Buna tuturor !
Am primit cadou o pereche de pantofi de piele, numarul 9 (US) pe cind eu port 8 si jumatate deci diferenta nu e mare, insa ma cam deranjeaza chiar si cu ciorap gros. Ar fi vreo posibilitate sa intre putin de tot la apa ? Un truc, ceva sa dau pe ei ca sa se mai stringa pielea ?
Merci si scuze pentru asa o intrebare stupide
Adina si Gabriel
Cred ca daca ii tii in apa rece se mai strang,dar sa vedem ce zic si fetele!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Eu nu stiu nici un truc dar daca te duci la magazinele mai mari de pantofi, vanzatoarele au sa-ti recomanda produse care ajuta..
De www.hallgrensko.dk/public/billeder/produkter/980106.jpg" target="_blank">exemplu stiu ca ar lua cam 1/4 pana la 1/2 numar si se mai gasesc niste chestii care se plaseaza in pantofi in spate ca aici
Scuze experimarea de 2 bani
Se pot micsora cu ajutorul unor branturi (parca asa se cheama)... nu stiu cum sa-ti explic... sunt niste chestii care se pun in interiorul pantofului, pe talpa... si in functie de cat trebe miscorat sunt mai subtiri sau mai groase. (uite si explicatie in dex: http://dexonline.ro/search.php?cuv=brant)
Eu asa am reusit sa-mi fac o pereche de pantofi un pic mai mica (tot cam asa... jumatate de numar), dar am fost la cizmar... Ca sa cumperi habar n-am ce gasesti, daca gasesti exact cum ai forma patofului etc. Iar cat de groase trebe, iar nu ma pricep... cizarul a stiut ce si cum...
Edit: nu vazusem explemplul de mai sus dat de louisea ... alea sunt branturile... din primul link.