Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineatza burtici, mamici si bebelushi!

Am intrat sa ne bem cafelutza cu voi!
Azi ma duc la T sa vedem cat a crescut bb si sper sa-mi faca si programarea la ceza.

Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna dimineata fetelor
eu scriu mai rar ca Amalia e tare PLANGACIOASA. o doare durtica, ii dau Sab simplex, ceai de colici si degeaba... doarme cam 3 ore noaptea si tot atatea ziua.. Nu stiu cum s-o mai linistesc.. Mi-e asa mila de ea... Ii dau lapte praf Humana si ce mai am si eu la tzitzica... destul de putin si e si putin constipata, iese afara cam la 2 zile si va inchipuiti ca o doare rau burtica... ce as putea sa-i mai dau? Am vazut ca voi dati Milupa. E mai bun?
Si alta intrebare... fetele cu cezariana... e posibil ca la o luna dupa operatie si acum sa ma mai doara asa rau operatia? Si mai si sangerez un pic la taietura. Oare de ce? La doctor am fost si a zis ca nu-i nimic de speriat dar se vindeca mai greu... mai e la cineva asa?
felicitari mamicilor si mutl curaj celor care sunt in asteptare.
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Neata fetelor,
Venim si noi dupa o noapte plina de dureri si nesomn.Suntem bine in general daca ar trece si durereile astea mai repede.
Aelita am si eu o rugaminte la tine, sa mai pui si tu odata link-ul ala cu salopetele tricotate pt bebei.
Multumesc anticipat,

Mihaela 35+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

M_monique Fatima Biabaus sa fiti sanatoase, sa va bucure copilasii in fiecare zi a vietii voastre, mult noroc, fericire, impliniri, alaturi de cei dragi !!!!!!!!!

CLEO , LAVINIA Ktrinel FELICITARI !!!!!!!!!!! sa va traiasca puiutii, sa fiti sanatosi, frumoasi, destepti

saryta foarte frumoase Antonia, Sara si Andra!!!! Cred ca esti tare mandra ca ai asa copii frumosi! Multa sanatate si te asteptam la povesti cand ai timp!!!

Fetele care au nascut: ce pompa pt san ati folosit/ folositi? Eu nu prea stiu de care sa iau, am gasit tip seringa de la nuk, pompita simpla manuala primii pasi sau avent (e drept, cam scumpa), ajutati-ma, ca nu stiu care e mai buna !

Va doresc o zi buna,

Amalia 39s4z si

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura, ma duc sa va citesc si revin.

Mihaela 36+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Bebelusi noi la orizont!Felicitari mamicilor si refacere grabnica.
Eu am avut doua zile pline,in sfarsit am reusit sa replantez mare parte din florile de pe balcon si sa le mut un casa,mai am doua ghivece si gata,o sa ramana afara muscatele si petuniile(care sunt inflorite in continuare,pt ca balocnul meu e in plin soare).Merge mai incet operatiunea ca obosesc sa stau in picioare,curios nu am nici o problema sa merg dar sa stau fix in picioare mi se pare o corvoada.
Duminica am fost cu Teo la un loc de joaca pt copii,a fost relaxant doua ore nici nu am stiut ca am copil,asa am reusit si noi sa bem un suc cu niste prieteni.Daca week-end-ul celalalt sunt tot acasa repetam figura.
Dandusa,da unele poze sunt din Spania,Barcelona,e un oras cu o cononotatie speciala pt noi(de cate ori am fost acolo eram insarcinata).Eu am o prietena rezidenta pe pediatrie si imi spunea ca preparatele pt colici sunt mai mult pt psihicul mamei, asa ca intuisei tu bine.Iti tin pumnii ca perioata sa fie scurta si sa nu apara noaptea ca ziua mai merge
Teo a dormit cu noi in dormitor,tati nu a plecat niciodatra de langa noi.Mie mi-a fost frica sa o culc intre noi cat era asa mica,aveam chiar o spaima ca am adormit si m-am culcat pe ea ca ma trezeam brusc din somn si intrebam "unde e copilul?".Dupa ce a facut 6luni nu am mai avut frica asta,era mare si de atunci doarme cu noi.Eu sper ca bb2 sa doarma doar la el in pat ca daca vine si el cu noi in pat.Noi stam in doua camere,abia in toamna ne vom muta la 3 asa ca alta alternativa decocamdata nu avem.Oricum eu n-as fi putut sa o stiu in alta camera,cred ca si ei se simt mai in siguranta cu noi alaturi.Au stat 9luni in burtica si brusc sa il trimiti in alta camera mi se pare cam crud.
Ana37+cu si mamica de Teodora
www.flickr.com/photos/siliescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Buna dimineata mamicutze si gravidutze!

eu iar am dat bir cu fugitii de joi pana mai apoi, dar asa e cand toata saptamana stau la calcu, parca sambata si duminica nu mai am chef...

Biabaus, Fatima, si M_Monique LA MULTI ANI!!

Ktrinel parca nu-mi vine sa cred ca o ai deja pe a ta fatuca in brate..sa-ti traiasca, sa fiti sanatoase si fericite! FELICITARI!!

Aelita impotriva arsurilor eu am inceput sa rod toast. De cate ori simt ca se apropie, bag o felie..nu imi trece instantaneu, dar macar nu ajung sa scot flacari pe nas. Incearca si tu, poate reusesti sa le mai domolesti.

Asiza mama....pai eu aveam acum o saptamana 25 kg in carca...Nu v-am spus ca din cauza retentiei de apa prestez 2,5 kg pe saptamana? Si nimanui nu i se pare suspect...
Bine ca ai scapat de injectii, si de branula. Sa ne spui cum iti iese urocultura, da' precis iese bine.

Sora Alexandrei multumesc de vesti!! Sa o pupacesti din partea noastra si sa ii spui ca suntem toate tare mandre de ea..a scapat, Doamne ajuta!! Asteptam poze cu bebe Mark!!

Marcela precis o sa iasa camera superba...asteptam cu nerabdare poze!
Cat despre burtica..nu stiu, eu nu cred ca o sa-mi lipseasca. Eu de abea astept sa imi tin copchilutza in brate!

P_onu incepem sa facem galerie?

Ramsan bine ca a trecut furtuna! Si noua ne e dor de tine!

Nu mai stiu unde am citit...incerc sa-mi amintesc...in fine, cica nu e indicat ca nou nascutului sa i se dea lapte care a fost muls si congelat.Pentru ca nu mai stiu unde am citit, nu mai stiu nici pana la ce varsta..o sa caut, poate poate gasesc..cred ca era pe unul din prospectele de la Avent, lasa ca ma uit si va spun.

Pana nu uit, multumesc fetelor care mi-au raspuns referitor la intrebarea mea cu facutul baii..nu am facut. Astept sa intru oficial in saptamana 37. Da' atunci nici nu ma mai misc din cada 2 ore.

Asiza cam tarziu..nu am luat deocamdata nimic de spalat/masat/uns/pudrat bebe. O sa ma iau cred Penaten..cred.

Am intrat in ultima saptamana de munca.Aleluia.

Ca un magar...tot trebuia sa uit eu ceva!!

CLEO si LAVINIA FELICITARI! Sa va traiasca bebeii, sa fie mancaciosi si sanatosi!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nana,nu mai stiam de tine.Ma bucur ca sunteti relativ bine,desi cu plansete si ore putine de somn...Parca sunt niste supozitoare pt bebei,la constipatie,sa nu semai chinuie atat,.mititeii.Ca altceva nuai ce sa le dai.
Probabil operatia ta se vindeca mai greu,asta tine de la organism la organism,ai avut tu ghinionul asta...
Sa nu faci efort pana nu se vidneca definitiv!
Miki
,ce dureri ai avut?contractii?
era linkul ala cu pozele din revista,nu?Uite aici cele doua salopetele albastre.
ar trebui sa le scanez sa se vada mai bine...
anateo
,chiar ma gandeam si eu sa mut cateva flori,sa le schimb pamantul,sa le pun in altele mai mari..Si nu stiu daca sa ma apuc.Eu nu stua in picioare,ma pun pe jos,si insir acolo pamantul.intind folie pe jos.cred ca sunt o frumusete petuniile la ora asta! si eu le tineam pana in noiembrie-decembrie,dar anul asta mi-au murit toate inainte de vreme,s-au imbolnavit si nu le_Am tarata la timp..
chinico,aseara,dupa durerile cumplite si dupa voma,am ros toast,ca nu puteam altceva.nu m-a mai apucat..dar nu ine mult minunea.imi mai trecea cand nu voiam sa iau medicamente,cand daca luam un medicant imi lua pe loc durerea.acum,cu ce sa mai imi treaca daca iau medicamente si nu e nicio schimbare,nu mai au efect..Nu am ce face,durerile sunt deja acute,nu mai e vorba de acele flacari de acum ceva timp.
si mi-e foame si nu mai stiu ce sa mai mananc..cred ca mai bag toast...Exact acum pe ultima suta de etri nupot sa mai mananc,ma doare orice as inghiti.
ma mai consolez cu ideea ca nu mai e mult pana la ziua cea mare..

35+

Mergi la inceput

Aelita multumesc frumos pentru pozele cu salopete, ai cumva si ceva instructiuni pentru ele. Ti-as fi foarte recunoscatoare!
Da, am avut contractii la 15 min dar am luat un no-spa , mi-am facut o baie calda si am stat in pat si la un moment dat au devenit neregulate. Bebe trebuie sa mai stea macar 2 sapt la mami in burtica.
Felicitari noilor mamaici sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!

Mihaela 36+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

aelita, frumusele modelele tale, mi-au placut ! ai gasit modele de genu pe net ?

eu tot cu picioare de elefanta ....nu stiu ce sa mai fac....
pupici
D 39+

BeBelusca

Mergi la inceput