EJACULARE FEMININA
Raspunsuri - Pagina 10
Melania 14 spune:
No hai c-am trait sa vad si subiectul asta , asa se explica faptul ca ar trebui sa dorm la ora asta si ..nu o fac .De mai bine de 10 minute va citesc si .
As vrea sa trag si eu o concluzie ,avand in vedere ca s-a stabilit marimea glandelor si locul pe unde se produce minunea , ba parca si activitatea prestata in momentul de gratie sau .
Deci , tine sau nu de antrenament ? sau sunt de vina hormonii mai mult sau mai putin a proaspetelor mamici ?
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Originally posted by nana_sim
exista si io nu numai ca n-am stiut da' nici n-am avut??!!!
Acu' vine intrebarea tehnica - daca se intampla in timp ce pe unde ... (doamne iarta-ma!) iese jetul ala? nu e oarecum ... blocata iesirea?
O fi sau nu eu clar sunt in categoria nume de cod 95%
P.S. - l-am sunat pe zan sa-i zic de asa o minune si a zis sa vin imediat acasa ca el sta ca-n bancul cu Ion si Maria (poate ne si pe noi cineva)
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
Simooooooooo pe unde umbli surioara.... ma duc sa-l chem si pe Nasty sa vada si sa ia seama!
fetelor, ca nu ma asteptam nici intr-o mie de ani sa va gasesc pe asa topic!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
boticelina spune:
Si eu, ca si stefany_p, va zic ca nu pierdeti prea multe daca n-aveti. Si scapati si de schimbat ceasafuri sau dormit pe ud. Cum va ziceam, la mine trebuie indeplinite niste conditii ca sa apara: trebuie sa fiu cu vezica plina, total relaxata (un pahar, doua ajuta), sa am chef, dar chef de chef, si se intimpla doar in 2 pozitii: woman on top si un misionar modificat (cu picioarele pe pieptul lui). Senzatia e misto dar io zic ca nu se compara cu orgasmul.
Si ar putea sa nu fie deloc, nu mi-ar lipsi, dar sotului ii place, e un fel de "masura" a maiestriei lui.
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
andali spune:
Am vazut filmuletul cu pricina, mi se pare mie sau aia face pipi acolo? La final a mai ramas si nesatisfacuta, asa se vedea pe fata ei:(
Androix spune:
Kamelika, hai mama ca ia uite cata dezbaterea, unde esti? Da sa stii ca n-am nik cu tine
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
kamelika spune:
vai de mama mea...am bolit ..acu's mai bine ....
Androix,sa sti ca de curand fac parte din cele 95%!!!
asa cum ai spus tine de exercitiu...si atat!
PS. nu am bolit din cauza ca ...asta ca sa nu mai puna nimeni intrebari
Elle_seb spune:
Marfa, marfa, si subiectul si ejacularea!!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos
cr_dum spune:
"Sunt curioasa cate au curajul sa recunoasaca"EU MA NUMAR PRINTRE CELE CARE RECUNOSC CA LE PLACE SA FACA DRAGOSTE.DE EJACULAT...O SG. DATA .ORGASM....DE CELE MAI MULTE ORI
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Vin si eu ca sa spre uimire altora.
Fetelor am 2 vesti: una buna si una rea. Aia buna: teribil m-am distrat de postarile voastre si tare m-am relaxat . Aia rea: sunt si eu in clubul celor 95%
Nu e rea mey...e buna pentru invidioase! Asa ca mine!
Miha