Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetele! desi m am trezit pe la 9 sunt inca cheauna asa ca revin detaliat mai incolo. prima oara LA MULTI ANI sarbatoritelor. si a doua: unde e cris? nu cumva ne face o surpriza? e 10jumate si ea nu a aparut? de astazi davidutzu mai are o saptamana de stat in burtica, duminica avem inducere. doamne ce de emotii... va pe toate si revin cand reusesc sa ma trezesc

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

"Bb Daniel s-a nascut joi seara,23, cu 3650 kg si 52 cm. Apgar 10. A fost nastere indusa cu oxitocina-am rupt apa, nu ma dilatam, si epidurala. Va pup pe toate. Dbunny"

Acesta e mesajul primit de la Dbunny azi-dimineata!

Felicitari Dbunny!!!!! Sa fie sanatos bb Daniel!!! Refacere grabnica si te asteptam printre noi ca ne e asa dooooor de tine!!!

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Buna dimineata.

Va multumesc pt. urari si va pup pe toate!

Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume noilor bebei.

Eu nu am mai intrat de vineri, pt. ca fie nu a mers netul, fie am fost ocupata cu pregatiri si musafiri. Ca la mine asa e: trei zile o duc tot intr-un chef.

De azi dimineata ma tot gandesc ca poate imi face bebe o surpriza si vine azi. Sincera sa fiu mi-ar place, dar nu e dupa mine.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

modelele le am intr-o revista.am sa incerc mai tarziu sa traduc cateva explicatii pt salopete.
calc un pic,ca nu am terminat ieri,si revin.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Usor usor devenim toate mamici, felicitari la toate fetele care isi tin minunea in brate acum! Dbunny si ai grija de tine si bebe!
Nana72 eu ma refac destul de greu dupa cezariana, si acum ma doare operatia, au trecut 3 saptamani. Firele nu s-au resorbit si ma ustura taietura. Cat despre bebe incearca si Debridat, eu l-am luat acum 2 zile si pare mult mai linistita. Inainte era jale cu ea. Acum macar doarme noaptea. Nu mai sta 6-7 ore treaza, sta cam o ora doua. Se`pare ca e mai bun ca celelalte picaturi de colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare...
Ce bine de voi ,cele care ati nascut, k aveti bebeii sanatosi...si k ati scapat de grija asta.Stiu k acum sunt alte griji, dar vreau si eu sa va ajung odata...nu mai rabdare....vreau sa-mi vad flacaul bine sanatos...caci sunt foarte stresata pe tema asta si pe cea a nasterii.Si din cauza stresului am si inceput sa visez urat..Nu credeam in vise, dar acum parca ma inteb de ce imi apar toate chestiile astea? sunt cumva premonitii?
Am inceput sa am contractii dureroase, dar nu dese , ci una-doua pe zi.Oare asta inseamna k se apropie?De-bia astept...
Va pup pe toate si va urez multa sanatate

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Gata,iau si eu o pauza.Am pus masina de trei ori pana acum,i-am facut sucul lui Teo si am pus si macaroanele cu branza la cuptot;pe cartoon sunt Tom si Jerry asa ca am un monent de respiro.Trebuie sa ma o dihnesc un pic ca e la 12 iesim la topogane.
Alelita,florile sunt superbe si eu am zis ca daca nu le fac acum asa raman.Eu am mai avut un motiv pt care le-am facut pe reprize scurte(cand dormea Teo sau era plecata).In primavara cand am replantat rasadurile m-a ajutat si eaAdica s-a facut de pamant din cap pana in picioare,de data asta am simtit ca imi lipseste doza masiva de rabdare ca sa facem operatiunea impreuna.
Carla 2005,ai intrebat de carut.Din experienya mea caruciorul trebuie sa indeplineasca mai multe conditii:
-maner reversibil(Teo nu a suportat niciodata sa ii vina soarele in ochi si deasemenea trpoti sa il feresti pe cel mic mai usor de vant)
-spatarul trebuie sa aibe mai multe nivele de inclinare(pe la 3-4luni nu mai vor sa stea pe spate dar nici in fund nu-i poti pune,deci trebuie o pozitie intermediara
-rotile trebuie sa fie mari din doua morive,iarna un carucior cu roti mici e o corvoada,ramai blocata in gheata,zapada etc;si chiar si pe uscat un carucior cu roti mari se manevreaza mai usor
-sa aibe cos mare,acolo vei cara apa,mancare,pampersi,haine de schimb,jucarii si cumparaturi
-husa de pe scaun sa fie detasabila ca sa o poti spala la masina,nu sa fi nevoita sa speli carutul cu totul
-sa se plieze usor si sa nu ocupe tot porbagajul(noi ne-am plimbat cu fimea peste tot mare,munte,nunti,supermarketuri)
-iti trebuie si o husa pt ploaie/ninsoare,la unele e inclusa la altii se cumpara separat
Cam astea imi vin acum in minte.Eu iti recomand unul de firma dai un ban dar mare parte din ce am insirat le au.Noi am luat initial(nu aveam experienta)un babecare dar care s-a rut la proptiu dupa 7luni asa ca a trebuit sa cumapam altul.Asa ca mai bine dai un ban dar stii ca e bun.A si ar mnai fi ceva,daca aveti lift masurati-l ca am avut cunostinte care au luat carucior care nu incapea in lif si il carau pe scari.Spor la cumparaturi!
ANa37+cu si mamica de Teodota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Biabaus, Fatima si M_monique
Sunt si eu una din viitoarele mamici care asteapta sa scape de burtica. Am inceput sa ma trezesc noaptea, imi amortesc mainile foarte rau, aproape ca nu mai pot . Abia ma mai misc cu ditamai burta. Vreau sa vina bebelusha mai repede. Sambata noaptea m-a durut burta tot timpul, si nici macar nu erau contractii...Astazi dau comanda de patut, poate il aduc diseara...
Dbunny felicitari pentru bebe Daniel
Ma duc sa fac un pic de mancare si revin.
Va pup pe toate.

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dianocica,mai ai o saptamana !!pt duminica ,incep deja: David-Alexandru se va naste pe 3 decembrie,nu??
HAIDETI CU SAGETATORII,FETELOR!!

DbunnyFELICITARI PT daniel!! sa creasca mare si frumos si sanatos!
multumim,asiza,pt veste!
monique,daca o tii de trei zile tot in chefuri,e clar! vine bebe si te distrezi pe ultima suta de metri!!! hai si la tine:
madaluta
,in perioada asta nu poti lua visele in seama,nu sunt premonitii,sunt doar rezultatul hormonal ,si al mintii nopastre stresate!in perioada asta,nu se pun!cu cat iti e mai frica,cu atat te va durea m,ai tare.incearca sa te autosugestuionezi cumva,sa iti bagi in cap ca vei naste ursor ,ca vei fi norocoasa,añtfel,panica mareste durerea.
anateo,haha,asta iti lipsea acum sa te insoteasca Teodora la operatiunea plantat flori!!dar cred ca a fost tare haioasa in primavara,cu pamantul in cap! e o idee,cand va creste fii-mea,o sa o invat procedura pus pamantul in cap.
aka,tu stai la coada,ca mai ai timp!
ce mancare faci?

eu m-am dat la o ciocolata,nu am mai mancat de multe saptamani,ciocolata.inghit,si ma arde,ma doare stomacul,esofagul ma ustura...mai fac o pauza si mai iau o bucatica.ce sa fac,sa nu mai mananc nimic?? nu mai stiu..nici de mancare nu mai am chef,cu durerile astea.daca ma tine asa,o sa fac un pisoi.

fetele cu modelele,acum ma apuc sa scriu.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Felicitari noilor mamici!
Eu vin tot cu probleme...bebelina mea a inceput sa vomite...dupa masa am observat ca da afara nu mult dar cat sa ma sperie! E cam fomista si cred ca din cauza faptului ca nu stie cand sa se opreasca de aia da afara...nu stiu..mai are cineva problema asta?
anateo2004merci pentru sfaturile referitoare la carucior...o sa i le dau lu tati sa le citeasca fiindca el o sa il cumpere!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput