**Mamici de Mai - Iunie 2007**(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Chiqui sanatate multa si sa te intorci cat mai repede.

Business felicitari pentru bebei.

Arthurana nu iti mai face probleme. Totul o sa fie bine. A propos. In ce stat esti? De sarbatori o sa venim si noi in State. La Chicago, Indianapolis si Santa Monica.

Pupici,

Mica 15+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Chiqui, sa va intoarceti repede si sanatosi, si tu si bebe

Iri, pana la urma mergi la Iosup?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Slaba miscare azi pe aici. Nimeni nu are chef sa scrie. Si eu as pleca acasa....

Mica 15+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutelor,

le-am trecut aseara pe listuta pe fetele noi , dar la cat eram de obosita sper sa nu fi gresit..o sa mai verific eu.vad ca mai avem o nou venita:
andronea bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos.

eu m-am trezit bine dispusa dar putin buimaca,poate de la atata dormit.
cristinamaria ma bucur ca te simti mai bine, durerea de stomac ii groaznica ,am experimentat-o si eu acuma cateva zile.

pupici fetele,

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele !
inca nu m-am internat, mai fac si luni un control la un alt doctor, tot trag de timp sa trec de primul trimestru pentru ca dupa aceea se pune altfel problema. mi s-a prescris pentru acum cefalexine, dar pe prospect tot asta scrie : a se evita in primul trimestru de sarcina si nu vreau sa risc nimic.
beau multe ceaiuri diuretice sa ajut si rinichii, o sa vad si luni ce fac la dr nou...
in rest, ieri am tras o voma mama mama, de a trebuit sa spal tot in baie(asta a fost mai nasol). de mincat am cam inceput si incerc sa ma abtin, in special seara ma apuca.
o sa va mai tin la curent, IULIA

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Wow, Business, vei fi mamica de BB3! Esti foarte curajoasa! Bine ai venit in grupul nostru, sarcina usoara si sa fie ce-ti doresti tu. Banuiesc ca vrei fetita avand in vedere ca ai 2 baietei acasa. Felicitari pt flutusahii din burtica!
Chiqui, ai grija de tine si sper sa revii cu vesti bune!
Ralucami draga mea, sunt fericita ca te-ai bucurat pt mine si sper din tot sufletul sa fli cat mai curand ce ai in burtica. Iti inteleg nerabdarea si iti tin pumnii!
Amely, scuza-ma, se pare ca m-am inselat. Am revazut albumul tau si nu la pozele tale am vazut bilutele. Uf, chiar nu mai stiu la cine le-am vazut... dar erau 3D, nu 4D!
Iulia, ai reusit sa te programezi pt triplu test la Giulesti sau mergi direct la CMU?
Fetele, de RAZA mai stiti ceva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simsonel spune:

'neata la toate burticutzele!

Am si eu o nelamurire: Amely zicea zilele trecute ca poti avea un filmulet de la echo. (si ca ei chiar il salveaza in calculator si poti trece sa-l iei ulterior), dar pe urma Madi ne-a informat ca ti se da doar o poza!?!? Cum e pana la urma? Sau e o chestie de bani? Daca platesti ai mai multe amintiri?!?!?

M-am programat si eu la dr. Iosup pentru 13.dec. pentru echo morfologica. O sa fim in 13 sapt. atunci. Credeti ca voi putea afla si sx-ul?

In rest, chiar daca am numai 10 sapt. am o burta de 9 luni. Sunt 24h/ 24h balonata si nu stiu cum sa rezolv chestia asta. Si nici nu stiu cu ce sa ma mai imbrac...nu ma ami cuprinde nimic. Plus constipatia care ma omoara...E bine oricum ca mi-au mai trecut greturie . Gata! Nu ma mai plang! O sa treaca toate!

Va pup!
Simsonel 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

n-am scris de ceva vreme pe motiv de timp sufocat , nu stiu daca mi-ati simtit lipsa, ca eu clar v-am simtit-o.

noi suntem bine creste si burtica, mai am uneori graturi dar sunt ok.

maine mergem la eco 3d si am mari emotii iar saptamana viitoare la triplu test, si acolo am emotii!

va pup, un we cat mai placut

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

, burticute!

Nicole_Bebe, numai_eu si andronea, bine ati venit printre noi! Spuneti-ne mai multe despre voi si burticutele voastre!

chiquitita, sa iesi repede din spital!

business, sa-ti traiasca copilasii! Poate faci o fetita de data asta. Asteptam poze!

Arthurana, si noua ne e dor de tine! Sa incerci sa te odihnesti cat poti de mult. Am inteles ca muncesti foarte mult, dar cu orice ocazie prinzi sa te odihnesti. Ai grija de tine si de bebe!

diana, sa te faci bine de tot! Ce haioasa ai fost cu "spre dezamagirea sotului".

IuliaBraila, sa te faci bine repede! O sa vezi ca va fi totul bine!

lbelciug, de Raza de soare stiu ca nu mai lucreaza. Seful ei a hotarat sa stea acasa si sa ii dea salariul intreg. Si acasa nu are net, a zis ca poate va mai intra de la o sala de internet cand se va simti mai bine - sper sa fie cat mai curand.

carrie, bafta maine la echo. Sa ne aduci poze. (am si eu o obsesie cu pozele )

Scriu si mai incolo ca m-am intins cam mult.

Pupici!

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simsonel, eu cred ca sigur vei afla la 13 sapt ce sex are BBul.
Vali5, merci de info, vroiam sa stiu daca Razei ii merge bine cu perfuziile.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput