Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
veronici spune:
Am ramas datoare cu povestea nasterii dar bb-ul meu a facut din noapte zi si invers,adica noaptea e mai mult treaz iar ziua vrea sa faca nani numai in bratze! Sunt disperata!
Deocamdata va dau datele de nastere si peste cateva zile urmeaza povestea nasterii.
Deci,bb Rares Stefan(care azi face 3 luni)s_a nascut pe 26 august la 1,400 kg cu Apgar 6,maternitatea Constanta
Felicit fetele care au mai nascut ,e greu sa scrii cu o mana!
Pupici!
veronici
mamica lui Rares Stefan
ramsan spune:
Intru asa pe fuga... Rares se foieste ca vrea sa pape tzitzi deci pe scurt...
LAVINIA A NASCUT!!!
Am primit mesaj de la ea..." Am un baietel bolfos, 3800 g, nascut natural, la 10.00, apgar 8."
Supeeer Lavinia! Sa iti traiasca si sa fie sanatos, iar tu sa te refaci bine si rapid!
Cleo felicitari pentru Elisabetha! Sa iti fie sanatoasa si frumoasa!
Veronici pentru Rares!
Fug ca nu se mai poate cu zmeul meu!
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik
asiza spune:
'neata inca odata...
Noi deja am fost la injectie (azi e ultima zi..., dupa care-mi repet urocultura si sper sa iasa sterila) si am fost si la cumparaturi ca nu mai aveam aproape nimic in frigider! Acuma ascultam Cutiuta muzicala, ca-i place lui bb......
Bulisor, tare mult s-a mai discutat aici despre pompa de muls...intr-adevar celei manulale de la Nuk i se da cel mai mare credit...uita-te aici...si eu dintr-asta imi voi cumpara! Mersi si tie de raspuns...bepanthen pentru fundic am luat si eu, dar voi folosi mai mult Crema Petrini, care se prepara la farmacie, deoarece e si aia tare buna...
Dianocica, te intelegem ca vei intra mai rar dupa ce nasti, dar chiar o luna sa ne lasi balta....e prea mult...pe noi, astea ultimele, cine ne mai sustine??!!! ...
Veronici, l-am trecut pe bb Rares Stefan in listuta...asteptam povestea nasterii si poze...
Lavinia, a nascut......felicitari!!!! pentru baietelul tau "balfos"...Te asteptam printre noi again si refacere grabnica iti dorim...
Ramsan, chiar ma intrebam oare ce mai faci???? Bb Rares e bine??? Pupici multi si mai intra pe la noi cand poti...
Fetelor, va pup pe toate...si o duminica placuta va doresc...aici in Cluj e o ceata....si o vreme de-ti vine sa-ti bagi unghia-n gat!!! ...
Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
dianocica spune:
lavinia FELICITARI!!!!
ramsan nu pot sa cred ca cel mai frumos fulguletz (fetelor sa nu va suparati pe mine dar e cel mai frumos,sunt convinsa ca nici davidutzu meu n o sa fie chair asa...)iti face zile grele....multumim de vesti
asiza scuze ca nu te am mai devreme,dar uite,imi iau revansa acum .la bucuresti e foarte ok, senin si frumos...
eu pun tapetul in debara.nu iese tocmai ca la carte,dar am zis ca pe la 5-a foaie o sa iasa super.dar eu n-am de pus decat 4...las' ca e in debara...
dianocica37s cu david alexandru
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici,mamici si bebici
Bubulina mea doarme acuma a papat si acum e cumintica aseara m-a plans de nu mai stiam ce sa-i fac mititica
Lavinia felicitari mami sa-ti traiasca puiutul sa ai mult laptic si refacere rapida
Kokorina-superbi puiutii tai ce scumpi sunt asa ei unu roz si unu bleu i-ti vine sa-i mananci
Ramsan-multumim de veste tu esti mesagerul nostru
Parca intreba cineva daca ne plang bebeii la baita,bebelina mea nu plange deloc ii place sta asa cuminte ,eu resusesc sa o spal singura tati ne ajuta doar la clatit
Am mai pus ceva poze cu Antonia,le gasiti la semnatura
pupic ma duc sa fac
Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dianocica spune:
bamboleta ce grasunica s-a facut antonia ta....se vede ca e cumintica si papa bine....ma bucur mult pt voi, mamica exemplara si forumista si bebelina la fel.
dianocica37s cu david alexandru
dandusa spune:
Hop si eu ...,ma inscriu in clubul mamicilor nedormite.
BAMBOLETTA,
citeam mesajul tau despre Antonia...si parca vorbeai de Crinuta.Oare ce-or fi avut aseara?A fost luna plina?Bai nene...,simteam ca "imi venea s-o arunc"...,cum zicea Carla...,deci ..dupa baita ...,care a adormit-o total...,s-a trezit urlind din somn,probabil visase urit...,apoi pina la 1 noaptea m-a tinut numai in picioare de ma durea spatele...,simteam ca am s-o scap jos de durere.Altfel nu tacea.La mama urla si mai tare iar tati era la munca.A dormit doua ore si pina la 7 cind a venit tati,numai intr-un urlet m-a tinut.Era vizibil ca burtica o deranjeaza...,dar chai asa?!?Si pina acum ...n-a mai facut niciodata asa urit.Apoi a dormit 1 ora ,se trezea sa manince si tot asa...,acum se uita pe pereti..,de-mi vine s-o maninc ca este tare dragalasa...,dar ce mi-a facut mie azi-noapte!!!Offffff,Crinuta...lu'mami.
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
dandusa spune:
LAVINIA,FELICITARI ,SA VA TRAIASCA !!!
Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica
bamboletta spune:
Deci se vad pozele nu?eu cand am dat pe folderul cu poze se vedeau doar 9 poze si in album sunt 31
Dianocica- da s-a mai ingrasat abia astept sa ma duc la pediatru sa o mai cantarim sa vad cat a luat in greutate
Dandusa-nu stiu ce o fi fost,dar e clar ca le-a durut burtica saracutele,noroc ca aseara am fost mai calma si nu prea m-am enervat
Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"