Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, te cred ca iti este greu acolo singurica cu Rayan! Imi imaginez! Saracutul prin cate schimbari a trecut, trebuie sa-l intelegi si pe el! Abia astept sa veniti in Ro sa ne vedem! Multi pupici de la noi si sa aveti grija de voi!

Kris, multumesc de intrebare, Vlad este bine, Doamne ajuta! Ieri am aflat ca ii facea 2 antibiotice, un medicament pt. stomac si ser, avea 4 seringi in total de bagat in vena! Nu mai pot de mila lui...azi deja a mai disparut o seringa, are doar 3 injectii!

Patricia, faci tu rezervare??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Adita si Liviana - felicitari pentru fetite!

LMA Alexandru!

Simona - sanatate multa lui Vladut
Anda - off...balerina mamei...Pupici pe nasuc Irinucai.
Kris- am vazut-o pe mica Rosalinda.
Tomasa - felicitari pentru casuta. Sa fiti fericiti in ea pana la adanci batraneti!

Maine noi plecam la munte ca azi e ziua sotului si mi-a zis ca cea mai mare dorinta este sa mearga in natura ca s-a saturat de Bucurestiul asta. Asa ca va doresc petrecere frumoasa!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Felicitari gravidutelor pt fetitze.

Kris transmite-i Simonei si din partea mea multa sanatate.Sper sa nu fi facut Vladutz sindrom diareic acut,ca asa se manifetsa,vomitat de la orice,scaune dese si moi si lipsa poftei de mancare.E bine ca-i fac perfuzii pentru a evita o deshidratare severa.

La Multi ani pentru Alexandru.

Maine ma duc sa vad o gradinita,cresa sau ce o fi sa vad poate o duce ta-su pe Natalia la cresa cat timp nu sunt aici.Nu de alta dar el lucra cam toata ziua si asta ar insemna ca Natalia sa stea apropae numai in casa cu bona ceea ce nu-i nici sanatos si nici bine pt Natalia.Ma gandesc ca daca merge la cresa cateva ore pe zi o sa treaca timpul mai repede pt ea si altfel si nu v-a simti lipsa mea.Chiar am inceput sa fiu ingrijorata cum o sa se descurce Natalia fara mine(in sensul ca sa nu planga toata ziua dupa mine).Pe de alta parte sper sa nu se imbolnaveasca la cresa si sa nu fiu nici aici cand e bolnava....oare care-i cea mai buna solutie?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Ubi,sa-ti traiasca sotzul!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ubi, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa se bucure de voi!

Lavinia, nici eu nu mai stiu care e cea mai buna solutie...cand ma duceam la dr. la cabinet am vb cu o mamica cu 2 copilasi si statea ea acasa cu ei de frica sa nu-i duca la gradi si s-au imbolnavit acasa mai rau...am o cunostinta cu un bb de 1,3 ani care sta acasa si a facut pneumonie...de unde, nu se stie...deci oricunde se poate imbolnavi. Eu inca imi fac curaj cu cresa. Oricum o sa-l tin acasa pe Vlad cateva saptamani si voi vorbi cu Stanciu despre o cura de imunizare, ceva. Poate aflu si ce parere are el despre cresa.

Vreau sa va zis ca baiatul meu este f.f. curajos! Alti copilasi lesina de plans numai cand ii consulta medicul. El insa a prins tare drag de Dr.Stanciu, sta super cuminte, il striga "doto"=doctor, dr. ii spune bravo si el repeta "bavo". Iar acum de cand cu tratamentul intravenos le zice la asistente "mimic"=nimic, adica sa nu-i faca nimic la manuta, dar se tine tare si bazaie f. putin la inceput apoi ii trece. Le fura mancarea asistentelor(ce au ele pe masa, covrigei, saleuri...).
Am retinut si eu in sfarsit ce antibiotice ii face: Axetin si Gentamicina. Pana ieri i-a facut si Zantac, un fel de ranitidina pt. stomac. De cand cu antibioticele astea ii dau Biotics si este excelent, sunt f. multumita de el.

Si sa va mai zic ceva haios, dialogul cu Vlad din seara asta, inainte de a pleca la injectii:
- Mami, baca!
- De ce mami sa ne imbracam?
- Gem patata!
- Vrei sa mergem la spital? Pai de ce, mami?
- Nusha, caca!
- S-a murdarit manusa, mami? (pansamentul adica, de la branula)
- Da!!

Nu-i asa ca e scump??

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lavinia poate ca ar fii mai bine sa incepi sa o duci pe Natalia la cresa cu ceva timp inainte de a pleca, sa se obisnuiasca si sa vezi si tu cum se descurca. MA gandesc sa nu fie prea multe schimbari bruste ptr ea: si mamica o paraseste si tati o lasa la cresa (ca ei au mare teama de abandon si de aici "dramele").

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Dana,s-ar putea sa ai dreptate.M-am gandit si eu la asta,ca prea multe schimbari in timp asa scurt.Problema e ca nu mai am timp sa merg eu cu ea la gradinitza,ca sambata noaptea plec.Natalia s-a obisnuit sa stea numai cu mine.Aici inca nu o accepta pe bona,se joaca cu ea,mananca cu ea,doarme cu ea dar sa nu fiu eu acasa.In momentul in care am intrat pe usa plange si nu se dezlipeste de mine.Plange si daca ma duc la baie.Daca e sa mergem afara,in mod normal eu ar trebui sa ma imbrac si in timpul asta bona sa o imbrace pe Natalia.Ei Natalia nu accepta,plange si fuge,isi ia hainele si vine la mine in camera.La fel la masa,daca mancam impreuna nu accepta nimic de la bona,nu o lasa sa-i schimbe scutecul.Nici de la ta-su nu accepta.Daca eu plec,ar ramane cu bona si eu zic ca o accepta,dar exista posibilitatea sa si planga dupa mine daca vede ca vine seara si eu nu mai apar.Si a doua zi la fel si a treia...o sa stau o sapt sau chiar doua.In situatia in care ea nu e prea apropiata de ta-su(se bucura cand il vede dar sa nu o atinga)iar ta-su pleaca dimineata la 7-8 si se intoarce pe la 12-13 pt o ora si apoi mai vine la 16.00-17.00 ar sta copilul numai in casa cu bona.De scos afara e exclus,decat jos in parcare si acolo de obicei eu supraveghez de la balcon.Cum eu nu o sa fiu acasa mi-e frica sa las bona singura afara cu copilul.Si sa zic ca ta-su ar mai plimba copilul cu masina si atat.Pe partea cealalta,ma gandesc la gradinita ca ar sta de la 9 dim la 2 dupa-amiaza.Am inteles ca sunt cam 10 copii in grupa cu 3 educatoare si o menajera sri-lankeza.Poate sa manance acolo sau acasa.Ei ii plac foarte mult copiii(daca in casa sta numai de fusta mea,in vizita unde sunt copii nici nu ma baga in seama)si ma gandeam ca daca jumatate de zi sta si se joaca la gradi trece altfel ziua ei si poate nu s-ar mai gandi ca mami nu mai vine odata.Chiar nu stiu ce alegere sa fac.Ori o dau peste cap cu atatea schimbari(tara noua,casa noua,limba noua,nu mai e mamaia si tataia langa ea ca inca ii mai striga,acum nu o sa mai fiu nici eu langa ea) ori sa aleg gradinita ca suplinitor al meu,jocuri,copii,jucarii noi,cantecele.Si poate boli....

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Anda multa sanatate Irinucai.N-am mai citit de mult povestioarele.Sper sa i-mi fac timp si pentru ele .Chiar i-mi este dor sa vad ce ai mai povestit pe acolo.
Kris transmite-le si din partea noastra Simonei si lui Vladut multa sanatate .
Tomasa, felicitari pentru casa. Frumusaniul este la iesiria din Bucuresti spre Oltenita (prin Popesti Leordeni),lotul pe care il avem noi este mare dar il vom parcela si il vindem pe bucatele iar pretul in zona este cam 35-40euro/mp.
Bubu i-mi pare tare rau ca Vladut este bolnavior ,lasa ca veti merge la teatru cand se va simti mai bine.Super conversatia voastra .Sunt tare scumpi acum cand incep sa lege propozitii.Despre teren discutam daca vrei pe mess .
Crinuta probabil ca pe Rayan l-a afectat si scimbare climei a tari asa ca i-ti doresc cat mai multa rabdare.
Ubi ,la multi ani sotului si distractie placuta la munte.
Lavinia tare dificila problema asta .Am incercat sa ma pun in locul tau si mi se pare cumplit de greu sa iau o decizie .As inclina totusi sa o las cu bona daca e vorba de doar una ,doua sapt. si nu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, imi pare tare rau dar nu voi putea veni la intalnire! Tocmai eu care de-abia asteptam si care am tras de voi...offff! Tudor e racit, e plin de muci si n-am dormit toata noaptea. El nu este un copil sensibil si face tare urat nefiind obisnuit sa raceasca. E exclus sa-l las cu tata, nu ar sti cum sa-l ingrijeasca, asa ca nici la serv. nu merg astazi. Sper sa-l pun pe picioare pana luni cu miere si multe ceaiuri, cate un nurofen, intrucat febra nu are. Distractie placuta si poate o repetam cat de curand ca sa va vad si eu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bubu, ai un baietel tare dulce! Sper as se faca bine repede si sa-i scoata branula aia.
Bdana, nu stiu inca ce va fi, fetita sau baietel ca de-abia a aflat de sarcina. Sunt insa onorata ca voi fi nasa si cum nu mai puteam de bucurie am vrut sa va spun.
Liviana, tu ce ai mai facut, ai anuntat pana la urma socrii? Ma gandesc ca ar trebui sa se bucure afland ca e fetita. Si la serv. cand le spui? Cand se va vedea sarcina presupun ca nu o sa mai ai incotro...
Crinuta, imi pare rau ca ti-e greu, eu stiu cum este, fiindca n-am prea avut ajutor cu Tudor si nici cu cine sa-l las n-am avut ca sa ies pe undeva. Doar ca eu preferam sa nu ies si asta nu e bine. Este mult mai bine asa, mergi cu el si se va obisnui pana la urma. Cu tipatul si neascultatul e doar o faza trecatoare, toate trecem prin asta, poate mai ies niste ultimi dintisori, sau poate e doar schimbarea de mediu cum spun fetele. Iar cine se uita ciudat la voi inseamna cu nu are copii si de-aia nu intelege, eu nu cred ca poti spune despre un copilas de varsta lui ca e prost educat sau altceva de felul asta. Eu sunt convinsa ca Rayan nu este hiperactiv, ar fi tare rau daca ar fi asa, intrucat din cate stiu eu asta este o boala , asociata si cu lipsa de concentrare, deficit de atentie si multe alte lucruri rele. Sunt sigura ca el e doar dinamic si plin de energie, la fel ca majoritatea copilasilor de aceasta varsta.

In legatura cu casuta noastra, va multumesc frumos pt. urari , va pup cu drag pe toate si sper si eu sa o terminam intrucat este intr-adevar cam mare. Noi vom sta insa cu parintii mei, iar eu imi mai doresc doi copii cat de curand si din acest motiv am facut-o asa. Ne-a costat cca 60.000 euro la rosu (cu acoperis cu tot), poate putin mai putin de atat si banuiesc ca vom mai baga inca vreo 40 la finisaje. Pun si poze imediat ce ma linistesc cu copilasul. Patri, casa e chiar la intrarea in Mogosoaia.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput