Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Tomasa, ai dreptate in privinta lui Rayan. E rasfatat, ci nu hiper activ. De concentrat o face, l-a verificat si vara-mea care are facute niste cursuri speciale de coordinare si altele, ma rog, e complicat, dar are legatura cu capacitatea viitoare a copilului de a se concentra si invata, si mi-a spus ca pustiul meu e tare istet, ceea ce ma bucura mult.
Ramane sa rezolvam partea cu rasfatul, dar eu am nevoie de ajutor, de o pauza, ca nu mai rezist.
Chiar daca vreau sa ma intorc saptamana viitoare in Ro, voi cauta de acolo job. E musai sa gasesc, deoarece sotul nu se simte siugur pe job-ul actual, cu toate ca l-au pus si director.
Pot spune ca e una dintre cele mai grele perioade ale vietii mele si sunt ingrozitor de stresata.
Imi fac reale probleme legate de bani si asa mai departe.
Lavinia,tu unde pleci, ca nu am inteles....
Amaya, ce face Andrei? Dar burtica?
Erica, imi pare rau pentru masina. Bine ca va recuperati banii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Dana, ai dreptate. Si eu cred ca toate ne gandim la fel.
Probabil ca eu am ajuns foarte stresata si exagerez in aprecieri.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Si acum cand scriu, abia o fac, deoarece cu un ochi sunt dupa Rayan, care tot iese de aici. Nu va spun in ce stres stau.
Patricia, nu mai vine mama, deaorece avem de platit o amenda uriasa la firma de care nu am scapat ( nu intru acum in detalii), si totul din cauya contabilei, dar care nu scapa de mine pana nu mi-o plateste, deoarece totul e din cauza ei.
Atatea necazuri avem, incat daca imi scriu memoriile scot best seller.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
Of, Crinuta, imi pare tare rau ca esti asa zbucimata...
Bdana, noi am fost cu batrina...
Bubu, ce mai face vladut? e mai bine?
Patricia si Rebecca (05.02.05)
BESTUTZA spune:
Dana ,
Tocmai s-a trezit Tudor si ne uitam la poze!L-a vazut pe ala mic pe oala si zice:" Veji? ?Oala!"Toate sunt cu veji!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
BESTUTZA spune:
Acum am citit din urma!!!!!!!!!!!!bravos! Fetiteeeee!Inseamna ca o sa ploua cu perechi!Bravo Liviana si Adita!!!!!
Kris ,
In fiecare seara cand facem "ishle - rugaciunea" ne rugam la Doamne Doamne ca toti copii s afie sanatosi!Atat!
Am amanat masa ca sa va putem citi si ca sa nu facem nota discordanta -in cc priveste copilul hiperactiv- acum stam potoliti si ascultam Ghisha= ghitza
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
V. Erica spune:
Gata m-am mai calmat...
De fapt prea mergea totul bine...
Crinuta, imi pare rau ca ai pb. Unde vrei sa te angajezi? In Germania? Oricum, bafta multa!
Si eu zic ca Rayan e un baiat un pic rasfatat sau mai degraba ca il afecteaza si pe el schimbarile astea de mediu. E varsta la care copiilor le trebuie o rutina...
Ubi, Bubu, multumesc.
Bestutza, ce m-ai distrat cu Ghisha!!! Cum te descurci cu 2? Vad ca postezi si tu destul de rar.
Bdana, multumesc. Ma duc acum sa vad si pozele.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ixxi spune:
fetelor sunt tare suparata. de luni crisa are muci, dar i/am dat oscilococcinum, ambroxol si ketof...si era mai bine.
in seara asta am iesit cu taica/su care a insista tare sa o vada, desi eu i/am explicat ca inca avem probleme. cand am ajuns acasa ea mititica "mama baca" adica burta si a avut un scaun prost cu mucozitati si mirositor, apoi a vomitat inecandu/se cu muci.
si ca totul sa fie bine are febra 38. imi vine sa inabunesc......
imi vine sa/l sun sa vina acum cu tote medicamentele....el sta bine mersi la tv si eu cu bolnavioara si mai are tupeu sa ceara sa o vada maine.....
noroc ca am un prieten saritor si s/a dus el la farmacie dupa tot ce/mi trebuie....sunt asa de furioasa......
ei ma plang si eu la voi..........
nu s/a intors nimeni de la intalnire???????
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
lavinia345 spune:
Am fost azi la cresa.Imi place,au o camera numai pt joaca,o camera pt ascultat muzica si vizionat desene,o camera unde invata engleza,franceza,araba,unde coloreaza,invata diferite lucruri,o camera de dormit pt cei sub un an si alta de dormit pt cei mai marisori.Primesc pana in 4 ani dar ei acum au decat pana in 2 ani si jumatate.Sunt in total 12 copii,cel mai mic are 6 luni si 3 educatoare.
Natalia a fost peste tot,a inspectat toate camerele,nu a vorbit deloc cu educatoarele desi erau tare dragutze,nici balonul nu a vrut sa-l ia de la ele desi e lesinata dupa baloane.In fine,am lasat-o sa se joace pe acolo,eu am stat de vorba cu educatoarea sefa si apoi mi-a zis s-o las acolo jumatate de ora sa vedem cum reactioneaza.Dupa 20 de minute m-a chemat,plangea cu suspine,a zis ca a fost ok dar cand a realizat ca nu mai sunt acolo a inceput sa planga.
Urmeaza sa o duca jupanul luni la 8.30(ei incep la 7.30 dar o sa fie doar 2-3 copii si e mai bine sa vina cand ii gaseste pe toti)si sa o lase doar 3 ore.Daca plange tare o sa-l sune sa vina sa o ia mai devreme.Daca nu plange il suna sa o mai lase.Trebuie sa-i duc la cresa paturica si perna,scutece si servetele umede,prosopel si sapun,lapte si bibe si zilnic sa aiba in gentutza micul dejun si pranzul.I-am lasat si lista cu ce cuvinte zice Natalia,adica lapte,apa,nani etc ca sa inteleaga si educatoarea ce vrea pitica mea sa zica.
Mi-a placut ca la sfarsitul zilei imi dau o foaie in care e trecut ce a facut Natalia in ziua respectiva,cum s-a comportat,cat a mancat,cat a participat la lectii,de cate ori au schimbat-o deci o sa stiu exact ce se intampla.
Pana la urma nu stiu cum va fi,o sa incercam varianta cresa,daca o sa tina.Sper sa fie alegerea buna,desi azi cand am lasat-o acolo am avut un nod in stomac,am fost bolnava pur si simplu toata dupa-amiaza.Cand am fost sa o iau ca plangea nu vroia nici sa se uite la educatoare,plangea a disperare si cu suspine.Al meu a zis ca daca o vede plangand nu o lasa acolo ori ca o sa stea cu ea pana incepe sa se joace cu copii si se poate furisa pe usa.Au zis ca toti copiii au plans la inceput in medie cam 3 zile.O fi a mea mai altfel?
Crinuta acum sunt in Liban,ma intorc in tara singura,fara Natalia.Eu stiu cat e de greu sa calatoresti singura cu copil mic dintr-o tara in alta,dintr-o limba in alta si mai vrei si copil cuminte?
Lavinia
Natalia
Shobo spune:
m-am simtit f bine la intalnire. kita, asteptam si noi poze cand poti sa le pui. tks
BDana, l-am vazut pe puiul tau, pare un baietel f mare chiar! cel mai mult imi place poza cand doarme ca un ingeras scump
fetelor, voi mai aveti o parte din emoticons in stg cand scrieti un mesaj? eu nu mai am decat cel cu rasul de se rostogoleste.. ce s- fi intamplat?
noapte buna!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
gabi.i spune:
Bubu cum se mai simte Vladut?
Ixxi i-mi pare tare rau ca ai probleme .O fi iarasi vre un virus ceva ? Ca si Rebeca mea a vomitat in seara asta de trei ori dar vad ca nu face febra si innainte de culcare a mancat putina supa.Deocamdata doarme linistita .Sper sa nu fie nimic grav.
Lavinia pare fain la cresa respective din cate zici tu.Partea nasoala mie mi se pare a fi cu mancarea.Cum sa o aduci de acasa si unde o tin ?Cum o incalzesc?
BDana am vazut si eu pozele cu Cristinel maricel.Mi-a placut cum arata tortul.Unde l-ati facut?