**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 31
dianalaura spune:
UM 16.08.2006, DNP 23.05.2006, DN 07.07.1979Multumesc mult fetelor. Acum ma duc sa fac ceva rapid de mancare, imediat imi vine sotul de la munca...va pupacesc pe toate 

dia
dideip spune:
Cris, te rog nu mai fii asa. Esti depresiva rau, nu este bine ii transmiti si la bebe starea asta si nu este bine. Incearca sa te bucuri de momentele astea, chiar daca iti este foarte rau si nu mai supara pe cei dragi care banuiesc ca vor sa te ajute cat pot. Eu ce sa-ti mai spun ca am o mare problema, in loc sa fiu si eu mai linistita acum ca sunt insarcinata sunt si mai stresata ca draga mea soacra cu care locuiesc a plecat in Italia la cumata mea cand aveam cea mai mare nevoie de ea. Si acum toate treburile sunt pe capul meu(trebuie sa fac mancare, curatenie pentru sotul meu, socrul meu su bunica sotului meu care locuieste cu noi in casa si nu pot spune ca am o casa mica am 5 camere si un living mare de 45 metri)Si va sta doar 3 luni.
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
Vali5 spune:
Gata, ralucami, am reusit sa iti vad puiutul. E tare dragut cum sta acolo si voi l-ati trezit din somn ![]()
pauly, eu nu merg foarte des la echo. De exemplu, am facut un echo la inceputul lunii noiembrie la cererea mea (dr a spus ca nu e necesar) si voi mai face in ianuarie urmatorul. In decembrie ma duc doar la un control (nu stiu in ce consta acest control).
lbelciug, multumesc pt informatii!
Deci nu stiam eu aiurea, trebuie sa mai gasesc exact unde scrie lucrul asta sa il pot cere la nastere.
chris27, ce ma bucur ca esti bine si il simti pe bebe!
Imi pare rau ca te simti asa de obosita si irascibila!
Chiar ne intrebam acum vreo 2 saptamani ce o mai fi cu tine, ca dupa mesajul in care ne-ai spus ce rau e la tine la munca nu ai mai intrat. Pupici multi si o sa treaca si starea asta nasoala, o sa vezi! 
Fetelor, cine ne face si noua un nou capitol? Inca nu stiu sa fac!![]()
Valentina
17+
Poze
miniuta spune:
doamne, sa stiti ca eu va invidiez putin ca aveti asa de multe poze ce bebelusii vostri. eu am primi numai o poza in saptamana a 11-a si va si si ultima. mi-a zis doctorita mea ca ea nu e fotograf. eh, daca e sanatos bebeul, pot si fara poze.
pauly intreba ca de des mergem la eco. eu merg o data la patru saptamani. aici controalele lunare sunt platite de casa de asigurari, la fel si analizele de baza. eu am platit numai vitaminele si testul ala de azi, in rest nici o ecografie, si progesteronul mi-l da cu reducere.
dideip spune:
S-a facut un nou capitol HEHEHEHEHHEHEHEHE
Paula
17+
http://community.webshots.com/user/dideip
pauly spune:
ralucami e superb bebeul.sa-ti traiasca.
chris27 ncearca sa gandesti pozitiv si totul va fi bine.si eu ma simt coplesita cateodata de emotii,nervi si tot felul de izbucniri,dar incerc sa la fac sa fie de scurta durata...ptr ca starea asta negativista nu ne face bine nici noua nici lui bebe.intr-adevar perioada asta din viata noastra poate fi coplesitoare dar ,fruntea sus.
Ibelciug multumescde informatii.
pupici
11+