Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Sunt plina de nervi: ne-au furat masina!!! Adica a sotului...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Tomasa i-mi pare tare rau ca a racit Tudor si eu de abia asteptam sa ne vedem. Mie sotul mi-a promis ca va ajunge pana la 16.30 acasa ,asa ca s-ar putea sa ajung si eu la intanleala.
Erica .....ingrozitor ...aveati alarma pe ea?Sper sa o gasiti cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ubi,
LMA pt sotul tau si sa aveti parte de un week de vis la munte!

Tomasa, sanatate multa lui Tudor! imim pare rau pt amandoi.

V.Erica, imi pare rau pt ce vi s-a intamplat! Aveti casco nu?

Lavinia, grea incercare! Si eu tind spre ideea de a o lasa acasa cu bona...Si tie iti doresc sa poti rezolva cat mai repede problemele in ro si sa te intorci fuguta la scumpa ta!

Oana, e dulce tare Vladutz! mama pe el. Super ca ne vom cunoaste astazi.

Sa aveti o zi minunata!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Gabi.i, superrrrr te asteptam!

Eu voi fi pe la 18-18.30..nu am putut amana intalneala de dinainte.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, imi pare tare rau...poate intre timp se simte mai bine Tudor??
daca nu, multa sanatate si pupici si o mai punem de o intilnire.
foarte frumoasa zona, aveai terenul acolo?

Erica, cum s-a intimplat asa ceva...parca era masina noua, nu? sper ca aveti casco!

Fetelor, deci cum fac programarea, incepind cu ce ora???
Listuta

kris
Ixxi
Patricia
Kita
Ana-maria
shobo
Gabi
Bubu

amaya?
Erica?
tomasa?
sper ca nu am omis pe nimeni. daca da, imi cer scuze si va rog sa imi atrageti atentia.

crinuta, doamne fereste sa fie Rayan hiperactiv! asta e o boala.
are multa energie, e sanatos, vesel, rasfatat

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia poti sa faci programarea de la ora 16. Ca vine si Shobo atunci. Sarumana.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

O sa ma duc sa vad cresa astazi.Sa vad ce si cum,daca imi place in primul rand.O iau si pe Natalia sa vad cum reactioneaza.Oricum ii trebuie analize,alta belea si alte plansete la care eu nu voi fi de fatza.Asa ca inca nu m-am hotarat,dar ma duc sa vad despre ce e vorba.Ma gandesc ca pana ii face al meu dosarul o trece cateva zile...Cred ca ma agit mai mult decat e cazul.O sa stea pana la urma in casa cu bona si nu o fi foc cateva zile.Doar ca nici bona nici ta-su nu stiu ce sa-i faca fetei daca plange.Si o sa ma sune pe mine sa ma ingrijoreze mai mult.In plus nici nu o inteleg ei pe Natalia ca vorbeste romaneste.Bona a mai memorat cateva cuvinte romanesti.

Erica imi pare rau pt masina.E groaznic sa ti se intample asa ceva.Eu clar as face o criza de nervi.Sa ne tii la curent cu ce se mai intampla.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetelor, din cate citesc, numai probleme si belele in ultima vreme in grupul nostru. Care mai de care aveti necazuri, dar sper sa ne revenim repede si sa re-instalam optimismul.

Lavinia, este grea alegerea, dar eu nu inteleg de ce nu poate iesi bona cu fata afara. Nu e safe, sau care e problema? Si Matei face figuri daca are de ales intre noi si bona, insa cand e singur cu ea e f ascultator. Ies impreuna la plimbare, in parc la copii si e fericit asa. Nu ai putea proceda la fel cu Natalia?
Of, Tomasa, imi pare tare rau ca Tudor s-a imbolnavit. Dar cred ca prezenta ta acasa il va ajuta mult si se va face repede bine langa mami. Pupici bolnaviorului. Ca sa-ti raspund la intrebare, deoacamdata familia inca nu stie nimic de odorul din burtica si nici colegii de servici. Ii voi anunta insa in decembrie pe toti (ma mai gandesc daca si pe socri, mai ales ca ei nu iubesc fetitele->in special soacra-mea ). Feliictari inca o data pt casa, minunata alegerea de a sta cu parintii. Nu v-a costat mult, practic cu 100.000 euro in oras abia poti lua un ap. cu 4 camere. Sa stii ca si nasii nosii locuiesc in Mogosoaia, in dreptul unei firme cu stegulete la sosea... Din pacate ei sunt nemultumiti pt ca traficul e ingrozitor de acolo catre Bucuresti atat dimineata cat si seara. Sper ca voua sa va fie mai usor cand va veti muta.
Crinuta, si Matei tzipa din toate puterile, mai ales acasa cand nu primeste tot ce vrea sau nu-l las in anumite locuri. E forma lui de protest si sper sa-i treaca de la sine. Daca incerc sa-l ignor se enerveaza mai tare si atunci prefer sa rad, sa ii arat o jucarie sau pur si simplu ma stramb la el. Ai rabdare cu Ryan, probabil nu se simte safe, nefiind in mediul lui.
Aoleu, Erica, e ingrozitor! Cum au reusit sa fure masina?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ok, am rezervat o masa de 10 persoane, in cazul in care vom avea surprize placute, incepind cu ora 16, pe numele meu.
abia astept!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, eu si anamaria suntem acolo la 16, deci poti s-o faci de la 16. eu pot sta pana pe la 19.. deci sper sa va vad pe cat mai multe :)

am sa citesc si eu repejor de prin urma ca n-am apucat.
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput