembrie LA MULTI ANI!!!!
Fatima - 27 noiembrie LA MULTI ANI!!!!
M_monique - 27 noiembrie LA MULTI ANI!!!!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ma bucur ca v-a placut printesa mea are ochii gri inchis spre albastru ,da o astepta de mult patutul cand am hotarat sa-l montez a doua zi am nascut-o asa de mult i-a placut

Roxanica-pune comprese cu apa calda si maseaza sanul incearca sa te storci mai mereu,sa dea DD sa nu faci mastita daca zici ca e tare si ai noduli

Am plecat cu Antonia la plimbare
PUPICI

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Am fost o harnicuta azi, daca se poate spune asa. Am facut un pic de musaca, am spalat hainutele bebelushei, am fost si mi-am luat buletinul de la politie. Si ma pregatesc sa ma intalnesc cu niste colegi de servici.
Asiza patutul si salteluta le comand de pe net. Nu stiu, sper sa nu fie reclama, "chic bebe", asta e situl . Am umblat si prin oras, mai peste tot, dar aici am gasit si ne-a placut modelul, dar si avantajos din punct de vedere al pretului.
Bamboletta e o dulcica Antonia ta .
Dolores unde esti? Ce face Davidutzu?
Am plecat sa ma plimb un pic. Mai revin...
Va pup pe toate .

Monica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am luat si eu DEBRIDAT pentru Crinuta si nu stiu cum sa i-l dau.Am crezut ca este siropel ,dar nu...,este solid si banuiesc ca trebuie sa i-l dizolv in lapte ,dar nu stiu daca este bine.Cele care folositi ...,ma puteti ajuta va rog?
Cu ce il dizolv?
Ce cantitate trebuie data?
De cite ori pe zi?

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput