Aspirante optimiste >20 ani (16)
Raspunsuri - Pagina 28
CHOWPERSA spune:
Si surorii mele i s-a intamplat ca si lu' catty; si-a cunoscut sotul anul trecut in primavara, dupa trei zile el a fost detsat cu serviciul in Brasov si vb. mai mult pe messenger si exact dupa 2 saptamani de cand s-au vazut a cerut-o in casatorie(pe net).Acum si ea este insarcinata in 18 saptamani+ si e BB fetita.
DANNA
ancadragoman spune:
Vezi Catty este cam aceasi poveste si sper ca o sa aiba si acelasi final,un bb....
Hai Catty curaj ca noi suntem aici
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Hop si eu cu povestea mea..noi ne-am cunoscut tot pe mirc:) la inceputul anului 2001, am vb. pana in sept fara sa ne cunoastem face to face si din oct.2001 suntem un cuplu, dar cas. de anul trecut din iulie.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Kriss superrrrrrrrrr.........
Tu cum o mai duci,cu ce te lauzi?
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Cu Z9:)))
de luni urmeaza sa fac testele de ov si marea "intalneala"IAr de Ziua Rom vom fi ocupati!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Mai eu am facut ieri un test de ovulatie pe care il aveam de luna trecuta si azi cand am fost sa imi cumpar nu am gasit la nici o farmacie.
Maine o iau de la capat cu cautarile ca poate gasesc.
Cred ca este activitate intens pe la noi prin cartier.
Daca ieri am avut temp 36.6 si azi 36.4 inseaman ceva?
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Buna, fetelor.
Noi ne-am cunoscut in anii studentiei, eu la limbi straine, el la calculatoare si uite asa s-au imbinat literele cu cifrele...Parerea mea este ca odata cu trecerea timpului relatia se imbunatateste, ajungi sa te cunosti mai bine, scapi de inhibitii; stiu ca pare un cliseu dar totul e sa comunici...
Rox, ce-a zis medicul?
Pupici la toate fetele.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Cred ca este activitate intens pe la noi prin cartier.
anca
poze nunta
Incercari bb
Mi s-a intamplat si mie sa nu gasesc in buricul targului teste de ov, de nici un fel!
Dar acum am ochit una langa servici care are, sunt deja clienta fidela..Faza e ca teste de sarcina le iau de la alta:))
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Mai nu stiu ,dar mi s-a parut cam ciudat azi cand nu am gasit.
Asta e ,azi sar peste test si fac maine ...
anca
poze nunta
Incercari bb