Aspirante optimiste >20 ani (16)
Raspunsuri - Pagina 27
Anculici spune:
Buna Miki-ki si bine ai venit printre noi
Dr. mea este Nicolicea Victoria si sunt foarte multumita de ea o gasesti la policlinica Academiei joia si la spitalul Municipal Este o doamna foarte bine pregatita profesional si cu un suflet mare Desi am auzit si pareri mai putin bune despre ea eu sunt f multumita de ea Cel putin pana acum ti-o recomand din tot sufletul
quote:
Originally posted by Witchie
Doamnelor, va rog sa o primiti si pe Miki-ki printre voi:)
Iata ce a scris ea:
buna fetelor eu sunt noua pe site ....imi place ...am 29 de ani si imi doresc un dar nu raman nu mi-am dorit pana acum ca ma gandeam sa ma realizez si eu putin asa si am reusi .in 12 ani am ramas odata si atunci am considerat ca nu era timpul aveam 20 de ani si nimic realizat , nu vreau sa fac sacrificii de genul nu imi cump eu ceva ca trebuie sa-i cump laptik la copil sau altele... e ma rog acum sunt realizata am tot ce-mi trebuie si ceva peste si chiar imi doresc un bebe dar nu am mai ramas de atunci si ma consider o femeie fericita din acest pct de vedere pt ca nu am folost nicio metode de contraceptie nimikkkkkk.imi recomandati si mie un dr bun? eu am fost la unul si am o anexita bilat mi-a dat amoksiklav polidin si vit e.as vrea sa mai incerc si la alt dr.am citit pe site si am vz ca parerea multor gagici e ff buna despre dr luis mendez.ce ma sfatuiti?? va pupicesc si astept un sfat
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Laura Ioana spune:
Catty, draga de tine, nu stiu daca-s normale durerile astea! Sper ca ai luat legatura cu un dr si te-a sfatuit ce sa faci Multa sanatate!
La 14 ani, de cand suntem impreuna, ma simt tot "proaspata": avem aceleasi dragaleli, lipiceli, iubareli, ciondaneli (exact ca-ntre copii), rutina sigur nu avem Ne iubim la fel, zic eu, ca mai maturi nu mi se pare a fi
Poze Laura
clauclau spune:
Buna fetelor, la raport si eu Z 11. Mi s-a pozitivat un test de ovulatie joi seara si am prestat vineri dimineata si dupa-amiaza de vineri iar am avut test pozitiv asa ca am prestat si sambata dimineata.
Oare este normal sa am 2 zile consecutiv test pozitiv?
Laura Ioana, si noi de vreo 15 ani impreuna si tot asa cum ai zis si tu ne dragalim intr-una, in fiecare dimineata ne jucam putin si ne "jughinim" de parca am fi copii . Si copilul ( care are aproape 5 anisori) vine peste noi la joaca!
Acum ne dorim tare mult o surioara sau fratior pentru baietelul nostru.
Va pup pe toate.
CLAU
toma_lly spune:
bun venit MIKI-KI !!
Eu Z 25 - astept sa vad ce se mai intampla...
toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
vine barza/sau nu http://tt.lilypie.com/zct-p2.png
catty spune:
Fetelor, durerile au mai trecut nitel. Dar daca stau mai mult in fund ma jeneaza si am senzatia ca ovarul stang ma arde. Acum astept si vad ce va fi. Am vb cu o fata care a avut dureri la fel ca mine si la care a iesit bebe. Este posibil ca durerile mele de aseara, care au fost pe jumatatea burticii si au tinut cam 1 ora jumatate sa fie de la nidare, sau este prea devreme?Sa dea DD sa fie bine si la mine si la voi.
Bun venit noilor noastre colegel.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Luna1 spune:
Buna ziua si de la mine. Catty imi pare rau sa aud ca ai dureri, poate e de bine, cine stie. Bine ar fi sa vorbesti cu doctorul.
Mik-ki bine ai venit!
Fetelor cu casnicii deja "rodate" asa ma bucur cand aud ca inca va iubiti, ca totul e chiar mai bine ca la inceput, mereu mi-e teama de viitor, mi-e firca daca se schimba lucrurile...
Va pup.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
ancadragoman spune:
Catty poate si la tine este bb si at o sa uiti sigur durerile astea prin care treci.
Te pup dulce.
Vad ca v-ati spus povestile asa ca nu scapati de mine si va spun si eu pov mea.
Noi suntem impreuna de 9 ani jumate si suntem casatoriti de anu trecut din septembrie.
Cand ne-am cunoscut eu eram in clasa a X-a si el abia terminase liceul.Ce sa mai ne iubim ffffff mult chiar daca cateodata imi vine sa il strang de gat
anca
poze nunta
Incercari bb
CHOWPERSA spune:
Eu cu Gabi suntem prieteni de cand aveam 14 ani(1989). In 1996 ne-am mutat impreuna iar acum dupa 10 ani de cand locuim impreuna am reusit sa raman insarcinata.
Si acum ne sarutam cand ne intalnim, plecam separat undeva sau inainte de culcare, ne dragalasim si alintam mai rau ca la inceput.
Iar o cearta cu strigate si injuraturi nu am avut niciodata.SINCER NU AM DE CE SA VA MINT.Doar certuri minore dupa care nu vb. unul cu altul dar nu mai mult de o ora, si astea datorate unor prostii.
Singurul lucru care ne lipsea era un BB ce a binevoit sa apara chiar daca deocamdata e doar in burtica.
Dar nu pot fi fericita in totalitate din cauza fricii(neintemeiate) ca nu asi putea duce sarcina la sfarsit sau daca se intampla ceva cu BB la nastere.Sunt un pic depresiva fara un motiv probabil citesc prea multe despre sarcina si mai ales despre problemele care pot aparea.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestioara mea.
15+
catty spune:
Fetelor, haideti sa va spun si eu povestea noastra. Am vb cu Doru prima data pe mirc acum 5 ani jumatate, era ianuarie. In acelasi an in iulie am plecat la mare si ne-am intalit a doua zi dupa Sf Ilie, De atunci suntem impreuna. A fost dragoste la prima vedere, a fost prima data in viata mea cand am simtit cu adevarat ca sunt protejata si iubita. La 2 sapt de cand ne-am vazut fata in fata m-a cerut de nevasta, tot pe mirc, si am acceptat. Apoi a aflat si mama, care nici nu il cunostea. Certuri avem si noi ca toata lumea, dar trec. Speram acum sa vina si bebe si sa ne linistim.
Seara buna tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"