**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machupichu spune:

Si cum se ia legatura cu Ralucami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vezi ca are postat un mesaj in pagina 7. Deasupra mesajului apare o bara si in bara un PM scris cu rosu. Daca dai pe el o sa ii poti trimite un mesaj.

Mica 15+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Incearca sa ii dai un PM.
Din pacate eu nu stiu nimic in legatura cu progesteron etc :(

13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Pupici tuturor gravidutrelor, ce faceti?
Salutari noilor venite:Nicole, Numai eu,Ani, IrinutzaS(DOAMNE CE LUNGA SI FRUMOASA ESTE LISTUTA NOASTRA)
Fetelor, luni la ora 9 sunt programata la doctora mea in Spitalul Pantelimon, dar de data asta nu mai scapa de mine asa repede. Doctora a zis ca daca nu sunt probleme sa ne vedem o data pe luna si intr-adevar pana acum nu a fost nevoie de reveniri in spital decat o data pe luna.Dar acum de cateva zile imi curge sange din nas si chiar mult. Patez si chilotei cu o secretie alb-galbuie care nu ma deranjeaza dar imi creeaza dicomfort pentru ca eu nu am avut asa ceva si tare imi este ca am vreo candida(eu nu iau decat Elevit.Asa ca scapa mai greu de mine doctorita mea de data asta,si trebuie sa-mi faca si echo poate vad si eu ce bebelus am, ca tare curioasa sunt. Va pupacesc pe toate[pupici]

Paula16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Vali merci mult.O sa incerc sa ma odihnesc.
Mica daca treci prin North Carolina te astept pe la mine. Ar fi super!!!
Te rog ai mare grija de tine in ceea ce priveste calatoria cu avionul care este lunga si obositoare. Dar in trimestrul 2 este safe. Si...sa-ti pui in genta tot felul de chestii de rontait...americanii sunt super zgarciti la mancarea din timpul zborului...AM fost socata si eu.
Orice intrebare ai iti stau la dispozitie. IN ORICE CAZ CRACIUNUL IN AMERICA ESTE UN VIS...TOTUL SUPERB DECORAT, O ATMOSFERA SPECIALA!
IAr preturile sunt super.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Poohy eu am o prietena care este insarcinata in 7 luni si are medic in Bucur cu care a mai nascut un baietel care are 5 ani.Doctora ei a spus sa nu faca 3D sau 4D ca nu este necesar si ce nu are pe ce sa dea banii(aste sunt vorbele doctorei)si ea a zis ca nu face daca doctora ia spus ca nu este necesar.Dar la echo normal ia zis ca are fetita.

Paula16+

Mergi la inceput

Arthurana tocmai m-am uitat pe harta sa vad unde este North Carolina. Din pacate nu avem cum sa ajungem pe acolo desi mi-ar fi placut sa te vizitam (si sa iti aducem pachet de acasa)
Vom zbura la Chicago unde vom sta 2-3 zile, apoi Craciunul in Indianapolis si revelionul in Santa Monica, California.
Iti dai seama ca suntem super incantati ca o sa facem sarbatorile acolo. Si nu sa mai vorbesc de shopping. Anul trecut cand am fost nu mai reuseam sa imi iau sotul din magazine, desi aici este anti shopping.
Am mers cu Alitalia anul trecut (si acum tot cu ei o sa venim) si peste ocean a fost foarte ok mancarea. Vreo 2-3 mese calde si bune.

Pupici,

Mica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, multa bafta la control luni! Si mie imi curge sange din nas, de cateva ori m-am trezit din somn ca nu puteam sa respir din cauza sangelui. Mi s-a recomandat vitamina C (de catre doctor) si s-au cam potolit :) Mi-a zis ca nu e o problema.
Dar cel mai bine e sa astepti sa vorbesti cu doctorita ta si sa nu iei ceva inainte, ea stie ce e mai bine pentru tine

Mie mi-a spus ca pot sa intrerup acidul folic si sa nu iau nimic in locul lui. Deci acum nu mai iau nimic :) (decat vitamina C)

Pe mine doctorul m-a trimis direct la 4D (adevarul e ca prefer asa). Nu mi-a zis sa fac triplu test, nici sa nu il fac. De fapt eu am adus vorba, si mi-a zis ca e la alegerea mea, ca nu fac din categoria de risc si din cauza asta nu mi l-a recomandat. Cand i-am zis ca nu vreau, mi-a raspuns ca ecografia morfologica (de 20 saptamani, nu mi-a recomandat morfologica la 15 saptamani) ar trebui sa fie de ajuns.
Eu sunt optimista, ecografii (normale) imi face la fiecare control, pliul nucal a iesit bine si nu vreau triplu-test. Dar au inceput sa curga intrebari cum mi-a iesit - si de ce nu fac. Eu nici nu stiam inainte sa raman insarcinata de triplu-test, acum ma intreaba tot felul de colegi/prieteni care nici macar nu au copii... Ma mai gandesc pana luni ca vine in weekend si sotu' si vedem ce facem.

13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Poohy mie mi-a schimbat dr acidul folic cu elevit.

Mica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

IrinutzaS, bine ai venit in odisee! Ce de gravidute noi zilele astea... e super!

poohy, eu nu voi face acest test. Doctorul nici nu mi-a amintit de acest test, dar m-am documentat eu si nu il voi face.

simsonel, eu oscilez intre balonare, constipatie si... stricata la burta (ca sa zic frumos). O zi sunt constipata de dimineata pana dupa-amiaza, seara balonata, a doua zi ma taie... de abia ajung la wc. Si nu mananc aiurea. Asta e...

dideip, iti tinem pumnii pt controlul de luni!

Fetelor, eu merg maine sa imi cumpar haine de graviduta, ca nu mai pot continua cu cele pe care le am (ma refer mai ales la pantaloni) - mi-e ca il inghesui pe bebe

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput