**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, eu iti doresc sa te bucuri de toate cele 25 de motive enuntate.
Diana, sa dea Domnul sa fie tot cu codite si bebelul tau! Stii tu, "speranta moare ultima". Ai grija cu durerile de gat, stiu si eu cat sunt de pacatoase.
Mcrissa, semintele de fenicul nu-si fac efectul?
Dedicatie pt sotul lui Vali5: http://www.metacafe.com/watch/155616/babies_and_fathers/

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, am ras cu lacrimi la filmulet!!! Si acum rad Cred ca nu am mai ras cu atata pofta de ceva timp. Abia astept sa ajunga sotul la birou sa ii trimit si lui. Multumesc!

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andicu, am ramas fara cuvinte cand am citit povestea lui Andrei si nici acum nu pot sa imi revin

13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Ibelciug ce fain ii filmuletul,saracii tatici.adevarul e ca miroase urat cachita cand bebe ii mic si bea numai lapte.dar asta e sunt bebei nostri si nimic nu mai conteaza.
Mica foarte frumoase motivele.
Diana i-mi pare rau dar chiar nu stiu nimic de placenta imatura.praevia e si a mea(ptr asta mio zis sa stau mai mult pe acasa,prin patut), dar inca sper sa se ridice.tot ce conteaza e ca bebe se dezvolta normal.
business bafta la eco.cat despre datele tale....cred ca ar fi bine daca ni le-ai mai da odata...nu le mai gasesc,poate reusesc sa te scriu pe listuta.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eh, Vali, tu acum sa nu te sperii. Probabil ca taticii din filmuletz erau mai sensibilie, in realitate nu e chiar asa de rau. Pe sotul meu trebuie sa-l laud. De cand cu noua sarcina, lui ii revine partea cu schimbatul de kk a lui Matei si e tare nefericit cand puiul se foieste pe toate partile si mai imprastie "productia". Uneori mai intervin si eu de la distanta cu mijloace de distragere a atentiei, ca sa stea mai linistit la spalat/schimbat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ufff, Liviana...ce-am mai ras la filmuletul asta!

Eeei, asa sunt taticii, mai sensibilosi, da' se invata ei

Mcrissa, Andicut

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, eu nu ma sperii de schimbat scutece, dar il stiu pe sotul meu cum e de silos. Dar o sa ii fie atat de drag de copilas (ca e tare dragastos de fel) incat o sa treaca si peste asta. Daca nu... om vedea atunci, mai avem ceva drum de parcurs pana la schimbat scutece. Oricum, m-a distrat teribil filmuletul.

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by diana
Vad ca se discuta de gradele de maturare ale placentei. Ce ziceti de diagnosticul meu "placenta imatura, praevia, max 17 mm-grosime si col de marime variabila?? 2,7-3,5 )" Mentionez ca aveam 11 sapt si 5 zile. In ciuda acestei placente imature, copilul e dezvoltat normal. Sper sa inceapa sa se matureze si placenta mea.

Va pup
Diana 12+

Diana, cine ti-a spus asta, Iosup? Mie personal mi se pare cam devreme sa pui un astfel de diagnostic (placenta praevia, si imatura), la numai 11 sapt. si 5 zile. Oricum, nu iti face griji, grosimea max. de 17 mm mi se pare in regula, la noi la 15 sapt. si 2 zile gros. max. era 24 de mm. Ideea e ca nu este deloc bine sa fie prea groasa, placenta nu ar trebui in nici un caz sa depaseasca 40 mm

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Helloo,

Liviana, felicitari pt fetita, sa va traisca si sa va aduca numai bucurii.
Referitor la algocamin eu stiu ca nu este safe in sarcina( cica ar produce malformatii fatului), uite am gasit aici prospectul
http://www.zentiva.ro/default.aspx/ro/productwide?Kod=RO12096

Fug si eu la somnic pana nu se trezeste pitica.
Va pup.

Mimi 9+ & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

a iesit negativ la toxo. gata, m-am linistit!
pusi.

8+

Mergi la inceput