Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 22
saftoiu_gina spune:
Buna ziua gravidutelor si noilor mamici .
Imi cer scuze ca nu mi-am mai facut prezenta aici cam de la inceputul sarcinii.
Este foarte greu sa se tina pasul cu voi ,deabia reusesc sa va citesc dar sa scriu...nu mai apuc .
FELICIT TOATE MAMICILE bebelusii vostrii sa fie sanatosi mancaciosi sa creasca mari si frumosi .
Noi suntem bine ,am avut o sarcina usoara dar cu cerclaj profilactic facut din saptamana 21 ceea ce ma facut sa stau mai mult in pat .Pe 8 decembrie mergem si noi la control sa vedem ce ne spune nenea doctorul ,adica cand vine pe lume bebelina mai precis .
Veronici am fost foarte ingrijorata pentru tine ,nu stiam ce ti s-a intamplat .Imi pare rau pentru bebelusul pierdut si totodata ma bucur ca ati reusit sa-l salvati pe al doilea .Ii doresc bebelusului Rares multa sanatate .
Referitor la cosmetice eu tot Sanosan am cumparat in afara de sapun care e Babylove.
Pentru restul gravidutelor va doresc sa aveti o nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi .
GINA 37 ANA
carla2005 spune:
Hop si eu..bebelna mea se pare ca si-a cam facut program, doarme 3 ore mananca si iara doarme...sper sa o tina tot asa si sa nu mai am nopti albe!
Am o intrebare ..voi ce carucioare ati luat pentru bebei? Mi-ar trebui unul de folosinta mai indelungata, sa fie usor ca stau la etajul 4, si sa nu fie foarte scump! La ce trebuie sa ne mai uitam cand cumparam carucior?
Ma duc sa mai adaug poze!
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
danutz spune:
Buna mamicilor si burticilor!
Hop si eu, ma stradui sa recuperez din urma ce s-a mai intamplat...
felicitari Cleo si Lavinia, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei...
referitor la pompa de san, eu am luat de la NUK ,de aia tip seringa, parca 66 ron...si sper sa nu fie de prisos, fiindca la mine nu curge nika...doar asa ca o crusta albicioasa, cateodata. asta inseamna ca s-ar putea sa nu am laptik? poate fetele care au trecut prin asta o sa stie sa-mi raspunda...
Marcela, analiza aia pt streptococ B la Medicover se face obligatoriu, daca esti urmarita de ei. nu m-a intrebat nimeni daca o vreau, mi-au facut-o si gata...dar cred ca la tine e cam tarziu acum! mie mi-au facut-o in sapt.37.
Raportez o noapte alba...alba...cu niste arsuri groaznice care m-au tinut la orizontala mai tot timpul si plus ca am avut si niste greturi!!! Ati patit vre-una asa ceva? Pot sa va povestesc ce a difuzat National Geografics despre virusul Ebola...dar mai bine nu fiindca nu face bine la moral!!!
Fetelor, abia astept sa nasc, m-am saturat sa fiu gravida, sa nu ma pot misca, sa nu pot dormi, sa am arsuri, sa fac nenumarate drumuri la baie fara ca macar sa merite efortul...cred ca asta de cheama depresie prenatala...iar bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa!!!
Ma duc sa-mi inec amarul intr-o ceasca de ciocolata calda si revin!
Va pup pe toate!
Danutz, 39+Rares Andrei
carla2005 spune:
Felicitari noilor mamici, va asteptam cu povestuile voastre!
Azi sotul meu m-a anuntat ca crede ca a facut depresie postnatala...ca are niste stari cam naspa e de coma, se streseaza cu copilul mai rau ca mine, ar fi in stare sa sune pediatrul de cate ori sughite sau stranuta Alexandra!
INTREBARE...eu sunt plina de intrebari dupa um vedeti...fetele care dau completare la bebei le dati si apa intre mese? Am citit pe net ca daca nu-l hranesti exclusiv la san bebe are nevoie si de apa! Eu nu i-as da ca si asa face cacu moale rau ..dar nici sa se deshidrateze nu vreau! Voi cum procedati?
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
aelita spune:
Lavinia,FELICITARI,SA VA TRAIASCA !!
fetelor,de Piscotica mai stiti ceva ???Toby -Ionut trebuie sa aiba 2 luni si ceva.Sper sa fie bine amandoi,chiar daac nu intra pe aici!
de zina si rares ,Nana si Amalia, Deny si Irina,Cipi si David ,Danidani si Emma ,Bubi si Bogdan ,Lory si Catrinel ,Mio si Leon, Roxana si Calin,Iulia si David ,Deborah si Eduard , ,stiti daca sunt bine ? nu le-am mai vazut de mult pe aici...
35+
bamboletta spune:
Ce doarme bebelina mea nu-mi vine sa cred s-a trezit a papat si a adormit la loc poate la noapte stau de planton
Carla2005-eu nu-i dau nici apa si nici ceai,dar o sa intreb pediatra cand ma duc,toata lumea imi zice vai cum da tu nu-i dai ceai? cum si nici apa?
Carut am luat de la Babycare ma impac bine cu el este un pic rigid la roti dar pe drumurile noastre cred ca orice carut sguduie merge pana la 3 ani
Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
marcelac spune:
FELICITARI Lavinia!! Sa va fie bine!
noi tot pictam...
nu ma invidia prea tare Dianocica draga, ca nici la mine nu e situatia cu mult mai roz, prietenii care au stat la noi abia s-au mutat de vreo 3-4 zile si inca mai au multe lucruri aici, in camera lui bb va mai fi santier cel putin o saptamana, dupa cum merge treaba... cosuletul pe care mi la promis o prietena inca nu il am... si marti facem 39!
Sper ca luni si marti sa apuc cel putin in dormitor sa imi fac curat, sa spalam peretii, si sa aducem si cosuletul sa aranjam acolo. Ca oricum in dormitor cu noi va sta primele 3-4 saptamani pana ne obisnuim si ne facem un program si abia apoi va trece in camera ei (care sper sa fie gata pana atunci ).
Mamicile cu bbi acasa ii culcati cu voi in camera? doarme si sotul tot cu voi? cand ii mutati in camarutele lor, sigur, cele care aveti posibilitatea...?
Eu as vrea sa o invat singura cat mai repede posibil, dar ma gandesc ca tot ne trebuie o perioada mica de adaptare... si si mie imi va fi mai usor la inceput asa, cred...
marcela 38+
bamboletta spune:
Marcela-noi avem patutul cu noi in dormitor si acolo va si ramane pt ca vem doar 2 camere,oricum eu nu as fi linistita sa o stiu in alta camera acum cat e micuta,daca as avea camera ei tot as tine-o cu noi pana pe la 3-4 luni, tati inca doarme cu noi in general e cuminte noaptea cateodata mai doarme si cu noi in pat stiu ca nu e bine,dar cand nu vrea sa doarma daca o tin langa mine in pat adoarme si sta cuminte
Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
asiza spune:
Aelita, esti o draguta ca intrebi de mamicile noastre forumiste...eu am vesti doar de la Zina...bb Rares e bine, ia in greutate, papa san si e un dulcic...in rest nu stiu nimic de fete...probabil ca ne-au "abandonat" momentan, pana se obisnuiesc cu noul program alaturi de bb-lusii lor...
Dandusa si Bambo, mii de pupici ca ati ramas pe baricade alaturi de noi...pupici si pentru bb-linele voastre dragalase foc...
quote:
Azi sotul meu m-a anuntat ca crede ca a facut depresie postnatala...ca are niste stari cam naspa e de coma, se streseaza cu copilul mai rau ca mine, ar fi in stare sa sune pediatrul de cate ori sughite sau stranuta Alexandra!
...ce copios m-am mai distrat...asa-s barbatii, mai panicati, desi se tzin tare batzosi!!!
Bambo, ba sa stii ca nu e contraindicat ca bb sa doarma cu tine in pat...mai ales daca alaptezi noaptea...nu are absolut nimic...nu inseamna ca se invata si n-o mai poti da jos de la voi din pat! Povestea asta e la fel ca si cea cu tzinutul copilului in bratze de pe vremea bunicii!!! BB are nevoie mare sa simta dragostea mamei si apropierea de ea ii da siguranta, caldura si iubire...mai ales in perioada asta, cand sunt asa micuti!
Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Donia, cum esti??? Te descurci cu soacra??? ...de Ktrinel nu mai stii nimic...parca au chemat-o la spital alaltaieri.....oare a nascut?
Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!