Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 30
fatima spune:
eu inca nu i-am dat debridat, dandusa, ca pana la urma s-a calmat mititica, dar am de gand sa-i dau si eu daca se mai repeta durerile, deocamdata vad ca si-a revenit cu sab simplex din nou..nu stiu ce sa mai cred despre siropelele astea..pediatra mi-a spus ca debridatul se amesteca cu apa plata fiarta si racita si se da cu lingurita cam 1ml, 1.5ml de trei ori pe zi..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Yagmur spune:
monique, fatima, biabaus,calina 

cleo, lavinia, ktrinel si dbunny.... Felicitari!!! Sa va traiasca bebeii si sa fie mancaciosi, sanatosi si frumosi....

Eu m-am cam izolat in ultimele zile... nici macar nu am deschis PC-ul.. pur si simplu am stat si am citit toata ziua.....
Acum ma pregatesc sa merg la control sa vad ce mai "zice" bebe Luca. Poate aflu amanunte despre cezariana... nici la mine nu cred ca mai este mult....
Noaptea nu prea dorm, am inceput sa am si eu arsuri... plus ca am o stare de neliniste....nu pot zice ca sint deprimata, dar nici prea vesela nu sint....
asiza, pupici 
Yagmur 36+ bebe Luca 
dianocica spune:
salut, fetelor. eu sunt alexandru, (senior).
Diana se simte foarte bine, david a venit la 19.05 si e frumos, sanatos, cu un par negru foarte trendy si seamana cu mine (spun diana si mama ei).
Travaliul a durat cam de la 12.30 la 5.30 si a fost destul de nasol pentru ca nu au putut sa-i puna epidurala. dupa anestezie s-a linistit si la 19.05 s-a intamplat minunea bruneta de 3.600 kg.
Diana va transmite salutari si mi-a spus ca va multumeste pentru "majoretele de dimineata" care au ajutat-o sa plece mai linistita spre spital.
acestea fiind spuse, eu, tatal, va pup pe toate si va las ca trebuie sa ma duc cu mancare la mamica. 
dianocica
38s4z cu
david alexandru
aelita spune:
quote:
Originally posted by dianocica
salut, fetelor. eu sunt alexandru, (senior).
Diana se simte foarte bine, david a venit la 19.05 si e frumos, sanatos, cu un par negru foarte trendy si seamana cu mine (spun diana si mama ei).
Travaliul a durat cam de la 12.30 la 5.30 si a fost destul de nasol pentru ca nu au putut sa-i puna epidurala. dupa anestezie s-a linistit si la 19.05 s-a intamplat minunea bruneta de 3.600 kg.
Diana va transmite salutari si mi-a spus ca va multumeste pentru "majoretele de dimineata" care au ajutat-o sa plece mai linistita spre spital.
acestea fiind spuse, eu, tatal, va pup pe toate si va las ca trebuie sa ma duc cu mancare la mamica.
dianocica38s4z cu
david alexandru
Alexandru,Felicitari,sa va traiasca!
mergi aici la noul capitol deschis,ca acest capitol s-a inchis si fetele nu mai citesc aici.Acolo deja se transmit felicitari Dianei !!
36+