**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns business spune:

Liviana...felicitari pentru fetitza!
Noi astazi la 16.30 avem programare la echo.Este a doua echo(prima am facut-o la 9 sapt).
Parca sunt copil mic...nu mai am rabdare pana atunci.De abia asteptam sa-l vedem pe bb si sa stim ca totul este bine in burtica.
Revin cu amanunte pe seara.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, nu mai scriu numele fiecareia, dar va multumesc la toate pt felicitarile adresate. Nu credeam sa am norocul sa aflu asa repede sexul copilului, dar se pare ca Cineva de Sus m-a ajutat.
Pauly, saru-mana pt carucior. Apropo, acum in lista sunt 4 roz. Imi vine sa rad totusi la ideea ca micutza mea va avea totusi carucior albastru, adica pe cel al fratiorului, care e inca in stare f. buna. Apropo fetele care isi doresc 2 copii si acum il asteapta pe primul, va sfatuiesc sa cumparati numai lucruri de calitate pt pui chit ca dati un ban in plus. Alstfel vor fi mai durabile si le veti putea folosi si la BB2.
Toate ca toate, am ajuns la vorba lui Androix (chiar, pe unde te ascunzi?). Am ajuns sa am zilnic dureri de cap si nu stiu ce sa mai fac. Aseara imi era tare rau cand am ajuns la dr, dar bebelina m-a inveselit. Cand am plecat insa, iar mi s-a facut rau si abia seara la 8:30 am luat un algocalmin. Parca asta e indicat in sarcina, nu? Vad ca ma doare si acum capul si nu stiu ce pot sa fac... Sa mai iau o pastila?

Cristalina, curaj mami, zborul poate sa fie lin daca se zboara deasupra norilor. Iti tinem pumnii pt maine!
Mica, haios bancul!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Burticute, nu mai ziceti nimic?

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Cam liniste astazi pe forum. In loc sa ne bucuram, si sa ne impartasim bucuria ca Liviana o sa aiba fetita, noi suntem tacute, de ce oare? Din cauza vremii?
Fetelor eu in copilaria mea am avut 2 prietene care imi erau si vecine si colege de clasa, unde era una era si cealalta. Uite ca au trecut anii si ce credeti? Toate 3 suntem insarcinate numai ca eu sunt cea mai mica, una naste la sf.lui Noiembrie, alta in Ianuarie si eu tocmai in Mai, dar nu asta este problema, dar vedeti ce inseamna sa treaca anii pe langa noi si sa ne intalnim din cand in cand si sa depanam amintiri(este foarte placut). Noi ne-am casatorit nu mai avem aceeasi relatie ca in copilarie, una este in Italia, una a ramas in casa parinteasca adica la cateva case de mine, dar eu in schimb am plecat de la parinti.

Paula16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burticutze am gasit ceva frumos pe net.

25 de motive de bucurie pentru gravidutze

1. De cate ori vei dori sa treci strada toate masinile vor opri.

2. Oamenii se vor uita la burtica ta si vor zambi, ca si cum numai gandul la faptul ca esti insarcinata le-ar face ziua mai luminoasa.

3. Poti manca oricata inghetata scaldata in sos de ciocolata si nu te vei simti vinovata. Oricand.

4. Poti -- nu, trebuie! -- sa mai tragi cate un pui de somn.

5. Trebuie sa dai nume unei noi fiinte.

6. Transformarea sotului in tata atunci cand iti saruta burtica de noapte buna, citeste o poveste bebelusului aflat in uter sau sta treaz toata noaptea montand patutul -- sa fie pregatit in cazul in care bebelusul se decide sa vina cu 8 saptamani mai devreme.

7. Sexul: Singura data in viata cand nu esti ingrijorata nici de faptul ca s-ar putea sa ramai insarcinata, nici de faptul ca nu ramai insarcinata. Poti face sex numai pentru placerea de a o face.

8. Cumparatul unui costum de baie. Nu pentru a-ti ascunde defectele; ci pentru a te fali cu burtica.

9. Acele vise de graviditate, salbatice, intense, uimitoare in care fiecare persoana din trecut isi face aparitia. Nici un astfel de vis nu a fost inca analizat sau inteles.

10. Uimitoarea anticipare. Este ca si cum toate zilele tale de nastere si sarbatorile din viata ta s-au adunat intr-una singura.

11. Imaginarea tuturor posibilitatilor.

12. Mai mult spatiu numai pentru tine! Si nici macar nu ai mustrari de constiinta daca il pretinzi.

13. Mananci mai sanatos, bei mai multa apa, citesti cu atentie etichetele. Brusc, ceea ce introduci in corpul tau conteaza enorm.

14. In mijlocul unei sedinte plictisitoare sau a unei discutii fara sens, o sa simti bebelusul vanzolindu-se si senzatia te va purta departe de lumea reala. Este modul tau secret de comunicare.

15. Bataile inimii bebelusului la fiecare control.

16. Jocul de-a 'Ghici ce parte se simte acum', in special seara, la culcare, cand bebelusul incepe sa mute mobila sau ce-o mai fi facand el acolo inauntru.

17. Atentia marita pe care o primesti -- sotul tau iti face mai mult masaj, prietenii te suna din ce in ce mai des. Vecinii se ofera sa te ajute, colegii de munca iti aduc pranzul; mici cadouri (o sticla de apa, o gustare, ceva dulce) isi fac aparitia in mod misterios pe biroul tau.

18. Frumusetea gravidei: par sanatos, matasos; unghii lungi si puternice; piele minunata; sani mari.

19. Nu trebui sa mai stai la cozi.

20. Cumparaturile pentru o persoana pe care inca nu ai intalnit-o: haine minuscule, mobila nou-nouta, decoratii adorabile pentru camera.

21. Visele despre momentul cand cineva iti va spune 'Mama' si sotului tau 'Tata'.

22. Cadourile pe care le primesti. Aceasta iti va reaminti cat de speciala esti pentru familie si prieteni.

23. Un sentiment de realizare continua. Daca esti intrebata ce ai facut astazi raspunde sec: 'Azi am facut urechile' sau simplu: 'Eu fac o fiinta. Tu ce ai facut?'.

24. Iti petreci mult timp incercand sa iti aduci aminte cantece si poezii din copilarie.

25. Stii ca ceea ce este rau -- greturile, incheieturile umflate, durerile de spate si toate celelalte -- nu va dura la nesfarsit. Si ca, in final, merita cu varf si indesat.

Mica 15

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

dideip, chiar daca nu mai sunteti apropiate e bine daca totusi tineti legatura. Prietenele mele din scoala generala si liceu nu sunt inca insarcinate, dar intr-un an de zile ne-am casatorit aproape toate - eu am fost prima.
De cand am ramas insarcinata o buna prietena de-a mea si-a dorit si ea foarte mult, si iata ca e deja intr-o luna insarcinata. Deja pe sotii nostri ii numim "colegi de schimbat scutece" , ceea ce sotului meu ii displace total (e mai silos din fire si zice ca el nu va reusi niciodata sa schimbe scutece copilului). Ii trece lui...

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

mica0307, foarte frumos ce ai scris! Am mai citit acum vreo doua luni chestia asta.
Din pacate, partea cu parul frumos si matasos la mine nu se aplica. Mi se ingrasa ingrozitor de repede , nu sta in nici un fel. Cred ca de vreo 2 saptamani il port numai in coada

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Felicitari Liviana pentru fetita!!! Vreau si eu ! Vreau si eu!! Tinind cont ca am un baietel ...as dori si eu o fetita.
Fetelor , aseara nu am mai dormit deloc ...m-a durut gitul de am innebunit. Nu am avut in viata mea dureri asa mari. Am facut si putina febra...asa ca azi am sunat un doctor ginecolog (fiindca T este plecet si nu raspunde) si mi-a prescris Augmentin, Bioparox spray si paracetamol. Dar mi-e frica de antibiotic!!! Sper ca totul sa fie ok.
Vad ca se discuta de gradele de maturare ale placentei. Ce ziceti de diagnosticul meu "placenta imatura, praevia, max 17 mm-grosime si col de marime variabila?? 2,7-3,5 )" Mentionez ca aveam 11 sapt si 5 zile. In ciuda acestei placente imature, copilul e dezvoltat normal. Sper sa inceapa sa se matureze si placenta mea.

Va pup
Diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Amely felicitari pentru !

lbelciug felicitari pentru !
ce frumos e cand se coloreaza listuta naostra cu

D'abia stept si eu sa pun un carucior in dreptul datelor mele.Indiferent ca va fii sau .

mica foarte frumoase cele 25 de motive
eu ma chinui tare rau cu balonarea si .si am inceput sa am si insomnii noaptea.ma apuca somnul spre dimineata cand trebuie sa ma trezesc sa merg la munca

Mcrissa 14 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amely, felicitari pt baietel! sa fie sanatos, cuminte, frumos si destept!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput