**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, am trecut sa va salut, maine ma internez, deci mai vorbim cand ma intorc.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Salutare burtici!
Revin cu datele mele,care se pare ca s-au ratacit:
business(Ana-Maria 10.06.1977)...mami de Bobi(24.02.1998),Roberto(8.08.2001) si bb3(UM 7.08 si DPN 15.05)

Astazi la echo...totul este ok inclusiv bb care era intr-o continua miscare...masuratorile corespund sarcinii de 15 sapt...bb nu a vrut sa ne arate ce este...dr a spus ca daca bb nu ar fi fost atat de pudic(a) si ne-ar fi aratat totusi ce ascunde acolo...s-ar fi vazut f bine doar daca era baietel deoarece la baietel se form putin mai devreme.echo a fost 2d.am poze si sper ca maine sa le scanez si sa ma mandresc cu bb meu.

pe 17 ianuarie am programare la echo morfo la dr.Hergheliu la Sanador...atunci o sa fie 3D/4D...de abia asteptam avand in vedere ca nu am mai facut pana acum o astfel de echo.

sunt super fericita ca bb este bine!
Pupici pe burtici!

am uitat sa va spun:luni am simtit pt prima data fluturash in burtik...senzatie super!...uitasem cum e

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,

Mi-e tare dor de voi...
Muncesc pe rupte. Americanii astia ma storc la maxim, si simt ca nu mai pot de oboseala, dar nici fara job nu se poate.
Azi sunt libera este Thanksgiving Day, si mi-a fost f. rau dimineata,voma non-stop, si acum sunt molesita, incerc sa bag in mine apa ca ma deshidratez.
De azi intr-o sapt, vom merge si noi la inca o echo. Nu am mai fost de mai bine de o luna, si sunt ca pe ace.
Nu pot descrie ce este in sufletul meu, ce griji imi fac. Este o torura sa nu-l vad pe bebe atat de multa vreme dar totul este in mana lui Dumnezeu.
Burtica mea nu vrea sa creasca, iar pe bebe nu il simt inca dar fiind mai plinuta si la prima sarcina poate ca nu este inca momentul.
Din cand in cand mai simt totusi ca niste fluturasi dar poate este stomacul(gaze)...
Va pup
VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Ibelciug multumesc de raspuns.

numai eu bine ai venit la noi.sarcina usoar si un bebe mancacios.

Chiqui sa ai grija de tine si bebeu.sper sa nu i-ti fie prea greata de la mirosul de spital.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andronea spune:

ANI:UM 22.09.2006 DPN 29.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nicole, numai_eu si ani, bine ati venit, sarcini usoare si bebei sanatosi.

La Medsana se face triplul test, m-am uitat pe site-ul lor si am vazut ca se face. De luni pana sambata, in fiecare zi...

Chiqui, sanatate multa si sa auzim numai vesti bune!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineatza fetelor!

Liviana FELICITARI pt fetita!!! Asa mi s-a inseninat ziua cand am citit si am vazut ca ti-au spus deja ce e bb!! Tu ai DPN-ul fff aproape de al meu si ma gandesc ca si eu pot afla la urmatorul control ce e bb. Parca sunt un copil, nu mai pot de nerabdare! Chiar l-am sunat si pe sotul meu sa-i zic ce am citit despre tine si a zis ca suna azi la clinica poate avem bafta sa ne programeze mai repede la un eco. Imi vine sa topai prin casa !

Ieri am mai aflat despre o cunostinta ca e insarcinata. Culmea ca avem cam aceiasi varsta a sarcinii. Se pare ca mai-iunie vor fi luni pline de "ciresei/ciresele".

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Am intrat sa va salut si sa le urez bine ati venit! fetelor noi.
Da, dr Iosup este si la Diagnosis. Eu incep sa ma simt mai bine, durerea din git nu mai e asa violenta ...mai am doar o jena. Capul ma mai doare dar rezolv problema cu un paracetamol. Vocea a inceput sa-mi revina.(spre dezamagirea sotulu ).

Va pup,
Diana 12+ (+1Kg...-chiar daca de citeva zile nu pot sa maninc mai nimic din cauza gitului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!
Laviana felicitari pt !!
Nicole,Numai eu & Ani bine ati venit!!!
Madi poti face triplu test la Medsana! Eu acolo mi-am facut analizele si sunt multumita ceea ce nu pot spune si despre Genetic Lab!!
Chiqui sa-ti fie bine si te asteptam cu drag sa va intoarceti!!
Arthurana sa ai grija de tine!!
Pe mine m-a mai lasat stomacul ! Astept si eu eco Vinerea viitoare la Herghelegiu!!

cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata burticute! Noi suntem bine, din ce in ce mai bine, numai ca inca nu il simt pe bebe... sau nu stiu eu sa deosebesc fluturasii din burtica! Oricum, sunt f dezamagita pt. ca in fiecare zi pandesc doar, doar simt si eu vreo miscare. Dar...nik!

Diana, ai fost simpatica la faza cu dezamagirea sotului!... Ma bucur ca te simti mai bine

Liviana, unde ai vazut tu pui bilutele, ca in poza de la 12 saptamani, desi e f clara, zau ca nu vad nimic...sau poate nu am eu ochiul format?

Bun venit noilor burtici si sarcini usoare!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput