Aspirante optimiste >20 ani (16)
Raspunsuri - Pagina 29
kriss79 spune:
Ancuto, eu cand stiu ca se apropie, cumpar 2 cutii odata..pt.toata luna respectiva.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Nu am cumparat ptr ca nu mai vroiam sa fac deloc luna asta,dar am avut unu ramas de luna trecuta si ...mi-a facut pofta
Dar de temp mele ce spui,ca eu nu stiu ce sa cred ptr ca este prima luna cand imi iau temp.
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Nu ma prea pricep la temperaturi..citeam pe aici ca atunci cand creste vine ov, cand scade,a trecut.. Eu mi-am luat 2 luni si aveam tare anapoda,nu observam nici un patern, si am renuntat..Si ce mai radea sotul cand ma vedea ca nici nu am facut bine ochi si imi puneam termom in ...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Stiuuuuuuuuu asa patesc si eu....
Am zis sa incerc o luna sa vedem cum o fii..
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Olivia, gata muncile?
Bey, da` ce distractie pe noi sambata seara..
Hai sa bagam si noi un
Roxxxxx, ce facusi la medic?
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
Fetele eu o sa ies prin oras asa ca va doresc un wekeend placut in continuare.
Rox trebuia sa intre sa ne spuna ce a facut la dr...
anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
Anca, distractie placuta! noi am fost, dar am venit repejor ca s-a facut ora de culcarica
Incercari bebik
Cristina
lorinaoo1 spune:
Salutare, sper ca nu va suparati ca ma arat si eu pe aici. Sufletelul meu tot cu voi a ramas, ba chiar am facut si o intalneala...
Kriss tu ce mai faci? Cum merge proiectul ? Uite de la mine.
si pt celelalte fete.
nasica de moflea
6+
kriss79 spune:
Lorinao11, din nou si aici ..pupici pe burtik.cand ne vedem cu toatele?
Proiectul vine acusi, sunt Z9..
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Fetele, pun de un nou capitol..
Va astept aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88980
Incercari bebik
Cristina