**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)
Raspunsuri - Pagina 3
Vali5 spune:
Da, cristalina, mi-am adus aminte cand ne-ai spus ca ne scrii din insorita Germanie. Atunci, drum bun maine! O sa ajungi repede la puiu' tau.
pauly,
Valentina 16+
Poze
cristalina spune:
Multumesc frumos...
Eu pot sa am laud ca m-am trezit la 4! Imi venea sa ma dau cu capul de pereti! De obicei ma trezeam la 5.30...ca deh, asa era programul in Romanaia, mandra mea incepea frichineala pe la 6.30...:)
Noroc ca am o carte tare faina la mine...am mai atipit un pic dupa o ora jumate de citit...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
lbelciug spune:
Buna dimineata fetelor,
stiu ca la voi vremea e ploioasa, dar la mine este MULT SOARE! Sunt extrem de fericita, dupa ecografia de ieri. In primul rand puiul e ok, in parametri, este f miscaret, ne-a facut cu manuta si ne-a aratat ca stie sa dea din picioruse. Dr. Iosup este un super-profesionist si un super-om. Ne-a facut imensa bucurie sa ne spuna si ce sex are puiul. Ei bine, AVEM O FETITA! Sunt super bucuroasa caci este exact ceea ce mi-am dorit. Sotul s-a tinut batzos, ca pt el nu conteaza ce este, dar s-a bucurat tare mult. Dat fiind ca se va naste chiar in zodia lui (cine stie daca nu cumva de ziua lui, el fiind nascut pe 31 mai iar DPN-ul fiind 4-6 iunie) a zis ca vrea sa-i puna nume de floare.
Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Vali5 spune:
Eram sigura ca totul va fi bine la echo, lbelciug! Felicitari pentru fetita! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, cuminte si frumoasa! Ma bucur enorm de mult pentru vestea primita. Aveti de sarbatorit acum .
Uraaa! Mai punem un carucior in lista
Valentina 16+
Poze
poohy spune:
Neata fetelor!
Pauly, o sa treaca partea rea de tot ;) Oricum, important e ca bebelonul e bine.
Mie tot mi se pare ca il simt pe al meu - desi e cam devreme. Cand imi pun ceva pe burtica - o farfurie goala, (prima oara a fost cu niste pantaloni un pic mai stramti) - incep un fel de lovituri micute pac-pac-pac pana ridic farfuria
Cand o ridic, gata. Am repetat asta in 2 zile diferite si de fiecare data a fost la fel. Nu stiu ce sa fie daca nu e bebe :)) Se pare ca are o personalitate puternica :))
Voi stiti ceva de voltaren emulgen? Am facut prostia aseara ca ma dureau gleznele rau sa ma ung pe glezne :(( Si abia dupa aia am citit prospectul. Se pare ca nu se cunosc reactii adverse in sarcina, (iar studiile pre-clinice nu au evidentiat nici un potential mutagen, carcinogen si toxic asupra fatului), dar totusi trebuie evitat tratamentul. Nu mi-as ierta niciodata daca i-am facut rau lui bebita...
Dar vreau sa raman optimista.
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
poohy spune:
Felicitari lbelciug! Sa va traiasca fetita!
O sa aveti o pereche ;)
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
lbelciug spune:
Vali5, esti f dragutza, multumesc pt felicitari. Chiar va rog sa puneti un carucior roz in dreptul numelui meu din lista.
Dr Iosup mi-a dat 1 poza de la eco cu caputzul fetitzei, insa n-am avut vreme s-o scanez. Sa va zic si ce dimensiuni are bebelina: 6 cm si 53 de grame. Eh, si sa va bag putin in ceata. Cica la mine placenta are grad de maturare 1/2. Imi zice si mie cineva ce inseamna asta?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
cristalina spune:
Felicitari liviana! Sa va traiasca si sa creasca voioasa si sanatoasa!
Poohy, la cat de putin ti-ai dat tu fi sigura ca nu conteaza. Astea's avertizari pentru uz indelungat, in nici un caz pentru ca ai folosit o data din greseala. Sunt convinsa ca si doctorul iti va spune la fel...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mica0307 spune:
Liviana stiam ca ai o fetita. Bravo!! Felicitari.
Mica 15
http://community.webshots.com/user/mica0307
Vali5 spune:
poohy, eu nu ma pricep la lucruri de genul asta, dar cristalina ti-a raspuns foarte bine. Eu as sta linistita in locul tau. Doar nu ti-ai dat cu o tona, ci doar putin. Cand ajungi la medic poti sa il intrebi sa vezi ca nu e nici o problema.
lbelciug, eu nu am nici parola si nici nu stiu sa modific listuta. Vor vedea fetele care se pricep si iti vor pune un carucior roz.
Valentina 16+
Poze